Ju lutem shkruani shqip!Flm.
te dashurosh dike:
te te dashuroj dikush:
Ju lutem shkruani shqip!Flm.
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 27-12-2004 më 22:16
sa altruist qe pask ky chat mer pupuupupupu, ktu paskan ardh te gjithe se ne jeten e perditshme s'gjen njeri...lol... nqs dashuria reciproke nuk egsistonte atehere do thosha te me donin me teper sesa dua, menjifjale te kisha dhe une ndjenja per dike por ai te me donte me shume....., kam qene dikur ajo qe doja me gjithe shpirt dhe beja gjithcka per dike por nuk mora asgje in return prandaj e them, dhe ne ate situate nuk dua te futem kurre me... por koha tregon te veten , dhe tashi e di shume mire qe ka dashuri reciproke kshuqe une zgjedh rrugen e mesit...
![]()
Me e mira do qe .. te dashurosh dhe te te dashurojne ne te njejten kohe.
po meqe nuk qenka si mundesi me larte .. do zgjidhja te paren.
si KoTeLja menon ene un,ne pamunci per ti pat te dyja,te dyten
kshu kshu
LoNcJa-SyNi-VeT
o-le-le firma
e shef bejbo ene ti si un menon :PPostuar më parë nga Tironce_TR
edhe un me kto grate puqem....me lart
per meqe nuk qenka them te dashuroj dike.
te dyja te bejne te ndjehesh mire megjithate mua me teper do me pelqente te me dashuronin....ndosha ngaqe do ndjehesha i vlersuar e deshiruar....dhe te dashurosh te tjeret prap eshte dicka e bukur
Dy gjera kam per te te thene ty forumist i dashur.Postuar më parë nga RuSsEl_NeSs
e para eshte se qe te te dashurone duhet dhe ti te dashurosh.Mos bej ashtu sic nuk do te tjeret te te bejne ty.
Ju lutem permbahu temes!Flm.
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 11-01-2005 më 08:52
per dashuri po flasim dhe dashuri spo shohim ;
ky eshte fakt dhe na ben teper te corienrtuar ;
nuk kam lexuar kurre dike te shkruaje nje teme [E NJOHA DASHURINE] ose JAM I KENAQUR NGA DASHURIA ;
asnje dashuri nuk eshte aq e mire nese nuk dime te dashurojme vetveten ;
eshte nje pyetje e veshtire dhe nuk ka pergje te caktuar.
eshte nje dileme qe nuk ka zgjidhje.
te dashurosh eshte mire por kur ai/ajo nuk te do atehere dashuria kthehet ne hidherim.
te te dashurojne eshte eshte kendshem dhe ndejhesh mir qe je ne qender te vemendjes te nje njeriu dhe ai njeri do te bej cfare te duash ti. por kur ti nuk ndjen te njejten gje qe ndjen ai njeri atehere ti i thyen zemren nje njeriu.
tani ehste zgidhaj juaj nese doni tua thyejn zemren apo tia thyeni.
per mua eshte njesoj.
me respekt roxana
Krijoni Kontakt