Ke nje tutorial te vogel ketu per formatimin.http://www.5starsupport.com/xp-faq/1-1.htm Lexo nen "How do i format..."
Ke nje tutorial te vogel ketu per formatimin.http://www.5starsupport.com/xp-faq/1-1.htm Lexo nen "How do i format..."
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Lexo temat e pėrmėndura nė faqen e parė.
Edi
tung
MUnd te me sqaroj nga ju ndokush se si ka mundesi te pergaditet Windows XP
te instalohet ne PC ne ate form qe vet klienti duhet ta konfiguroj emrin numrin serial.
Kjo form e instalimit gjendet te PC te cilat blihen me softwer te licensuar.
ka iden ndokush si krijohet kjo?
Postuar mė parė nga kiki_gj
O plaku shpjegohu me mire se cfar kerkon te besh se un per veten time nuk po te kuptoj.. sepse kur ti instalon nje version pirat do te dali nje hap kur te thot vendosni nr serial dhe ti vendos nr serial dha maroi puna... kur ti e blen te licensume ske nevoj plako te fusesh nr serial se e sht e konfigurume automatikisht sa here qe e instalon nuk fut asnjhere nr serial te pakten un keshtu veproj per veten time
Ciao
Shpresoj mos te jete ndonje ide e ndonje dyqani shqiptar per ta bere kete.
GO mircosoft.com dhe kerko per jumpstartjane disa menyra te lezetshme qe ta tregojne sesi
.
P.S. Po te punoji kaloji ca nga fitmiet kendej nga une!! :P
L'Ingegnere flm nuk kerkova numer seral por me teper ka te bej me nje ide dhe do te mundohem te jem me i kjart.
Windows Xp kuptohet kur te jet privat e instalojm ne vet me numer serial me gjitha por ja te jem me i kjart.
Me rastin e blerjes se PC brand Name HP IBM etj. Win Xp eshte i instaluar por ne vete ka te instaluar edhe Programet tjera Office etj, dhe me startimin e tij ne ekarna shfaqet opscionet e startimit winXP pra emri, koha konfigurimi i rrjetes etj.
dhe me startimin e tij deri ne fund shohim te instaluar te gjitha me drivera me softwer shtes.Besoj se isha i kjart L'Ingegnere.
qoska pershendetje.Nuk eshte i de e donje dyqani i cili mendon per perfitime pasi me kete pune nu merem thjesht jam teknik i PC dhe me kete profesionalisht merem qe nje kohe te gjate, por kjo teme ishte per te gjithe ne se si dhe ne qfar forme mund te realizohet kjo, pra te shkojm nje hap drejt te mires.
sa per perfitime dhasht zoti te perfitojme paster me zotsin tone ti afromi botes.
flm gjithve
Meqe te perton te besh kerkim atje ku te them une shikoje kete
http://technet2.microsoft.com/Window...e50c91033.mspx
edhe pastaj rishkruaj ato me siper.
Po te jesh dhe burre i mire i fut dhe nje tip tutoriali qe
Hajt me te mira.gjithe ne se si dhe ne qfar forme mund te realizohet kjo, pra te shkojm nje hap drejt te mires.
sa per perfitime dhasht zoti te perfitojme paster me zotsin tone ti afromi botes.
Ajo qe kerkon te besh eshte pak e veshtire per ty pasi te kerkon nje bashkepunim me microsoft per te nxjere dicka te tille. sikunderse e ka IBM apo HP apo DELL etj etj etj. Ti mund te arisht te krijosh kollaj nje "unatended install" pa nje instalim pa nevojen e nje personi te qendroje para PC duke i caktuar ti setup se ku mund te gjeje drajverat apo ku mund te gjeje pjese specifike te setup. PErsa i perket instalimit te office apo ku e di une mjafton te krijosh nje batch qe e ve ne regjister te ekzekutohet vetem njehere psh HKML/software\microsoft\windows\run once po ama eshte pak si shume e komplikuar. ajo qe te tha qoska eshte nje fillim i mire per tu per te kuptuar e per te mesuar se cilat jane menyrat qe ti mund te perdoresh po ama duhet te dish shume mire anen hardware per te realizuar nje "unatended install". Kot te te pyes sa njohuri ke ne kompjuter qe do te realizosh kete gje?
Cfare ka te beje kjo me licencimin ?
Ardi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 07-07-2006 mė 01:58
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
flm per pergjigje.
Kjo eshte siq e mendova edhe une nuk dua te shprehem qe jan nje expert i Hardwerit apo softwerit larg asaj kam njohuri pasi te perditshme e kam kete pune me PC dhe kam lexuar edhe nga ana teorike por edhe praktike.
Licensimi i windowsit ka hyr tek ne ne Kosove neper institucione.
Une kam provuar nje here me WInPE, por gjithqka nga kurreshtja te bejm diqka me shume.
Pra ke arritur te me kuptosh qka une kerkoja.
flm shume
Me eshte prishur sistemi i operimit dhe me duhej te beja formatim. Procesi ecen normalisht deri ne momentin kur pasi zgjedh nese do ta formatosh riparosh apo do dalesh me f3, dhe une zgjedh format. me pas behet kopjimi i disa te dhenave nga cd
dhe kur vjen momenti "checking for previous version of windows" kompjuteri qendron ne kete gjendje per shume kohe dhe nuk pergjigjet . E provova disa here por pa rezultat . Cme keshilloni?
Krijoni Kontakt