Tek shifra per ndihmen qe i eshte dhene Jugosllavise (reth 810 milione euro) permblidhet edhe ndihma e Kosoves per vitin 2000 (pra nga 810 reth 510 i morri Kosova qe kishte nevojen me te madhe kurse ato qe mbeten u ndane midis Malit te Zi, Serbise dhe zonave gjysemautonome te Vojvodines etj.).
banished per te gjitha ato qe thua une s'kam c'te te them me teper, dukesh sa mendim konfuz ke (te gjithe e terheqin gomarin nga qafa kurse ti do ta terheqesh nga bishti -pra s'mund te bej gje me teper per ty). Por ajo qe duhet te biesh ndakort edhe ti me mua eshte se Shqiperia kurresesi nuk mund te perballohet njesoj me shtetet e tjera te Ballkanit Perendimor sepse po te heqim Serbin dhe Malin e Zi shtetet e tjera ose nuk ekzistonin si te pavarura para 15 vjetesh ose kishin lufte me njera tjetren ose perleshje civile (eshte me te vertet gjynah nga Zoti, dhe budallallik, te presi Shqiperia te njejten ndihme me Bosnjen ku bombardimet nuk lane gje ne kembe dhe gjenocidi ka lene shenja gjithandej -megjithate Shqiperia e pavarur, ketu e 100 vjet, dhe pa njohur lufte qe nga 1944 pretendon akoma te njejten ndihme me keto vende -me te vertet turp- dhe megjithate jam i sigurte se ka marre me shume ndihme nga B.E. se cdo vend ballkanikoperendimor keto 15 vitet e fundit sepse ndihma e Bosnjes dhe ish-Jogollavise pergjithesisht ka me shume prej'ardhje nga OKB pra ato shifrat e ndihmes nderkombetare ne keto vende nuk jane vetem nga B.E.).
Krijoni Kontakt