Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga princcesha Lexo Postimin
    Ah sa interesant une p.sh. nuk e dija..
    po te kisha dhene nje keshill, lexoje temen" A eshte Kurani kopje e Bibles", dhe do kuptojsh shume gjera, qe bile bile qe jane te kapshme edhe per krer si ty...
    Tema eshte burimet e kuranit,dhe burimi i kuranit eshte bibla,eshte problem tjeter pastaj qe kurani ka shtremberuar ēdo gje me ato thirrjet per dhune etj etj
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anėtarėsuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga billy the kid Lexo Postimin
    Tema eshte burimet e kuranit,dhe burimi i kuranit eshte bibla,eshte problem tjeter pastaj qe kurani ka shtremberuar ēdo gje me ato thirrjet per dhune etj etj
    Ti ne Bibel beson, e ne Kuran jo, aha... dhe dicka ne Kuran askundi, nuk gjendat fjala dhune o femij...lexoje dhe pastaj fol... se te folish pa argument eshte si te ecesh i verbert neper mes dites...
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga princcesha Lexo Postimin
    Ti ne Bibel beson, e ne Kuran jo, aha... dhe dicka ne Kuran askundi, nuk gjendat fjala dhune o femij...lexoje dhe pastaj fol... se te folish pa argument eshte si te ecesh i verbert neper mes dites...
    Une qe ta dish ti nuk besoj as ne bibel dhe as ne kuran,qe te dyja jane nga mendje njerezore,por vetem se kjo mendja e kuranit ishte e mbrapshte,i vodhi gjerat nga bibla dhe i manipuloi si i donte qejfi.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    nuk mundet gjith kush me besu , ZOTI i kqyr ne zemer pastaj i udhzon, ka edhe ma te mdjej seju qe besojn por edhe qe zbesojn , kjo asht e lir te besosh apo jo, tjeterkush vendos.

Everlasting Princess Maska e princcesha
    Anėtarėsuar
    16-09-2007
    Vendndodhja
    Ne enderr...!!!
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga billy the kid Lexo Postimin
    Une qe ta dish ti nuk besoj as ne bibel dhe as ne kuran,qe te dyja jane nga mendje njerezore,por vetem se kjo mendja e kuranit ishte e mbrapshte,i vodhi gjerat nga bibla dhe i manipuloi si i donte qejfi.
    nga e din ti... ti vet the se nuk e beson.. e tash thua se Kurani ka vjedh nga bibla.. d.m.th. ti beson ato cka folet, e nuk fol nga vet diturija jote...
    une them se kurani nuk ka ndryshuar asnje shkrojn, ndersa bibla ka ndryshuar si duan njerzit... ti e beson.. pse at e beson se eshte origjinale, e Kurani kopje...
    me trego jam kurreshtare... pasi une me sa kuptova.. ti fol kot.. asnjeren nuk ke lexuar a ke arrit te bejsh nje perfundim... mirepo ky perfundimi me duket pak i padrejt apo jo..pasi fol pa fakte edhe argumente...
    nejse nejse... nese ke ndonje argument e sjell... pres
    "Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Sefedin Lexo Postimin
    Zoteri gostivari_usa,

Do te te bej nje pasqyrim te shpejte te asaj qe ke shkruar me heret.
    Nga citati me lart...Nese kjo 'per ty' eshte genjeshter, nuk do te thote se me te vertete eshte genjeshter. Nese vleresimi yt bazohet ne dicka te rreme, sigurisht se cfaredo gje tjeter do te jete "genjeshter" per ty.

1) Ofendon ma asnje hezitim, sa pasur aspak respekt per tjetrin.
    2) Une di per qytete qe kane edhe me shume se 120.000 banore me rrethine dhe te shumte jane ata qe jane 'konvertuar' ne krishtere. Por kjo mosnjohuri jotja ndoshta ka te beje me moshen tende.

Po ti a u qase ne kete teme per t'u mundu me shpjegu pak burimet e teksteve kuranore, apo per te shmangur kete ceshtje duke bere pyetje e pyetje, vec sa per te thene dicka...?

A mund te me pergjigjesh (shume shkurt te lutem) se cili nga keto dy perkthime eshte me i sakte se tjetri?

deri heren tjeter,
    Sefedini
    Zotri Serafimi ( keshtu duhet te kesh emrin - nuk te takon ty me pas emrin sefedin ) , ate qe te them une , ose fjalet e mija , jane te verteta dhe te sinqerta.
    Une nuk erdha ketu ne forum dhe te them se ka shqiptare kristijan qe jane konvertuar ne musliman, nga se nje informate te tille nuk e kam. Ndoshta ka shqiptare kristijan qe jane konvertuar ne musliman , por une nuk e them dot kete.
    Ajo qe une them dhe ti ke veshtiresi ta kuptojsh eshte se nje person i ritur ne familje muslimane asnjehere nuk konvertohet ne kristijan, kurren e kurres dhe kjo eshte e vertete absolute.
    I vetmi rast kur nje musliman sic e thash me lart i ritur dhe i edukuar ne familje muslimane , te ndroj fene e tij eshte rasti i idiotit, dhe kete nuk e them une , por kjo eshte norme tek muslimanet. Nuk ka musliman me mendje te shendoshe te lej kete fe te bukur dhe te perqafoj nje fe tjeter, nuk ka ekzistura kjo ne historine e fese islame dhe nuk ka per te ekzistuar as ne te ardhmen.
    Andaj, duke pasur kete parasysh , te them sinqerisht se une nuk genjej , ne kete mes je ti ai qe genjen kurr prezentohesh me emrin "sefedin". Te thash edhe me lart kjo taktik nuk ha buk , eshte e deshtuar.
    Nese psh pretendon se ke qene musliman , me jep numrin e telefonit te babait tend , vellaut tend , dajes tend , me jep emrin dhe mbiemrin , qytetin ku ke lindur.
    Sepse personalisht nuk kam per te te besuar kurre pa mos e vertetuar kete thenien tende se paske qene musliman.
    Pejani34 te tha bukur qe neve nuk hame bar.
    Sa i perket numrin te qytetete , ta mora si shembull qytetin e lindjes sime , Gostivarin , 28 vite jetova atje , 28 vite kurre nuk degjova qe nje musliman eshte konvertuar ne kristijan. Ti e ben kete punen e konvertimit te muslimanve ne kristijan si dicka te rendomte, si dicka qe ndodh gjate tan kohen , pse 28 nuk pati asnje te konvertuar ne kristijan ne Gostivar?!!
    Dukeni si ato personat e rejshem ne youtube qe thuan qe kane qene musliman dhe jane konvertuar ne kristijan dhe nuk dine ta thuajne fjalen musliman si duhet , Ne vend qe te thuajne "Muslims" thuajne " moslems" , ashtu sic na therasin kristijanet.
    Sa i perket burimeve te teksteve Kuranore , te thash nisu nga fakti qe ne Kuran ke fakte shkencore te verteta qe jane shpallur 1400 vite para se te zbuloheshin nga shkenca moderne , e perseris SHKENCA MODERNE , se shkenca e viteve 600 kur eshte shpallur Kurani asnjeher nuk ka qene ne gjendje ti vertetoj keto te verteta shkencore, e perseris ASNJEHRE NUK KA QENE NE GJENDJE TI VERTETOJ KETO TE VERTETA SHKENCORE.
    Nga ana tjeter, Bibla ben gabim te cilin edhe nje nxenes i shkolles se mesme nuk e ben , kur e quan lakurinin ZOG.
    Te thash serafim ( se nuk e ke emrin sefedin ) pyete veten pse Bibla ka gabime dhe Kurani nuk ka gabime?!!!
    Sa i perket perkthimeve , asnjeri nuk eshte i sakte 100% , perkthimi eshte perkthim, perkthyesi mundohet qe perkthimin sa me shum tia pershtasi gjuhes ne te cilen e perkthen. Origjinali eshte vetem ne gjuhen arabe , dhe teksti arabik per muslimanet eshte i shejnte dhe pa gabime e jo perkthimet.

Ne vazhdim do te sjell perkthime te Bibles nga dy web faqe dhe me trego ti se cili perkthim eshte i vertet

Zanafilla e marrur nga Bibla.net ( lexoj fjalet me te zeza )

1 Nė fillim Hyji krijoi qiellin (shkruan qiellin-njejes) e tokėn.

2 Toka ishte e shkretė ( e shkrete dhe pa trajte nuk jane sinonime) dhe e zbrazėt; terri e mbulonte ( mungon fjala siperfaqe qe e eshte prezente tek perkthimi tjeter) humnerėn dhe fryma e Hyjit endej pėrmbi ujėra. ( Ne kete perkthim thuhet endej tek tjetri thuhet fluturonte

3 Hyji tha: “Le tė bėhet drita”! Dhe drita u bė. 4 Hyji pa se drita ishte gjė e mirė dhe e ndau dritėn nga terri. 5 Hyji e quajti dritėn ‘ditė’, kurse terrin ‘natė’. Dhe u bė mbrėmje e mėngjes ‑ dita e parė.

Zanafilla nga Albkristijan.com

1 Nė fillim Perėndia krijoi qiejt( shkruan qiejt-shumes) dhe tokėn.

2 Toka ishte pa trajtė( pa trajte dhe e shkrete nuk jane sinonime), e zbrazėt dhe errėsira mbulonte sipėrfaqen e humnerės; dhe Fryma e Perėndisė fluturonte mbi sipėrfaqen e ujėrave.

3 Pastaj Perėndia tha: "U bėftė drita!". Dhe drita u bė.

4 Dhe Perėndia pa qė drita ishte e mirė; dhe Perėndia e ndau dritėn nga errėsira.

5 Dhe Perėndia e quajti dritėn "ditė" dhe errėsirėn "natė". Kėshtu erdhi mbrėmja e pastaj erdhi mėngjesi: dita e parė.

Pra zotri Serafimi sic e shikon edhe perkthimet e Bibles suaj ndryshojne , andaj me trego se cila bibel eshte e sakte mendoj cili perkthim eshte me i sakte?!!!

Me Respekt Gostivari_usa

P.S. " Poashtu dua pergjigje nga ju , pse Bibla ka Gabime dhe Kurani jo ?!! "

i/e regjistruar Maska e asopaj
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    55
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Zotri Serafimi ( keshtu duhet te kesh emrin - nuk te takon ty me pas emrin sefedin ) , ate qe te them une , ose fjalet e mija , jane te verteta dhe te sinqerta.
    Une nuk erdha ketu ne forum dhe te them se ka shqiptare kristijan qe jane konvertuar ne musliman, nga se nje informate te tille nuk e kam. Ndoshta ka shqiptare kristijan qe jane konvertuar ne musliman , por une nuk e them dot kete.
    Ajo qe une them dhe ti ke veshtiresi ta kuptojsh eshte se nje person i ritur ne familje muslimane asnjehere nuk konvertohet ne kristijan, kurren e kurres dhe kjo eshte e vertete absolute.
    I vetmi rast kur nje musliman sic e thash me lart i ritur dhe i edukuar ne familje muslimane , te ndroj fene e tij eshte rasti i idiotit, dhe kete nuk e them une , por kjo eshte norme tek muslimanet. Nuk ka musliman me mendje te shendoshe te lej kete fe te bukur dhe te perqafoj nje fe tjeter, nuk ka ekzistura kjo ne historine e fese islame dhe nuk ka per te ekzistuar as ne te ardhmen.
    Andaj, duke pasur kete parasysh , te them sinqerisht se une nuk genjej , ne kete mes je ti ai qe genjen kurr prezentohesh me emrin "sefedin". Te thash edhe me lart kjo taktik nuk ha buk , eshte e deshtuar.
    Nese psh pretendon se ke qene musliman , me jep numrin e telefonit te babait tend , vellaut tend , dajes tend , me jep emrin dhe mbiemrin , qytetin ku ke lindur.
    Sepse personalisht nuk kam per te te besuar kurre pa mos e vertetuar kete thenien tende se paske qene musliman.
    Pejani34 te tha bukur qe neve nuk hame bar.
    Sa i perket numrin te qytetete , ta mora si shembull qytetin e lindjes sime , Gostivarin , 28 vite jetova atje , 28 vite kurre nuk degjova qe nje musliman eshte konvertuar ne kristijan. Ti e ben kete punen e konvertimit te muslimanve ne kristijan si dicka te rendomte, si dicka qe ndodh gjate tan kohen , pse 28 nuk pati asnje te konvertuar ne kristijan ne Gostivar?!!
    Dukeni si ato personat e rejshem ne youtube qe thuan qe kane qene musliman dhe jane konvertuar ne kristijan dhe nuk dine ta thuajne fjalen musliman si duhet , Ne vend qe te thuajne "Muslims" thuajne " moslems" , ashtu sic na therasin kristijanet.
    Sa i perket burimeve te teksteve Kuranore , te thash nisu nga fakti qe ne Kuran ke fakte shkencore te verteta qe jane shpallur 1400 vite para se te zbuloheshin nga shkenca moderne , e perseris SHKENCA MODERNE , se shkenca e viteve 600 kur eshte shpallur Kurani asnjeher nuk ka qene ne gjendje ti vertetoj keto te verteta shkencore, e perseris ASNJEHRE NUK KA QENE NE GJENDJE TI VERTETOJ KETO TE VERTETA SHKENCORE.
    Nga ana tjeter, Bibla ben gabim te cilin edhe nje nxenes i shkolles se mesme nuk e ben , kur e quan lakurinin ZOG.
    Te thash serafim ( se nuk e ke emrin sefedin ) pyete veten pse Bibla ka gabime dhe Kurani nuk ka gabime?!!!
    Sa i perket perkthimeve , asnjeri nuk eshte i sakte 100% , perkthimi eshte perkthim, perkthyesi mundohet qe perkthimin sa me shum tia pershtasi gjuhes ne te cilen e perkthen. Origjinali eshte vetem ne gjuhen arabe , dhe teksti arabik per muslimanet eshte i shejnte dhe pa gabime e jo perkthimet.

Ne vazhdim do te sjell perkthime te Bibles nga dy web faqe dhe me trego ti se cili perkthim eshte i vertet

Zanafilla e marrur nga Bibla.net ( lexoj fjalet me te zeza )

1 Nė fillim Hyji krijoi qiellin (shkruan qiellin-njejes) e tokėn.

2 Toka ishte e shkretė ( e shkrete dhe pa trajte nuk jane sinonime) dhe e zbrazėt; terri e mbulonte ( mungon fjala siperfaqe qe e eshte prezente tek perkthimi tjeter) humnerėn dhe fryma e Hyjit endej pėrmbi ujėra. ( Ne kete perkthim thuhet endej tek tjetri thuhet fluturonte

3 Hyji tha: “Le tė bėhet drita”! Dhe drita u bė. 4 Hyji pa se drita ishte gjė e mirė dhe e ndau dritėn nga terri. 5 Hyji e quajti dritėn ‘ditė’, kurse terrin ‘natė’. Dhe u bė mbrėmje e mėngjes ‑ dita e parė.

Zanafilla nga Albkristijan.com

1 Nė fillim Perėndia krijoi qiejt( shkruan qiejt-shumes) dhe tokėn.

2 Toka ishte pa trajtė( pa trajte dhe e shkrete nuk jane sinonime), e zbrazėt dhe errėsira mbulonte sipėrfaqen e humnerės; dhe Fryma e Perėndisė fluturonte mbi sipėrfaqen e ujėrave.

3 Pastaj Perėndia tha: "U bėftė drita!". Dhe drita u bė.

4 Dhe Perėndia pa qė drita ishte e mirė; dhe Perėndia e ndau dritėn nga errėsira.

5 Dhe Perėndia e quajti dritėn "ditė" dhe errėsirėn "natė". Kėshtu erdhi mbrėmja e pastaj erdhi mėngjesi: dita e parė.

Pra zotri Serafimi sic e shikon edhe perkthimet e Bibles suaj ndryshojne , andaj me trego se cila bibel eshte e sakte mendoj cili perkthim eshte me i sakte?!!!

Me Respekt Gostivari_usa

P.S. " Poashtu dua pergjigje nga ju , pse Bibla ka Gabime dhe Kurani jo ?!! "

O zotri Gostivari_usa,

Pash bilaleminin a nuk po te duket pak absurde te mohosh emrin e dikujt dhe ti vesh emer tjeter?
    Une per vete nuk po mundem me te kuptuar ne kete pike, me duket se je duke bere shaka, sincerisht, nuk mendoj se nje njeri mund te mohoj emrin e dikujt tjeter vetem se nuk i pelqen qe nje emer (ndoshta) me permbajtje myslimane te jet emri i nje personi te krishter!

Une nuk mund te debatoj me nje person qe ma mohon emrin tim, kjo eshte absurde!

Pastaj, besimi nuk eshte i lidhur me te kaluaren e familjes qe po kerkon. Nuk ka rendesi se cfar besimi ka pasur gjyshi, por duhet te vendosesh vet per besimin tend.
    Gjyshi mund te ket qen kriminel, a do te thote qe edhe ti duhet te ndjekesh rrugen e gjyshit?
    Pastaj historia tregon se te paret tane ishin te krishter, por me ardhjene Turqis u Islamizu ky vend. Nese don te kthehesh tek rrenjet (sic po kerkon numrat e telefonite te babait apo tjetrit) ateher kthehu ne krishterim se pari e pastaj vazhdo me tej.

Sa te rrosh, do mesosh (thot nje shok i imi)!

Cdo te mire,
    asopaj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga asopaj : 22-10-2007 mė 07:09
    "Burri nuk matet nga xhepat" I.Stavro

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga asopaj Lexo Postimin
    O zotri Gostivari_usa,

Pash bilaleminin a nuk po te duket pak absurde te mohosh emrin e dikujt dhe ti vesh emer tjeter?
    Une per vete nuk po mundem me te kuptuar ne kete pike, me duket se je duke bere shaka, sincerisht, nuk mendoj se nje njeri mund te mohoj emrin e dikujt tjeter vetem se nuk i pelqen qe nje emer (ndoshta) me permbajtje myslimane te jet emri i nje personi te krishter!

Une nuk mund te debatoj me nje person qe ma mohon emrin tim, kjo eshte absurde!

Pastaj, besimi nuk eshte i lidhur me te kaluaren e familjes qe po kerkon. Nuk ka rendesi se cfar besimi ka pasur gjyshi, por duhet te vendosesh vet per besimin tend.
    Gjyshi mund te ket qen kriminel, a do te thote qe edhe ti duhet te ndjekesh rrugen e gjyshit?
    Pastaj historia tregon se te paret tane ishin te krishter, por me ardhjene Turqis u Islamizu ky vend. Nese don te kthehesh tek rrenjet (sic po kerkon numrat e telefonite te babait apo tjetrit) ateher kthehu ne krishterim se pari e pastaj vazhdo me tej.

Sa te rrosh, do mesosh (thot nje shok i imi)!

Cdo te mire,
    asopaj
    Emri zotri asopaj ka shum rendesi, emri tregon se kush je , nuk mund te quajsh veten krishter nese ke emrin sefedin. Nuk mundet nje Mark ta quaj veten musliman nese emri i tij eshte Mark.
    Kur njeri zgjedh te konvertohet nga nje fe ne tjeter , ai person ndron edhe emrin e tij , psh Cat Stevens u be musliman por tani nuk quhet Cat Stivens , por Jusuf Islam etj etj mos ri emertoj te gjithe.
    Andaj Sefedini ndoshta ka qene musliman , por ne momentin kur ai ka ndruar fene e tij , prej atij momenti ky emer nuk i takon , andaj per cdo musliman ai mund te jete vetem SERAFIM e jo SEFEDIN.
    Njelloj si tradhetia , nuk mund te quajsh veten shqiptar nese e tradheton kete komb. Ky me shitet kristijan dhe me mban emrin musliman. Nese eshte konvertuar ne kristijan , aspak nuk me intereson , por fundja konvertohu ne menyre totale , ndro edhe emrin.
    Dhe perseri as ti e as SERAFIMI nuk me jepni pergjigje , pse BIBLA ka gabime dhe Kurani nuk ka gabime ?!!

Me Respekt Gostivari_usa

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Per burimet e Kuranit nuk kam shume te them se kjo kuptohet. Burimi kryesor eshte Torah e pastaj Bibla, por ka edhe origjinaliet ne te. Edhe dicka te them se ne perendim nese dikush konverton, gati asnje nuk ndrron emrin. Ka mundesi qe marrin nje emer shtese ata qe pagezohen, por jo edhe te ndrrojne emrin. E njoh nje qe ka konvertuar dhe e ka mbajtur emrin Basri. Pra Basri dhe eshte protestant. Arsyet jane dy. E para qe kisha protestante kurr nuk kerkon qe dikush te ndrroje emrin, kurse tjetra eshte nga frika. Me se shumti ka asish qe nuk konvertojne formalisht, por braktisin fene ne heshtje.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Per burimet e Kuranit nuk kam shume te them se kjo kuptohet. Burimi kryesor eshte Torah e pastaj Bibla, por ka edhe origjinaliet ne te. Edhe dicka te them se ne perendim nese dikush konverton, gati asnje nuk ndrron emrin. Ka mundesi qe marrin nje emer shtese ata qe pagezohen, por jo edhe te ndrrojne emrin. E njoh nje qe ka konvertuar dhe e ka mbajtur emrin Basri. Pra Basri dhe eshte protestant. Arsyet jane dy. E para qe kisha protestante kurr nuk kerkon qe dikush te ndrroje emrin, kurse tjetra eshte nga frika. Me se shumti ka asish qe nuk konvertojne formalisht, por braktisin fene ne heshtje.
    Te kuptohemi me mire , Torah dhe Bibla , burojne nga Kurani !!! Absurd , ashtu ?!! Jo valla , por e vertete , per njeriun qe mendon nuk ka dyshim se Tora ( dhjata e vjeter ) dhe Inxhili ( dhjata e re ) burojne nga Kurani.
    Dikush do te pyesi pse ?!! Sepse , nese studjon mire keta libra do te shikojsh se Tora dhe Inxhili kane gabime dhe Kurani eshte i pastert nga gabimet. Parashtrohet pyetja si munded nga nje liber me gabime te dal nje liber tjeter pa gabime. Pergjigja eshte se kjo nuk eshte e mundur, nuk ka shanca qe te ndodh nje gje e tille. Andaj librat qe kane gabime burojne nga librat qe nuk kane gabime.
    Duhet te kuptoni se te gjitha librat vijne nga Perendija, cfar mendoni juve se Perendija duhesht ndryshe ta tregoj ngjarjen e Ademin ne Bibel dhe krejt ndryshe ne Kuran ?!!! Po kjo nuk ka llogjike more burra. Perendija ka treguar nje version te ngjarjeve , njerezit i kane ndryshur , andaj Perendija ka nisur tjeter shpallje , per te treguar versionin e vertete, ate te parin te cilen dora njerezore e ka ndryshuar , dhe nga ndryshimet qe jane bere shikohen gabimet ne tekst.
    Kurani eshte shpallje e pagabime andaj , paraqet shpalljen origjinale te Perendise.
    Bibla , dikur , ne lashtesi , ka qene pa gabime , sot puna ka ndryshuar , gabimet ne te jane aq te dukshme sa qe edhe nje gjimnazist eshte ne gjendje qe ti gjej.
    Sa i perket ketyre , prallave qe i tregoni , qe njerez musliman te konvertuar ne kristijan , me te vertete , e beni veten tuaj te dukeni qesharak.
    Ato sefedinat , bastrijat qe i permendni juve , nuk kane qene kurre musliman , ata rastesisht prinderit ua kane dhene ato emra , dhe per shkak se xhaxhi Enver ndaloj fene , te gjitha ata tipa qe aq lehte kalojne ne kristijan , jane ateista e jo musliman.
    Ma gjej ti mua nje musliman qe nuk ka qene i prekur nga regjimi komunist everist qe me ka ndryshuar fene ?!! Ma gjej nje musliman ne Kosove ose ne Maqedoni qe me ka ndryshuar fene , ku besimi ka qene i lire dhe atehere folim per punen e konvertimit.
    Juve mbureni me ateista te konvertuar kristijan dhe thoni se kane qene musliman, edhe ky Serafimi qe thot se ka qene musliman , edhe ky kurre nuk ka qene musliman. Po ky person me garancion as kushtet themelore te Islamit nuk i din , paska qene musliman, pralla.

Me respekt Gostivari_

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  2. Kurani si liber
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-03-2006, 15:51
  3. Burimet e Kur'anit
    Nga fjollat nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 04-01-2006, 06:31
  4. Kur dhe kush e ka shkruajtur Kuranin?
    Nga Albo nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 16:47
  5. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •