Endrra ime t'u besua ne konfidence, e keqe!!! (tani me zuri inati mua, pas 3 muajsh) Po une qe e kam gjetur qe me heren e pare kush ishte njera dhe kush ishte tjetra nga ju te dyja? Si e gjeta pa?
Endrra ime t'u besua ne konfidence, e keqe!!! (tani me zuri inati mua, pas 3 muajsh) Po une qe e kam gjetur qe me heren e pare kush ishte njera dhe kush ishte tjetra nga ju te dyja? Si e gjeta pa?
Kata e keni bere proven e pasqyres?
ose sic e quajne te krishteret prova e mbretit Solomon?
Provoje dhe keni per te pare sesi do te nderpritet kordoni qe u mban lidhur,e nuk le egoizmin te marr rruge.
(mu be sikur pashe njerin qe me pa qe po e shihja por beri sikur sme pa meqe ishte teper i zene te keqyrte priftin,qe nuk kishte si ta shihte sepse ai nuk e shfaq fytyren kur te fal mekatet)
e solle koken ti mjegull kacurele? nihilist i felliqur, mos te rente buza ne raki, se fillon e i bie gernetes alla jimmy hendrinx. me kishte marre malli.
p.s. u korruptove edhe ti? nuk kam me besim as tek kjo gjenerate. pse i paske ulur shkronjat?
gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli
GERMAT THE TI?
PO JA NA BEJNE NDONJE VEREJTJE KETA KAPITALISTET E PASUR
PRONARE TE TEKNOLLOGJISE, E UNE SI PUNETOR I THJESHTE QE JAM DUHET TI BINDEM LIGJIT TE TREGUT
(QE KA TE BEJE ME KERKESEN DHE OFERTEN DHE ME CMIMIN ME DUKET)
POR CMIMI MIKU IM AH, CMIMI QE PAGUAJ ESHTE TEPER I SHTRENJTE,SEPSE ISHJA I LIDHUR ME KETO GERMA ,AH SA I LIDHUR ISHJA AQ SA PER TE MOS QENE I LIDHUR ME ASGJE ,PER TE MOS HEDHUR KURRE RRENJE,PER TE PATUR SERISHT LIRINE TIME MU DESH TE SAKRIFIKOJA GERMAT,SIMBOLI I ASAJ LIRIE QE PO KERKOJA.
SHENDET DO LEXOHEMI
mos i perdor te medhajat per te justifikuar te voglat. germat e tua te medhaja flasin vete. m'a shuaj mallin ashtu si dine ato germat e tua.
gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli
malli...
malli?
malli!
mall
Ti e shtire ne krevat e un te rrija mbi koke dhe me shume per te mos dhene veten para teje, numroja pikat qe pikonin nga qesja e serumit qe rridhte me nje ritm te rregullt ne trupin tend. Se di deri ku arrita te numeroj? Mu kujtua hera e fundit qe te kishin lidhur me nje shishe serumi. Pikat sti numerova se ishe shtruar ne dizanteri per te verdhin e sme linin te te afrohesha edhe pse un e kisha kaluar ca vite me pare. Po vija shpesh te te vizitoja me Elen e Sonjen dhe ti nxirrje koken mes hekurave te dritareve dhe flisnim sikur nuk ishe ne spital po tek rruga dhe po luanim llakash. Nje nga ato pasditet erdha me Abin (ate e lane te futej brenda) dhe ty te ishte enjtur krahu sepse infermierja ste kishte gjet dot venat e gjakut ne krahet e tua te thate dhe me ne fund e kishte ngulur ku kishte gjetur vend pa shpuar dhe te kishte lene. Nejse mu kujtua sot kur vazhdove ta pickoje gjylperen se te dukej sikur te ishte ngulur keq. Dhe ty si mua kjo ndodhi po te shkonte neper koke?
E di qe kjo eshte e vetmja here qe te mbaj mend te semure. Je semure dhe here tjera po smbaj mend asgje te madhe thejsht grip e ftohje. Dhe me vinte cudi me veten qe nuk me kujtohej gje? Se nuk do ta harroja aq kollaj. Sdo fshija dot nga kujtesa buzet e tua te thara, syte e mbyllur, trupin e lodhur dhe si sot sdo harroja qe e vetmja gjalleri do perbehej nga qelizat e qerpikeve tua.
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Ndersa mua me ngulen nje gjilpere ne gishtin e unazes mbreme. Mu ne mollez te gishtit. Po me merrnin gjak per analizat. Duhen bere analizat dhe ne enderr. Mbase ne ate cat po te ngulnin dhe ty ndonje gjilpere ne gisht. Mos me rri ashtu e zbehte, jo te gjitha dhimbjet qe lene te ēara kujtohen njesoj. Ti pastrovve zorren qorre, ate qe vetem ushqehet me trupin tend te brishte. Do t'ia kete dhene ne nerva shpretkes tende per vetite parazitare. Hajde prape, po te pres sot ne enderr, me gjithe katjan.
Te puth fort!
sa te veshtire e paskam te humbas dicka qe se kisha.
talk about withdrawal...
eh ndoshta nje dite do te humbas dhe ty. Ne rruge? Ne nje rruge te mbushur me njerez pa fytyra, un te leshoj doren ty (ndoshta vetem per te kruajtur koken) dhe kur bej te ta shtrengoj perseri nuk e gjej? Dhe dores sime i ftohen bulzat e djerseve teksa kerkoj doren tende? Ngre po te njejten dore mbi sy per tu mbronjtur nga dielli dhe reflektimi i tij ne fytyrat e njerzve pa to, duke e ditur fare mire qe e jotja (fytyra) do te kishte po te njejten dore qe une po shrengoja mbi syte e zinj?
PO jo ne rruge nuk do te te humbas se ne rruge nuk te gjeta.
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Smund te thuhet qe ti nuk je une apo une nuk isha ti dje .edhe thuhet! Ok. Ok, mos u bej qaramane.me ler rehat tani e vazhdo kundrimin. ishim qe te dyja une se ashtu me pelqen te them .mos me bej dhe mua te kundroj jashte vetes tani. te pakten nje here ta sundoja 5 minutshin qe na beri dy. Vetem pese minuta dhe jo me shume. Ti shtoj dhe nje pike cuditse kesaj fjalise se me duket vetem pika nuk i jep mjaft perfundim , dua dhe te habitem me kohen qe u plak deri sa erdha une. Vetem pese minuta dhe jo me shume!!
Vetem pese minuta jetove o foshje gjysmake ! Vdiqe per te rilindur sebashku me mua. Do vdesim bashke ?Mos e perkul koken se mjaft u llastar pike pyetja. Me premto qe do te vdesim pikerisht ne te njejtin moment. Kjo per te pakezuar pikellimin e te tjereve. Me nje gur te vrasim dy zogj se mjaft u shterua kjo toke per guralece duke vrare goliath. Po te erdhi vdekja pa mua mos nguro se pas 5 minutash e kam rradhen une. Mbylle njerin sy e tjetrin mbaje hapur deri sa sekondat te perputhen dhe vdekjet te behen nje . mos u dekurajo nese merr vesh se une vdiqa para teje , ajo do te thot qe ne te vertete me paske pasur borxh 5 minuta nga lindja.
Po sesi me duket kjo , rri topall a shti fall. Me mire e ndjellim vdekjen vete . a thua vjen ajo po ta di se I bejme kurthin te na mbars te dyjave ne bark. E pse jo , e beri njehere grifsha qe na dha jete . vdekja ka mangesi qe nuk na mallkon dot se te sajat jemi . Une ajo qe te keputi krahet e engjellit dhe te solli ne toke . ti ajo qe me dhe krahe te fluturoj mbi toke (dhe koke se aty si mjegull frikacake do te rri.) nese ne lidje na ngaterruan atehere ne vdekje nje varr te perbashket te na fusin. Mundesisht te jet I ceket qe nates ti behemi shoqe.
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
Krijoni Kontakt