Per mendimin tim duhet te jete reciproke!!!!!
te dashurosh dike:
te te dashuroj dikush:
Per mendimin tim duhet te jete reciproke!!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
do zgjedhja te dashuroja dike...pasi mendoj se eshte me e rendesishme sesa te me dashurojne te tjeret..
How can she fall, if there is no one there to catch her
Po varet cila dite eshte dhe sa eshte ora ne ate moment,,
Altruizem dhe egoizem.Te dashurosh don te thote te jesh altruist,ndera te te dashurojne te jesh egoist.Mesi i ketyre,eshte ai mesi i arte.Kjo eshte mendimi im.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Secila nga te dyja pergjigjiet e mundeshme aty sjell vuajtje,pergjigjia eshte "te dyja bashke"![]()
Me Mire Te Dashurojme.pastaj Nje Shprehje Thote "duaj Qe Te Te Duan".me E Rendesishme Eshte Te Japim Dashuri Se Sa Te Marrim.fundi I Fundit Dashuria Ndjenje Hyjnore Eshte,apo Jo???
Eci me hapat e friksme qe rrjedhin prej gremines gjigante,eci ne boten e misterit,me hapat dhe jeten brilante.Eci dhe endem si e lodhur ne udhekryqet e tua "o jete".Eci ne hapesiren e frikshme ku brenda gjendem edhe vete.Eci me shpresen e zjarrte qe ska kurre te sosur.Eci...perseri e lodhur ne boten me njerez te marrosur.
edhe une mendoj ...te te dashuroje dikush qe nuk e do ...eshte mjaft e besdishme...
Sorridi alla vita , vedrai che la vita sorride a te ...
Ja te dashuroj unePostuar më parë nga FierAlda143
![]()
Sipas revistes presitigjioze "The Economist": Love is chemical addiction between people. (nuk di si perkthehet Shqip 'addiction')
Me mire te te dashuroje dikush pasi te jep gjithe pushtetin mbi veten e vet. Nqs je si une e ke 'vullnet per pushtet' nuk ka asgje me ekzaltuese se sa te te dashuroje dikush. Anasjelltas: nuk ka asgje me te keqe se sa te dashurosh dike. Eshte njesoj sikur te jesh 'hooked on cocaine'. Mireqenia jote varet nga bollshmeria e produktit, cmimi, sasia, etj etj...nuk je me vetja jote.
Kush dashuron eshte i lumtur sepse arrin te ndjeje kete sentiment te bukur....dhe dhuron. Kush dashurohet eshte kurrnac...pasi di vetem te marre(dhe jo te japi...dmth eshte egoist). Me respect, Shqiperia
Krijoni Kontakt