Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga bayern
    Bubullim te shkomi kavajes.
    Jo po ti mushet menja ktyne qe ne edhe dim te humbim.
    Per mendimin tim ky dush me kuba akulli ju desh katalve te mbledhin icik menjen se jane tu shku me lujt europianin jo per me mbledh arra ose me honger mish lope te sapotherrurr nga amsterdami
    Portjer kush ka qene kahn e?....Nje gje me cudit Del Monakoje ke morre fryme thelle kur e ke hap ket temen ti? Se nga inercia edhe entuziasmi ke shkrujt me shume fjale se zakonisht lol.
    Cohet cikloatomiku edhe do me von ne seder shpirtin gjerman. Cke ore zullap ste rrihet pa hudh kunja? lol Mire ta tha i dite deusi ke fillu me u bo qesharak ne ngacmime. si zorra ujit kur vje presioni sillet si gjarper rreth e rrotull edhe lag ca ti kapi pragu deres. Deusi rrezik osht tu e perpunu ne leter iher postimin per te kjo tema edhe zemra po i gufon nga kenaqesia. Ja pra kjo eshte gjermania monotonisht nen standartet e futbollit por qe gjen rrugen drejt majave.
    jemi mesuar ne tifozet e teutonikeve me disfata (ne miqesore) ama kur na therret historia pergjigjemi qetesisht.
    Lere Deusin cke me te...kunjat sporadike te Deusit edhe mua me bejn te qesh ne fakt... si dhe ato te tuat dhe shume te tjereve.
    Cohu i her shko ne hale, futi nje te shpelame fytyres edhe shiko se me cin ekip je dhe se car eshte ne gjendje te bej.... qe ti lexosh pak me qarte dhe shkrimet e mia jo per gje. Un Gjermanet i adhuroj si popull, tjeter gje qe jam me Hollanden per futboll. Ajo sqe kunje fare po ngaqe u trullose dhe ti si keta Bilanistat kur hongren 4 petlla nga Depotivo La Corna fillon e flet percart.

Ekip leshi jeni... mos me thoni se jemi ekip i mire(per momentin)... se te humbesh 5-1 eshte TURP, nuk ka ku te vej me turp se ky.

Merrni shembull nga Tulipanet se si shpartallojn ekipin homolog te Rumanise.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anëtarësuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Me te vertet kam par spektakel die RUMANIA lozi shum me mir ndaj GJERMANIS

Allall fitorja se e meritonin
    LINDI EDHE "ANDREA"

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anëtarësuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Citim Postuar më parë nga bayern
    Bubullim te shkomi kavajes.
    Jo po ti mushet menja ktyne qe ne edhe dim te humbim.
    ju desh katalve te mbledhin icik menjen
    hahahahahaah aman sa vite kisha pa e degjuar kete fjale.

Sa per humbjen beni mire qe e pranoni , pradaj mbajeni me shendet rezultatin jeni te paarritshme keshtu vazhdoni
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gjallica : 29-04-2004 më 13:10

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Po ça bubullime te shkombi kavajes lol..
    Po ju gjermanet si rrini me duar ne kryq...
    Une ne vendin tuaj do kisha bere nje peticion dhe tja nisja ministrit te pare gjerman per "figura de merda" qe beri Gjermania dje
    He se ju presim edhe nje here tjeter ne finale sepse gjermanet kur arrijne ndeshjet qe peshojne nuk terhiqen mbrapa..
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 348
    Postimi i Fundit: 21-01-2012, 08:10
  2. Shqiptarët në Rumani, një histori e lashtë
    Nga ILovePejaa në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-09-2007, 05:13
  3. Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-12-2004, 14:30
  4. Komuniteti Shqiptar në Rumani
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-06-2004, 03:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •