Pershendetje.
Thjesht i hodha nje sy ketyre qe keni shkruar.
di si,per evropen ne jemi te prapa mbetur dhe kjo eshte mese normale.Si te kesh ne parlament dy pleq qe zihen me njeri tjetrin si macja me miun,sigurisht qe Evropa do te thote,qe shqiperia eshte ne vend Numero.Por nje gje nuk kuptoje as une vete nga keto evropiane.
C“fare kane keta me shume,apo me mire se ne.
Ma sa mbaj mend une,Kriminaliteti ne Itali eshte nje nga me te medhenjte,per te mos folur per Korrupsion etj,etj,etj.Pastaj Greqia e famshme dhe e lashte qe e ka mendjen e madhe duke menduar se ne pa to nuk mund te jetojme dot.NJerez me pesismista me injorante nuk kam pare,per te mos folur per urrejtjne dhe rracizmin qe kane kundrejt nesh keta njerez.Po keta c“fare kane me te mire se ne.Hollanda e famshme,e cila e pretendon veten e saje si nje vend demokratik,e tregoi veten e saje duke akuzuar Shtetin tone si nje shtet kriminel duke i perulur zyrtaret qe perfaqesojne vendin tone.Gjermania,qe ne kohen e luftes na ndau trojet,se ashtu i pelqente Qeverise se Berlinit.Franca e cila eshte nje dinake,nje kunadhe qe nxjerr vetem helm nga goja dhe asnje here nuk eshte pozitive.Ishte e para ajo qe tha fjale te bukura per vendin tone.Scandinavia ku edhe une ketu jetoje.Simbas statistikave evropiane kjo pjese e popullates na qenkan me te zote dhe qe na paskerkan standartet me te larta te jeteses se sa vendet e tjera evropiane.Per te qene dinake i pergezoje se genjejne me shume se sa shqiptaret,keta ketu genjeshtren dhe shkeljen e te dretjave te njeriut i kane me ligj,.Per te mso shkuar me teje,c“fare ka evropa me shume te mira se ne.Mbreti yne i famshem i atehershem,iku dhe ja la pasurine e shtetit tone armikut,deri sa perfundoi ne Angli,mashtrusit dhe njerezit me gjakpires te te gjitha koherave.
E pra c“fare kane keta me shume se ne.
Krijoni Kontakt