Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 104 prej 104
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Robo, Islami eshte ceshtje kombetare sepse nuk njeh komb tjeter pervec kombit Islamik *umeti* qe thote Bin Ladin. Myslimani i mire nuk mund te ndjehet Shqiptar. Te qenit Shqiptar per te eshte thjesht aksidentale.

tung.

O popoooppoopop, hou çike, çike - çike, hou çike, opopopopoo

Ja bre, kush ta ka mesuar kete, haxhibaba?, a te ka treguar se muslimanet nuk flasin vetem arabisht, e si eshte kjo per nje UMET e mundur, nje UMET me shume gjuhe, aiiiiiiiiiiiiii, na qenka afruar qameti allahile! (çfare do me thene kjo fjala UMET, jam shum kurioz ta dij nga nje ekspert)

flm
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Pyet për emrat e fëmijëve të tyre. Pastaj sa herë, ata politikanë që juve përmendët nga shqiptarët e ish-islamizuar kanë qenë ndonjëherë në xhami, pastaj sa prej tyre hapur e kanë deklaruar se nuk janë islam dhe janë të krishterë dhe sa prej tyre i sheh në katedralet kryesore për çdo krishtlindje. .
    Dhe, çka konkludojm nga kjo?, mendon se shqiptarit musliman NUH MUSA ja ndin palla per kete???, le te beje kush cka te doje, popullit NUK DO TI INDOKTRINOHET asgje dhe pik!, pse ibroja nuk na del zyrtarisht te flas mbi konvertimin, e ka bere ate, kure e ka bere ate, pse e ka bere ate, per cilin e ka bere???, NENA i ka vdek MUSLIMANE!

Islamizmi shqiptar është në grahmat e fundit të jetës së tij..
    Po po, mire eshte, e kuptuam, por ti kuptoje nje gje, sa eshte gjalle NUH MUSA, do te ndjek dodonovica, dodonovski, dodonova dhe dodonocela e dodonopolusa!!!

Për punën e ortodoksisë shqiptare, askush nuk duhet të mendoj se qenia ortodoks do të thotë grek, sepse kombësia përcaktohet nga atributet tjera të një kombi siç janë gjuha, veshjet, kultura, traditat e zakonet. Shqiptarët ortodoks i kanë këto të njëjta me shqiptarët e tjerë, kështu që ata shumë lehtë mund të deklarohen, deklarohen dhe duhet të deklarohen si ortodoks shqiptar dhe ndryshe s'kanë edhe se si deklarohen sepse nuk janë ndryshe, ata janë shqiptarë aq sa janë edhe gjithë shqiptarët tjerë në mos më shumë.
    Dhe askush nuk mund t'i thotë grekë atyre, sikur që nuk mund ti thotë italian katolikut shqiptar apo anglez e gjerman protestanit shqiptar.
    A ka ndonje fjale specifike per kete GJENDJE EMOCIONALE TE AUTORIT???, hajt me ndihmoni, doktor FREUD me siguri ka bere konstantime psikoanalytike mbi perzona me ndjenja te shokut dodonopolus.

flm
    albanish by nature

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa
    (çfare do me thene kjo fjala UMET, jam shum kurioz ta dij nga nje ekspert)

flm
    E plako...te pelqeka "West Side Family" me duket. Paska nje grime shprese edhe per ty

Ndoshta duhet ta kisha shkruar 'ymeti', ose ne arabisht "ummah". Po degjo ben mire te mos nxehesh shume se debat po bejme. Nuk eshte se ju vume fshesen te gjithe Muslimaneve.. Ti thjesht ndjehesh i kercenuar nga situata boterore dhe e nxjerr dufin ketu ne 'katunin' tone multi-fetar, multi-fisnor, multi-dialektik etj etj.

Qetesohu er bab se s'ka lezet!

hajt tung(jatjeta)

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Islami shkelqen ne zemrat e bardha. Ska nevoje te shqyrtohet ne menyre injorantekse nga ata qe nuk dine as A.B.C-ne e Islamit. Keshtu qe kush ka duf le ta nxjerre duke thene pallavra ketu ne forum. Islami nuk eshte e kunderta Shqipetarizmit. Islami perkundrazi, te mbjell ne zemer nje Shqipetarizim burreror edhe te sinqert.
    HOLLAND...

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema të Ngjashme

1. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  2. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •