Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Gepardi
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    169

Probleme me faqet shqiptare ne Internet

Po ta vini re shumica e faqeve serioze shqiptare kane nje qellim te vetem:

T'i shuajne mallin emigranteve apo t'i bashkojne shqiptaret kudo ne bote me njeri tjetrin gjera qe realizohen duke krijuar nje album fotografik, nje forum, nje chat, kenge shqip ne Real Player si dhe lajme te gazetave qe ne i lexojme perdite te nxjerra hera heres dhe pa i marre leje atyre dhe pa respektuar asnje lloj te drejte autori qe ne dis a prej tyre(Gazetave) shprehet qarte ne shenimim per Copyright.

Mua "me kane ardhur ne maje te hundes" keto lloj sherbimesh. Une jam nje shqiptar qe jetoj ne Shqiperi dhe te tilla sherbime eshte normale qe nuk do te me terheqin pasi nuk kam cfare malli te shuaj.

Lindin disa pyetje: Cfare duhet bere qe te terhiqen perdoruesit e internetit ne Shqiperi jo vetem nga chat dhe forumi? Cfare sherbimesh duhet te ofroje nje faqe qe te kaloje cakun e komunikimit ndermjet njerezve? Cfare informacioni?

Problemi nuk eshte aq i thjeshte pasi nje faqe si kjo qe po kerkoj une kerkon nje staf njerezish te pergatitur dhe qe nuk jane njohur ne internet(jo te njohur virtuale), krijimin e nje "kompanie" e keshtu me rradhe. Jam i bindur qe po te ekzistoje deshira e mire asgje nuk eshte e pamundur megjithese shpresa te shuhet kur shikon lloj lloj faqesh qe e quajne veten "Portale Shqiptar" sepse per fat phpnuke dhe phpBB jane falas keshtu qe: "O burra hajt te krijojme faqe se eshte qejf".
    Pra une jam i mendimit qe nuk duhet punuar vetem per Shqiptaret jashte Shqiperise. Keta te fundit ne fakt jane perdoruesit me te rregullt shqiptare te internetit. Detyra jone eshte te shtojme perdoruesit e internetit ne Shqiperi si dhe t'i ofrojme atyre sherbimet per te cilat kane nevoje.

Gjithashtu duhet hequr synimi i krijimit te komuniteteve virtuale por krijimi i faqeve informative dhe me sherbime te ndryshme.

A mendoni se ka ardhur dita te ndryshoje dicka ne "internetin shqiptar"?

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Gepard,

Ke tė drejtė qė faqet Shqiptare kanė pak a shumė tė njėjtėn fytyrė por ki parasysh se edhe faqet Amerikane nuk janė shumė ndryshe. Pothuajse tė gjitha faqet qė mbledhin njerėz me interesa tė njėjta kanė njė forum dhe njė chat. Kėto janė standartet e komunikimit tani pėr tani nė internet. Mė vonė mund tė ketė komunikim tė gjerė me video, zė, etj por teknologjia akoma nuk ka arritur atė nivel. Biles faqet Shqiptare mund tė them se ofrojnė shumė herė mė shumė informacion sesa faqet e huaja. Ato drejtohen nga emigrantėt dhe patjetėr qė do influencohen nga ata por siē the dhe ti, edhe vetė vizitorėt janė emigrantė. Numri i vizitorėve qė jetojnė nė Shqipėri, Kosovė, Maqedoni dhe troje tė tjera ėshtė i vogėl dhe arsyeja kryesore pėr kėtė nuk ėshtė se ata nuk janė tė kėnaqur nga faqet shqiptare por sepse nuk kanė mundėsi tė pėrdorin kompjuterin dhe internetin rregullisht. Edhe ata qė kanė kompjuter nė shtėpi, u duhet tė edukohen si ta pėrdorin dhe kjo do kohė.

Nuk jam shumė i qartė se ēfarė kėrkon mė shumė nga faqet Shqiptare. Muzika, forumi, chati, lajmet janė me interes pėr tė gjithė Shqiptarėt si ata nė mėrgim edhe ata nė trojet tona. Sa pėr informacion, gazetat dhe revistat Shqiptare kanė faqet e tyre. Edhe disa televizione po ashtu. Nė internet mund tė pėrdorėsh numeratorin telefonik, fjalor shqip-anglisht, shqip-gjermanisht, lexon histori, poezi e plot tė tjera. Edhe faqet amerikane nuk kanė ndonjė shėrbim mė shumė.

Patjetėr qė tė mirat nuk kanė fund por edhe vėshtirėsitė janė tė mėdha. Puna e parė ėshtė ajo qė ke pėrmėndur ti, bashkimi i njerėzve tė aftė pėr tė mirėmbajtur njė faqe tė tillė. Puna e kėtyre njerėzve kėrkon shpėrblim dhe ėshtė e vėshtirė tė nxjerrėsh fitime nga interneti.

Vetėm ana teknike pėr tė mirėmbajtur njė faqe kėrkon shpenzime tė konsiderueshme financiare. Edhe kėto do dalin nga xhepi i dikujt. Nė shpipėri do dalin nga xhepi i njė biznesmeni qė nuk i ka paratė tė tepėrta, por investon me mendimin se njė ditė do nxjerrė fitim. Kėtė pėrpjekje e kanė bėrė shumė kompani Amerikane nė vitet 98-99 por falimentuan shumė shpejt. Vetėm disa prej tyre (ebay, amazon) arritėn tė ndėrtonin njė biznes tė sukseshėm nė internet por edhe kėto kanė pasur problemet e tyre.

Nga ato sa lexova ti nuk kėrkon tė hapėsh njė faqe pėr tregti por ti thashė ato mė lart sepse shpenzimet janė tė pashmangshme dhe duhet gjetur njė mėnyrė pėr ti pėrballuar, sidomos kur ti kėrkon tė hapėsh njė faqe qė ofron mė shumė seē ofrohet nga faqet ekzistuese.

Ti the qė jeton nė Shqipėri dhe nuk besoj se e ke pėrjetuar ndonjėherė emigrimin. E kam fjalėn tė jesh 5, 6, 7, 10 vjet nė dhe tė huaj. E kam fjalėn tė tė marrė malli pėr nėnė e baba, motėr e vėlla e deri tek komshiu i katit tė parė, e tek mėsuesi qė tė vuri njė katėr nė tetėvjeēare. Kėto janė ndjenjat e shumė prej emigrantėve qė varrosen thellė nė zemėr dhe ngjallen ndonjėherė kur je duke larė enėt nė restorant, kur je duke pastruar mbeturinat, e duke pastruar shkollat e hotelet. Ndonjėherė shikon edhe ėndrra tė bukura, sikur ishe nė Shqipėri, po pastaj bie alarmi qė me natė dhe duhet tė shkosh nė punė pėr 8, 10, 12 orė ditėn. Ndonjė ditė tė zezė mėson qė njė i afėrti yt nė Shqipėri ka vdekur, por ja qė je larg dhe nuk mund tė bėsh asgjė. E kush do tė ngushėllojė nė emigrim? Kush e flet gjuhėn tėnde e kush tė njeh ty nė kėtė vėnd tė huaj.

Mė vonė mund tė zėnė punė tė mira, dhe tė marrin pashaporta tė huaja, por sado tė sukseshėm tė jenė, ata janė nė vėnd tė huaj. Nė Amerikė Shqiptarėt trajtohen si gjithė tė tjerėt. Po nė itali? greqi?

Kėto vėshtirėsi qė tė bėjnė gjysėm njeriu nė emigrim, tė mėsojnė tė pėrqafosh fort ato kujtime tė Shqipėrisė. Jeta e pėrditshme qė ti bėn nė Shqipėri, ka vlera tė paēmuara pėr njė emigrant. Poezitė e Naimit, nuk janė thjesht poezi. Kėngėt nuk janė thjesht kėngė. Vetėm nė emigrim arrin tė kuptosh veprat e figurave tė mėdha Shqiptare qė kanė sakrifikuar gjithēka pėr atė vėnd.

Besoj se tani e kupton se kush i hap faqet Shqiptare nė internet dhe pse janė tė mbushura me flamuj kuq e zinj e me fotografitė e Skėnderbeut e me fjalėt Shqiptar, Arbėri, Iliri, Kosovė, Ēamėri, Dardani. Janė emigrantėt ata qė sakrifikojnė gjithēka qė nga orėt e gjumit e deri tek paratė e fituara me djersėn e ballit vetėm e vetėm pėr tė pėrmirėsuar diēka nė jetėn e Shqiptarėve, sidomos emigrantėve. Kjo i bėn tė ndihen Shqiptar, dhe tė rruajnė traditat, zakonet, gjuhėn qė trashėguan nga vendlindja.

Unė vetė ndihmoj me faqen e muzikės tė Albasoul dhe aty kam patur mundėsinė tė bashkėpunoj me shumė emigrantė qė kanė punuar me orė tė tėra pa asnjė shpėrblim pėr tė hedhur albume tė rinj. Shpėrblimi vjen nga burra, gra, pleq e fėmijė qė dėrgojnė emaile pėr tė na falenderuar pėr gėzimet qė u sjell faqja.

Vullneti i emigrantėve, gjėndja mė e mirė ekonomike, njohuria mbi teknologjinė pėr administratorėt dhe vizitorėt janė avantazhet qė kanė bėrė faqet e emigrantėve mė tė vizituarat nė internet. Kur je nė anėn tjetėr tė botės ėshtė e vėshtirė tė komunikosh me trojet Shqiptare prandaj je i detyruar tė kopjosh informacionin nga burime tė tjera. Sa vlerė ka shkelja e kopjimit kur ke mundėsi tė gėzosh bashkėatdhetarėt e tu?

Dola nga tema por mendoj se ishte e nevojshme qė tė kuptosh dhe tė respektosh punėn e emigrantėve.
    Edi

Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    169
    Edi te pershendes!

Desha te sqaroja qe ne asnje moment nuk kam dashur te hedh poshte punen e administratoreve te ketyre faqeve. Ato i bejne nje sherbim te madh shqiptareve ne gjithe boten. Une vete kam disa te aferm ne USA dhe e di mire qe cfare ndodh ne Shqiperi apo dhe mallin per muziken shqiptare etj i shuajne nepermjet ketyre faqeve. Eshte e qarte qe keto faqe i bejne te ndihen me prane Shqiperiese.
    Pra qellimi im nuk ishte percmimi i ketyre faqeve dhe ne asnje moment nuk kam mosrespektuar punen e shqipatereve jashte Shqiperie per keto faqe.

Une thjesht dhashe nje mendim tim se cdrejtim duhet te marrin qe sot e tutje faqet e reja qe po hapen dhe nuk thashe qe duhet te mbyllen keto ekzistueset.

Ke plotesisht te drejte kur thua qe cdo gje mund te arrihet vetem duke pasur nje baze financiare dhe kjo nuk eshte e sigurte nese faqja nuk ka nje fare perfitimi financiar.

Nje e keqe tjeter e madhe eshte qe ne Shqiperi nuk perdoren kartat e kreditit dhe shitjet ne internet jane po thuajse te pamundura aq me teper qe interneti nuk ka masivitetin e duhur.

Nga statistikat qe kam lexuar nr i perdoruesve te interneit brenda Shqiperise mezi i arrin 20000(nga te cilet shume pak te rregullt) kurse ne Maqedoni(Nje vend me popullsi me te vogel se ne) ishte 100 000. Per kete nuk e kane fajin vetem mungesa e faqeve te pershtatshme por shume faktore te tjere ekonomike dhe sociale. Megjithate mendoj se gradualisht ky numer do te rritet dhe shume gjera do te permiresohen ne "Internetin Shqiptar"

Pershendetje!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Citim Postuar mė parė nga Gepardi
    Mua "me kane ardhur ne maje te hundes" keto lloj sherbimesh. Une jam nje shqiptar qe jetoj ne Shqiperi dhe te tilla sherbime eshte normale qe nuk do te me terheqin pasi nuk kam cfare malli te shuaj.
    E shkruajta pergjigjen per keto fjale qe nuk mu duken te drejta.
    Per mua menyra me e mire do ishte bashkepunimi i Shqiptareve ne emigrim dhe atyre ne vend per te permiresuar faqet egzistuese qe te jene sa me terheqese per te gjithe Shqiptaret kudo qe ndodhen.

Sic the dhe ti, kompjuteri do zhvillohet edhe ne Shqiperi por duke patur faqe qe u vijne ne ndihme Shqiptareve, zhvillimi ben hapa me te medhenj.
    Edi

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Pershendetje, "Gepardi"!

Problemi nuk eshte aq i thjeshte pasi nje faqe si kjo qe po kerkoj une kerkon nje staf njerezish te pergatitur dhe qe nuk jane njohur ne internet(jo te njohur virtuale), krijimin e nje "kompanie" e keshtu me rradhe. Jam i bindur qe po te ekzistoje deshira e mire asgje nuk eshte e pamundur megjithese shpresa te shuhet kur shikon lloj lloj faqesh qe e quajne veten "Portale Shqiptar" sepse per fat phpnuke dhe phpBB jane falas keshtu qe: "O burra hajt te krijojme faqe se eshte qejf".
    Nuk mund te flas per faqet e tjera shqiptare ne internet, por ta them me bindje qe Albasoul.com nuk eshte krijuar "o burra hajt te krijojme nje faqe". Gjithashtu ne lidhje me serviset, qe faqja u ofron vizitoreve, ne mundohemi te perdorim ato me te fundit, te cilat jo gjithmone i gjen falas. Madje nq se qendron me laps ne dore, kjo faqe ka shume me shume shpenzime nga sa mund te mendosh ti apo nje vizitor i thjeshte, per vete faktin se vizitoret i marrin gjerat gati dhe gjithmone kerkojne gjera te tjera, pa pare cfare eshte bere (kete nuk e them si gje te keqe, pasi kjo lloj kerkese ndihmon ne perparim).

Albasoul.com drejtohet nga nje grup studentesh nje kohe, sot te rinj te punesuar ne SHBA te cilet e njohin mire njeri tjetrin. Ketu flas per grupin teknik dhe ata qe e pasurojne me materiale vazhdimisht. Bordi nga ana tjeter jane shqiptare te cilet shkruajne nga e gjithe bota dhe jane me origjine nga treva te ndryshme te Shqiperise, ne kete menyre sjellim ne faqe mendime/fryme te ndryshme

Gjithashtu Albasoul.com eshte faqe e regjistruar ne SHBA. Pra njihet si kompani (per keto gjera me mire mund te te flasin dhe pjestaret e bordit).

Ne lidhje me materialin e hedhur ne Albasoul.com, dhe po flas vetem per letersine ne kete rast, pasi ajo eshte dhe fusha qe me terheq me shume dhe qe une i kushtoj me shume pune ne faqe - ne Albasoul do gjesh krijime/informacione/studime nga me te rejat te shqiptareve ne lidhje me letersine si ne Shqiperi dhe neper bote, te cilat jo vetem nuk jane botuar me pare ne faqe te tjera interneti po as ne gazetat apo televizionin shqiptar nuk i gjen, madje jane shembull si per faqet e tjera te internetit, ashtu dhe per shtypin shqiptar, apo vete letersine ne Shqiperi. E them vertet me krenari kete, pasi me ka rene rasti te lexoj shkrime nga me interesantet ne Albasoul, dhe mund te te gjej artikuj ne gazetat shqiptare, apo televizionet shqiptare te cilat bazohen ne keto shkrime.

Meriten per materialet e reja ja u jap vizitoreve (te cilet varjojne nga moshat 16-60 vjec), por kane qene krijuesit e kesaj faqeje ata te cilet kane bere te mundur nje ambjent te tille serioz ne internet, pasi faqe te tjera ka plot, po asnje nuk e ka kete nivel interesimi dhe serioziteti nga ana e anetareve. Flas gjithmone per pjesen e letersise si ne Albasoul dhe ne Forum (duhet te kuptosh ketu se forumi eshte dicka tjeter, nuk eshte faqja kryesore, eshte menyre komunikimi midis shqiptareve. Diskutimi i lajmeve ne forum, jo vetem qe nuk perben shkelje ligji, por ju jep mundesine dhe shqiptareve te thjeshte te thone fjalen e tyre per problemet qe paraqiten ne shtypin shqiptar dhe ate boteror dhe te siguroj ketu qe nuk jane vetem shqiptaret e thjeshte te cilet marrin pjese ne diskutime, pasi ka pasur figura te politikes shqiptare te cilet kane marre pjese gjithashtu).

Chati Shqiptar gjithashtu eshte per tu permendur. Nuk eshte nen kujdesin tim, por vlen per tu permendur se eshte chati me i madh shqiptar ne internet ne nje mjedis 100% shqiptar, ku kanalet kane vizitore nga te gjitha trevat e Shqiperise. Asnje faqe tjeter ne internet nuk ofron nje servis te tille.

Ne lidhje me formulen e faqeve (egzistenca e nje chati dhe nje forumi) - pjesen teknike e shpjegoi Edi, ndersa une mund te them se konkurenca ēon ne perparim. Nuk ka asgje te keqe te kete faqe te tjera te te njejtes forme, rendesi ka niveli i faqeve. Ne kete menyre vizitorit i jepet mundesia te beje zgjidhjen duke u nisur nga ajo se sa kjo faqe apo nje tjeter i pershtatet nivelit te tij.

Gjithashtu dua te theksoj se chati dhe forumi nuk jane vetem per cmallje. Gjithe bota i perdor si menyra komunikimi, Shqiperia akoma nuk ja u ka ndjere lezetin, po ka shume me shume gjera qe mund te besh ne forum/chat nga sa mendojne shqiptaret atje. Shembujt ti dhashe me lart (letersia nuk ka lidhje me cmallje, ka lidhje me zhvillimin e letersise shqiptare, mundesine qe u jepet krijuesve te rinj etj/ diskutimi me politiken nuk ka lidhje me cmallje, ka lidhje me shprehjen e mendimit etj).

Ne mbyllje dua te them se ata te cilet merren me Albasoul nuk kane pushuar se punuari per te dhe nuk kane per te pushuar. Ketu e kam fjalen qe nuk jemi te kenaqur me pak dhe cdo mendim per permiresim eshte i mirepritur. Ndryshimet dhe puna jo gjithmone vihen re, por Albasoul ka me shume se 5 vjet qe eshte krijuar dhe i ka rezistuar si ndryshimeve teknike ashtu dhe atyre shoqerore dhe ka per te vazhduar si faqe dhe ne vitet qe do te vijne.

Shpresoj qe mesazhin me lart mos e marresh si replike por thjesht si nje mendim te shprehur sinqerisht!

Fiori

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Citim Postuar mė parė nga Gepardi
    Lindin disa pyetje: Cfare duhet bere qe te terhiqen perdoruesit e internetit ne Shqiperi jo vetem nga chat dhe forumi? Cfare sherbimesh duhet te ofroje nje faqe qe te kaloje cakun e komunikimit ndermjet njerezve? Cfare informacioni?
    Gepardi, Edspace dhe Fiori tė kan dhėnė shumė arsye pse forumi dhe faqet e tilla nė internet nuk janė aq tė parėndėsishme pėr shqiptarėt, pėrkundrazi mund tė t'i pėrmėnd akoma mė shumė arsye tė cilat i kan ardhur shumė nė ndihmė shqiptarėve nė emigrim dhe tė cilat mund t'i ndihmojnė shqiptarėt nė trojet e tyre.

1. Gjuha Shqipe. Shumė emigrantė kan arritur tė pėrmirėsojnė tė folurin, tė shkruarin, dhe bagazhin e njohurive tė shqipes me anė tė kėtyre forumeve. Gjithashtu forumi ka hapur debate rreth shqipes standarde, ka ndėrlidhur shqiptarė nga tė gjitha trojet tė japin mendimet dhe tė ndajnė njohuritė e tyre me adhtetarėt e tjerė. Njė debat i tillė nė rrugė tė institucionalizuar nga ana e akademive tė tė treja trevave, Shqipėrisė, Kosovės, dhe Maqedonisė, nuk di tė jetė duke u marrė zyrtarisht, mirpo nė forum praktikisht kjo gjė bėhet nga ata qė kan njohur tė thella tė shqipes.
    2. Siē u tha edhe mė sipėr, nė forum shumė shqiptarė diskutojnė rreth lajmeve tė fundit tė trojeve shqiptare, dhe kėtu mund tė japin mendimin e tyre nė lidhje me problemet madhore nė Shqipėri, Kosovė, apo Maqedoni.
    3. Nė Forumin e Letėrisė siē u pėrmėnd mė sipėr, ka shumė materiale tė cila vėshtirė t'i gjesh nė faqe tė tjera nė forum, por mė i veēant ėshtė fakti se nė kėtė forum marrin pjese edhe shkrimtarė tė njohur shqiptarė. Pra kėtu ndodhin diskutime qė ndikojnė letėrsinė shqiptare sadopak.
    4. Nė forumin e Artit, me meritėn e anėtarėve tė forumit mund tė gjesh galerinė mė tė madhe nė internet me piktura nga artistėt shqiptarė. Pra, kjo ėshtė njė vlerė universale pėr shqiptarėt, qoftė jasht apo brėnda shtetit, sepse kėtu kan njė faqe ku mund tė mėsojnė rreth piktorėve shqiptarė, etj etj.

Gapardi, a mund t'i listosh mė hollėsishėm cilat janė propozimet ose idetė e tua? Dmth ēfarė pėrpikėmėrisht nuk tė kėnaq nga kėto qė u lartpėrmėndėn, dhe ēfarė propozon mė shumė ti vet?

Drini.

Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    169
    Pershendetje te gjitheve.
    Me vjen shume mire qe gjeta mirekuptimin tuaj. Une kur e hapa kete teme nuk e kisha fjalen per albasoul.com por per faqet shqiptare ne internet ne pergjithesi.
    Para se te hapja temen pashe ne nje forum lajmerime per faqe te reja ne internet dhe e bukura ishte qe ishin te gjitha njelloj, me te njejten strukture, te njejtin informacion dhe gjithashtu njelloj nga ana teknike. KJjo me skandalizo me thene te drejten sepse jam i bidnur qe kaq shume faqe te njejta nuk i sherbejne askujt. Krijuesit e tyre duhet te kuptojne qe te konkurojne me albasoul.com(p.sh) do ta kene shume te veshtire per te mos thene te pamundur. E vetmja menyre e afrimit te vizitoreve eshte te nxjerresh dicka te re te papare me pare dhe qe nuk e ofron nje tjeter.

Po te shikoni me vemendje lajmerimet per faqe te reja ve re se ne domain e tyre permbahet ne 5 nga 10 fjala chat, si tiranachat, durresichat, chatishqiptar, ircal apo ku di une.

7 nga 10 faqe te reja te hapura kane qėllim krijimin e nje komuniteti virtual. Ku do shkojme keshtu? Cfare po fitojme?

Gapardi, a mund t'i listosh mė hollėsishėm cilat janė propozimet ose idetė e tua? Dmth ēfarė pėrpikėmėrisht nuk tė kėnaq nga kėto qė u lartpėrmėndėn, dhe ēfarė propozon mė shumė ti vet?
    Nuk mund te them qe nuk me kenaqin. Keto sherbime te albasoul e kryejne shume mire "detyren" e tyre dhe jam i bindur qe jane cilesore. Nuk kam propozime per albasoul pasi kjo e ka krijuar strukturen e faqes se saj dhe me sherbvimet aktuale i terheq dhe u sherben vizitoreve.

Pra ne fund te fundit e gjithe ideja e kesaj teme per mua eshte:

Faqet e reja qe do te hapen nuk duhet te nisen nga synimi per ti ngjare nje projekti ekzistues si www.albasoul.com apo ndonje tjeter por duhet te perpiqen te krijojne origjinalitetin e tyre.

Keshtu do te fitojme disa faqe te reja dhe do te pasurojme fondin e "internetit shqiptar"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gepardi : 08-05-2004 mė 09:59

Tema tė Ngjashme

1. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •