Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    ......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    .
    Nje i tille ishte lojtari profesionist i ekipit te futbollit american Arizona Cardinals Pat Tillman.Ai injoroi kontraten 1 vjecare qe do afronte 3.7 milione dollare,dhe u fut ne forcat ushtarake amerikane ne Afganistan.Dhe aty nenshkroi nje tjeter kontrate ,ate te VDEKJES.
    Nje sakrifice qe pjesa me e madhe e patrioteve te forumit tone do e shihte me dylbi e jo ta bente realitet nje veprim te tille.
    hahahhahaha Koli me shkrive une sapo e degjova kete lajm thashe une njoh shume kandare po ky Arizona Cardinals rahmet paste eshte kryetari i Kandareve
    po si ore vajti la 3.7 milione dollare grua dhe femije dhe vete le koskat mijera kilometra larg nga usa vetem e vetem qe afganistani te zere vendin e pare per prodhimin e heroines(95 % e heroines qe shitet ne europe prodhohet ne afganistan)

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Ky eshte nje nga ato "brainwashed" e Bushit plako.
    Sic ka Bin Laden ( nese egzisto ky rob ) ato te tijet.

Ja ku te me vije prape Koli e te thote qe luftoi se ka nder , eshte patriot dhe shpirt per demokraci lol. Une them qe ka qene vetem nje "kokoxhambo" me brire palloshi...
    Shkoi te CLIRONTE Irakun

Rafmet paste ( anyway )

Ju kerkoj ndjese per shmagien nga tema!

Amerikanet jane vetem anglo-saksonet + cifutet...te tjeret jane vetem numra ne gjendjet civile!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kthjellohu Deus lol,se te ka mbytyr qielli gri dhe shirat e shumta te Londres.Nuk thashe u vra ne Irak,por ne Afganistan.E rendesishme qe ate munt ta quani "pallosh"apo "Kandar',por eshte nga ata palloshet qe kane 2 kg k.........e.E pra jo te gjithe kane ate guxim e kurajo ta bejne ate qe beri Pat Tillman duke u nisur nga une i pari,po Genco me vjen inat kur shikoj tipa forumesh qe jane vetlyer me damken e patrioteve me fjale se kur vjen fjala per vepra kushedi ne c'ferra fshihen.
    Eshte e lehte te gjykosh te tjeret,po ne pasqyre duhet ti hedhim nje veshtrim dhe vetes te shohim si jemi ne shqiptaret,te miret e botes dhe te keqinjte e vetes,sa zili kemi,sa percmojme,sa pergojojme,sa gjykojme sikur te jemi epiqendra e kesaj bote.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kolo , per ate lapsusin ne lidhje me Irkakun , kerkoj falje ( rrembimi plako lol )
    Kurse per ato "te shumtat" e tjera qe ke thene...nuk po ti komentoj se do flasim e nuk do merremi vesh. Uroj te jete larg dita qe te lindi nevoja per te treguar patriotizmin e vertete , sepse atehere do duken ato qe me fjale bejne kala dhe me vepra as ne breg te detit nuk dine ti ndertojne ( sic e ke shpjeguar edhe vete )
    Ka ndryshim te madh ne menyren sesi ne te dy i gjykojme gjerat ( vetem ne lidhje me USA ).
    Une jam pro USA ne cdo drejtim , pervec politikes qe po ndjek kohet e fundit. Per kete nuk jam dakort dhe mendoj se po e teprojne goxha.

Forumi kete vlere ka...Diskutimin mbi ceshtje te ndryshme.
    Domosdo qe do percmojme , paragjykojme ,apo do gabojme , se jemi njerez, por menyren sesi une e shikoj realitetin apo disa rrethana te ndryshme , me pelqen ta shpreh edhe pse ndonjehere gabim. Te pakten mesojme nga njeri-tjetri.

Ne rastin e ketij "trimit me shume KG gogla" une mendoj qe goglat duhet ti peshojne aq shume , sa edhe trute e kokes ja kane marre. Ndryshe nuk e shpjegoj dot nje rast te tille kaq idiotesk.

PS: Ajo ngjyra jeshile po te bo me te lezetshem se perpara. Kujdes nga lopet se po te pane , ike edhe ti si trimi nga USA

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    KUSH JANE AMERIKANET?

kete gje pyeteni njerezit nga Amerika latine Afrika Azia por spari indijancat amerikan ata me siguri do tu japin pergjegje te sakt.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    amerikanet mbi te tjeret??!!perse??!!se dine te mbledhin dhe shfrytzojne gjithe kokat ??
    amerikanet kane ecur perpara ne saje te shfrytzimit te trurit e trullit te gjysmes se botes!skan pare ndonjehere lufte ne tokene tyre,gjithmone kan pare perpara..
    per dy gjera i vlersoj,dine ta respektojne njeriun e vet,te drejtat e lirite e tij...(megjithse kur harrojne ato te te tjerve kjo duhet shumzuar me 0)dhe per rendesin qe ijep ,e zhvillimin qe ka marre arti e kultura atje..

Me thuaj pak, a nuk duhet shfrytezuar koka? Perse mos ti shfrytezoj kokat?

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    Me thuaj pak, a nuk duhet shfrytezuar koka? Perse mos ti shfrytezoj kokat?
    mendoj se antare te tjere kane dhene e mund te japin pergjigje me te vlefshme sesa une..ai eshte thjesht mendimi im personal!
    megjithate per pergjigjen e pyetjes tende lexo pergjigjen qe i kam dhene Cyclotomic..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

atehere...

Citim Postuar mė parė nga marsela
    Cyclotomic flet me nje respekt e dashuri te madhe me duket per Ameriken endoshta ke te drejte ta besh kete se po i ha bukenpor dil dhe shiko pak me syrin qe shohin njerzit nga jasht..
    Syrin nga jasht? E si mund ta gjykoj dot Ameriken dhe Amerikanin nje njeri qe ska jetuar ne Amerike? Per mua ai gjykim sdo te ishte aq i sakt.

Ameriken se gjykoj per mbledhjen e trurit! I lumte qe di ta shfrytzoje paaftesine e shume vendeve
    Aty qendro. Perse tja hedhesh fajin Amerikes kur eshte e zonja te shfrytezoj trurin e dikutjt tjeter? Eshte e paarsyeshme.

smund ta quash popullin amerikan superior ata ngresh ne maja kur dihet se nje pjese e madhe e kerkuesve e shkenctarve nuk jane me prejardhje amerikane po kan gjetur mbeshtetjen e kane punuar aty ku ka qene qetesia, kushtet e cdo gje e pershtatshme e krijuar nga PARAJA. e kjo para nga vjen,nga shfrytezimi...
    Po ti hym me rrenj e me themel punes, asnjeri seshte vertete Amerikan pervec atyre pak American Indians (shumica e te cileve jan bere alchoholics) por kur themi "Amerikan" perfshihen te tere ata me nenshtetesi Amerikane te ciltet kan krijuar jeten e tyre ne Amerike dhe te cilet punojn per ti kontribuar Amerikes (por kjo nuk dmth se smund ti kontribojn edhe vendeve te tjera ne menyr direkte apo indirekte). Une nuk thash se vendet e tjera te botes nuk kan njerez me "koke", une thash se Amerika nenvleresohet por ne realitet eshte mbi vendet e tjera. Ky eshte fakt. Se si arrin ajo te jete e tille eshte tjeret pune. Por mos harro se qe te kesh nje standart te lart jetese nuk do te thot qe ske "koke" apo "tru".

i permend raste masakrash e skllaverimesh kur e di po aq mire sa un se amerika ne cdo kohe ka ngritur e rrezuar ke ika dashur qejfi! edhe aty ku ska nderhyre te jesh isigurte se si ka interesuar gje!spo hyj ne histori se do zgjatesha shume...
    Sa i ka dashur qejfi? A po flet per luften ne Irak? Hej, dihet qe cdo vend (jo vetem Amerika) kerkon te plotesoj interesat e veta (ne kete rast materiale dhe sidomos per oil) por kjo nuk dmth se nuk jan duke ju bere nje te mire popullit Arab. Shiko Afganistanin ku grat skishin asnje lloj te drejte ne shekullin 21. E kush e di se sa shembuj te tjere ekzistojn qe mund te japin prove se nderhyrja e Amerikes nuk eshte ne demin e atij vendit po te shikosh me larg.

nuk dua te ul ameriken apo amerikanet, tek e fundit se kam ate te drejte..njerzit jan kudo njelloj, po ka politika qe jane te drejta ose te gabuara e per kte dua qe cdokush te gjykoje drejte!
    Kush tha qe Amerika sben gabime? Nuk ka njeri apo vend te mos bej gabime. Puna eshte se kush eshte Amerika ne krahesim me vendet e tjera dhe jo se Amerika eshte idealja. Une mund te them se Amerika te pakten eshte munduar te arri nje fare demokracie aq me afer asaj ideales por kjo nuk eshte gjithmon e leht kur ekziston nje shoqeri kerkuese...

gjithe te mirat

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    e mire ne citime veshtruse!(me kujton dike ketu)
    skam shume kohe ti analizoj ato qe thua vetem dua te te them dy gjera:

1.hiqe nga mendja ate qe amerika ben te mira per popujt qe vuajn,pa pasur interesa vetjake(shih nje afrike te tere qe vuan!)e te jesh popull demokrat ne rradhe te pare duhet te duash paqen,kurdo e kudo!!
    2.duhet te jetosh ne USA per te kuptuar se cte mira ka per nje nenshtetas amerikan te jetuarit atje,politika e atij vendi por jo per te gjykuar sesi eshte ai vend ne pergjithsi..

egjithe kjo nisi se mua sme pelqen fare ajo fjala superiore e jo se kam ndonje gje kundra amerikes,amerikaneve apo ndonje shteti tjeter!ne do ta dish kto diskutimet pro e kundra USA-s me kan ndjekur qe me kohe athere kur sishte ne skene bota Arabe,İzraeli;Afganistani por Rusia aq e dashur per gjysherit tone!

te uroj dhe un gjith te mirat!
    peace out
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Amerikanet kan shuem te mira por nuk eshte se i kan arritur te gjitha vete i kan ndihmuar shume vende te tjera dhe kjo duhet njohur mos ja veni tere te mirat vetem atyre
    !!!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. INSIG del serrisht ne shitje
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-06-2011, 12:47
  2. Topi, Fahriu dhe gazetaret..
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:14
  3. Pse nuk marrin pushime amerikanet
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 21:33
  4. Ahmet Zogu dhe “lufta” nė emigracion me Mit’hat Frashėrin
    Nga rudo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 02:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •