Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 104
    Me zemër në Shqipëri Maska e bond james
    Anëtarësuar
    15-03-2003
    Vendndodhja
    shtet i bukur por jo si mëmëdheu
    Postime
    74
    Duke lexuar disa shkrime të disave që pretendojnë të flasin apo mendojnë mirë e drejt edhe në emër të atyre që nuk i përkasin besimit të tyre e sidomos disa byt.. shitur sikurse dodoni apo thorgel/apo thurgel/ me habit fakti se këta njerëz ndryshimin e fesë të tyre dhe disa shokëve të tyre në fenë kaure dhe që për fat të keq asnji fe se nderrojn dhe rrespektojn bile edhe skanë lidhje me besimin tek Zoti por e kanë shitur b..... bile as që dinë se cilin e kan prind sikur dodoni që shitet patriot e më duket si nji debil me të meta mendore apo me nji sëmundje trizomike 21 siç shifet në foto, mundet të na tregoje përralla që edhe nji fëmijes i duken qesharake.
    O zotërij ju që e qeshni turqinë apo edhe disa vende që janë në çdo aspekti kulturor, ekonomik apo edhe sociale e që janë shtete myslimane shumë para shqipërisë juve nikolla gage-at edhe janullatosat ja u kanë turbullue kokat. Po shikoni Dubain, Kuvajtin, Turqia a ke shkuar ndonjiher ti dodon se me siguri n'amerikën tënde ka shum ma shum fukarrallëk dhe pisllëke dhe padrejtësi se sa atje, e se feja mvaret se si respektohet, jo vetëm feja muslimane po a ske sy në ballë ore për krishterizmin mafioz dhe denigrand në tërë amerikën jugore pse ama i mirë qenka kjo fe tyre a?, apo edhe i gjithë pedofilizmi që është zhvilluar me shekuj me at fenë tënde oooo lol o lol?!!!!
    Ju disa të rrij si ti që as që je shqiptarë po ndonji HIBRID i PËRGJYSMUAR ASHKALIJ, GREK, ROM, VLLEH APO EDHE NDONJI FARE SERBE.
    Të lutem sikurse ti edhe ai tjetri para se të flitni mateni pak atë çflitni se sjeni aspak në rregull dhe mos na shitni pallavra të qelbura se ende skeni dalur nga leckat ore çuna.
    Nanon e muar vesht gjithë bota nëse me të vërtetë ka thënë e bërë at që shkruan Nikoll Lesi atëhere lum ne lum at njeri duhet asgjësuar sikurse kemi ba edhe me tjerë njerëz përpara në historin tonë.
    Ju që shiteni se bota perendimore është parajsë dhe që ke dalë me nji veturë të vjedhur apo edhe poubel në foto sot n¨4 mes të zvicrës ka vende që njerëzit skanë banjo o zotëri e ka mjekrë 50 cm pa larë nëpër ato male e fshatra të zvicrës kur shef nji të huaj rrënkon si i egër bile as që ka ndëgjuar për banjo e edhe krishter me vërtytet e tuaja, në mes të brykselit po ata të krishterë si ty ende lahen me përceka skan banjo edhe pse shesin mend se janë të krishterë.
    Për fat të keq ka ende tipa si ju që për pak pare e keni shitur idealin e nji populli shqiptarë i cili zduheshte të miret me kësilloj temash por të ecte përpara me nji energji të frskët e puntore por jo tadhtare te xhinsit të vet.
    Beso në çka të duash, por zoti është nji
    :^Globi

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Nuk di askënd këtu në forum që kërkoi ta bëj fenë çështje kombëtare e as të dalim nga institucionet laike. Laicizmin e ke sot jo vetëm te shqiptarët por te gjithë bota e zhvilluar dhe demokratike. Dhe do ta kemi përgjithmonë mendoj unë.

Unë nuk i them askujt të mos besoj apo të mos jetë musliman, unë thjeshtë po përshkruaj atë që po ndodh përditë ndër shqiptarë në lidhje me fenë dhe po jap trendet e këtyre zhvillimeve në të ardhmen sipas mendimit dhe parashikimit tim të bazuar në realitetin e sotshëm fetar tek shqiptarët dhe gjithë ndryshimet që janë duke u bërë gjithë kohën.

Turqia, Dubai dhe Kuvajti janë shumë më të pasura, demokratike dhe më të fuqishme se Amerika e Europa përëndimore por çudi se si gjithë shqiptarët shkojnë në Amerikë e Europë përëndimore të punojnë në vend që të shkojnë në këto vende ku ka më shumë punë për ta sepse janë më të pasura, demokratike dhe nuk sheh asnjë njeri të varfër. Edhe më shumë për tu çuditur është fakti që njerëz nga këto vende poashtu shkojnë në përëndim e Amerikë për të gjetur një punë për ditë e disa bile po vijnë edhe tek ne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 17-05-2004 më 13:47
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Unë nuk i them askujt të mos besoj apo të mos jetë musliman, unë thjeshtë po përshkruaj atë që po ndodh përditë ndër shqiptarë në lidhje me fenë dhe po jap trendet e këtyre zhvillimeve në të ardhmen sipas mendimit dhe parashikimit tim të bazuar në realitetin e sotshëm fetar tek shqiptarët.
    Pa qellim fyeres Dodon, por nese vertet ke deshire qe te te vertetohen fjalet behu nismetar per numerimin e ri te popullsise, por qe kete here te kete per baze edhe regjistrimin e perkatesise fetare te gjithsecilit.
    Per aq kohe sa nuk ke fakte jepi trendet sipas mendimit tend, po mos u kthe ne ndezes i nje teme qe as duhej te shtrohej fare, por qe ca si puna e Nanos, per te fshehur poshtersite qe bejne me Shqiperine per cdo dite, kane per qellim ta kthejne ne teme te jetes sone. Nese ti nuk do te pushosh, meqe e ke nje deshire tenden kristianizimin e shqiptareve (ndoshta deri ne 100% te tyre) e bazohesh per kete tek genjeshtra (apo ne rastin me te mire supozimi) e Nanos, atehere te tjeret le te jene aq te zgjuar sa mos e vazhdojne kete debat.

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Dita
    Pa qellim fyeres Dodon, por nese vertet ke deshire qe te te vertetohen fjalet behu nismetar per numerimin e ri te popullsise, por qe kete here te kete per baze edhe regjistrimin e perkatesise fetare te gjithsecilit.
    Per aq kohe sa nuk ke fakte jepi trendet sipas mendimit tend, po mos u kthe ne ndezes i nje teme qe as duhej te shtrohej fare, por qe ca si puna e Nanos, per te fshehur poshtersite qe bejne me Shqiperine per cdo dite, kane per qellim ta kthejne ne teme te jetes sone. Nese ti nuk do te pushosh, meqe e ke nje deshire tenden kristianizimin e shqiptareve (ndoshta deri ne 100% te tyre) e bazohesh per kete tek genjeshtra (apo ne rastin me te mire supozimi) e Nanos, atehere te tjeret le te jene aq te zgjuar sa mos e vazhdojne kete debat.
    Dita
    Unë e kam shprehur disa herë që do të ishte shumë mirë që të bëhet regjistrimi i popullsisë bazuar në përkatësinë fetare të seicilit, dhe jam një partizan i kësaj çështjeje.

Unë i dhashë trendet sipas mendimit tim dhe nuk mendoj se një temë e tillë nuk duhej të shtrohej fare sepse është një gjë që është duke ndodhur përditë pastaj pse të mos debatohet për të.
    Unë kam hapur këtë temë shumë javë përpara dhe beso nuk jam futur në këtë temë nga ajo kohë e deri sot, e edhe sot u futa pasi pashë që shumë veta kishin kërkuar përgjigje nga unë.

Për poshtërsitë e Nanos, janë hapur shumë tema dhe poashtu mund të hapen tjera po ka nevojë, por kjo nuk dtth. që kjo temë nuk ka nevojë të debatohet.

Nuk është puna se e kam dëshirë kristianizimin e shqiptarëve, por unë siç e kam shprehur disa herë mendoj se është në interesin tonë më të mirë dhe duke parë se çfarë është duke ndodhur gjithë kohën në hapësirën shqiptare edhe e thashë se shpejt të gjithë do të jenë të krishterë. Kjo nuk është duke u bazuar në gënjeshtra por në atë çfarë është duke ndodhur me vet ne, familjarë tanë, miq tanë gjithë kohën, edhe pse nuk kemi statistika zyrtare ende dhe urojmë që sa më shpejtë ti kemi edhe këto statistika zyrtare në lidhje me këtë çështje.

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-06-2003
    Postime
    56
    Unë e kam shprehur disa herë që do të ishte shumë mirë që të bëhet regjistrimi i popullsisë bazuar në përkatësinë fetare të seicilit, dhe jam një partizan i kësaj çështjeje.
    Pse te behet regjistrimi i popullsise bazuar ne perkatesine fetare??
    Perse eshte e nevojshme kjo gje??
    Perse te kete perkatesi fetare ne nje komb ne numra apo shifra te ndara??
    Perse jo thjesht nje komb ku perkatesia fetare nuk behet pjese e identitetit??
    Ndryshuar për herë të fundit nga Raku : 17-05-2004 më 14:24

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Rakku
    Pse te behet regjistrimi i popullsise bazuar ne perkatesine fetare??
    Perse eshte e nevojshme kjo gje??
    Vetëm për të mos pasur mundësi manipulimi me shifra në lidhje me këtë çështje, si shqiptarët ashtu edhe të huajt.

Nuk mendoj se është keq të dihet saktë përqindja e shqiptarëve që i përkasin feve të ndryshme.

Edhe me këto statistika, prapë përkatësia fetare nuk do të bëhet pjesë e identitetit tonë kombëtar sepse ne jemi një komb laik dhe do të jemi të tillë në të ardhmen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 17-05-2004 më 14:35

Rrofte Shqiperia Etnike

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga Dodoni

Nuk është puna se e kam dëshirë kristianizimin e shqiptarëve, por unë siç e kam shprehur disa herë mendoj se është në interesin tonë më të mirë
    Dodon je kontradiktor! Ti nuk ke deshire kristianizimin e shqiptareve, por mendon se eshte ne interesin tone me te mire? Deshira lind si pasoje e nje procesi mendor.
    Arsyeja qe jep ti per kthimin e myslymaneve ne te krishtere, eshte po e njejte me ate per te cilen ti me shoke akuzoni ata qe sot jane myslymane per kalimin e tyre ne kete fe ne periudhen e pushtimit turk. Nje arsye tjeter qe mund te jepet per nevojen e kthimit, eshte psh. qe ne te kthehemi ne origjine, pra meqe parardhesit tane qene te paret qe perqafuan krishterimin ne Ballkan, ne duhet te kthehemi ne origjine. Dakord, une them origjina jone eshte paganizmi. Pse mos te kthehemi ne paganizem Dodon?

Ose e marrim nga nje kendveshtrim tjeter meqe e ke cekur vete. Po te ishte Amerika dhe Evropa Perendimore me shumice myslymane, atehere si pasoje e arsyetimit tend, shqiptaret duhet te beheshin 100% myslymane.

Nese pretendon se do te ndertosh nje shoqeri te lire, atehere duhet te pranosh lirine e besimit fetar e kjo do te thote jo te japesh mendim ti sesa mire qenka per shqiptaret te kthehen ne te krishtere, por te lejosh qe gjithsecili te beje zgjedhjen e vet qofte ajo per te qene i krishtere, myslyman, budist, hinduist, per te qene thjesht besimtar ne Zot pa perkatesi fetare, apo ateist.

Dhe lexo veten para se te postosh Dodon, se patjeter reagimet do t'i kesh te shumta, po nuk argumentove ashtu sic duhet e po ishe kontradiktor ne ate qe shtron per lexim.

Perseris: Te tjeret te jene aq te zgjuar, sa te mos e vazhdojne kete teme.

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Dita
    Dodon je kontradiktor! Ti nuk ke deshire kristianizimin e shqiptareve, por mendon se eshte ne interesin tone me te mire? Deshira lind si pasoje e nje procesi mendor.
    Arsyeja qe jep ti per kthimin e myslymaneve ne te krishtere, eshte po e njejte me ate per te cilen ti me shoke akuzoni ata qe sot jane myslymane per kalimin e tyre ne kete fe ne periudhen e pushtimit turk. Nje arsye tjeter qe mund te jepet per nevojen e kthimit, eshte psh. qe ne te kthehemi ne origjine, pra meqe parardhesit tane qene te paret qe perqafuan krishterimin ne Ballkan, ne duhet te kthehemi ne origjine. Dakord, une them origjina jone eshte paganizmi. Pse mos te kthehemi ne paganizem Dodon?

Ose e marrim nga nje kendveshtrim tjeter meqe e ke cekur vete. Po te ishte Amerika dhe Evropa Perendimore me shumice myslymane, atehere si pasoje e arsyetimit tend, shqiptaret duhet te beheshin 100% myslymane.

Nese pretendon se do te ndertosh nje shoqeri te lire, atehere duhet te pranosh lirine e besimit fetar e kjo do te thote jo te japesh mendim ti sesa mire qenka per shqiptaret te kthehen ne te krishtere, por te lejosh qe gjithsecili te beje zgjedhjen e vet qofte ajo per te qene i krishtere, myslyman, budist, hinduist, per te qene thjesht besimtar ne Zot pa perkatesi fetare, apo ateist.

Dhe lexo veten para se te postosh Dodon, se patjeter reagimet do t'i kesh te shumta, po nuk argumentove ashtu sic duhet e po ishe kontradiktor ne ate qe shtron per lexim.

Perseris: Te tjeret te jene aq te zgjuar, sa te mos e vazhdojne kete teme.

Dëshira dhe interesi nuk janë të njëjta, pra duhet të dish të bësh dallimin mes tyre.
    Unë nuk jam duke akuzuar askë, kurse për kthimin në origjinë unë i dhashë argumentet e mia se pse do të ishte mirë, kurse juve na sillni argumentet e juaja se pse do të ishte mirë sipas juve të ktheheshim në politeizëm apo paganizëm e pastaj edhe ndoshta mund të kesh përkrahës në këtë çështje që mendojnë sikur ty.

Nëse pretendojmë të ndërtojmë një shoqëri të lirë atëherë shprehja e lirë e mendimit (çfarëdo qoftë ai) është thelbi i kësaj shoqërie.

Unë di shumë mirë se çfarë kam shkruar në postimet tjera prandaj nuk ka nevojë ti lexoj sepse i kam shkruar vet dhe nuk ka asgjë kontradiktore në shkrimet e mia, por juve më duket se paskeni nevojë ti lexoni edhe njëherë.

Të tjerët po deshët debat në lidhje me këtë çështje, jeni të mirëseardhur sepse edhe debati është thelbi dhe një nga parimet kryesore të një shoqërie të lirë.

Kjo temë për atë qëllim është hapur, dmth. për të debatuar në lidhje me këtë çështje në mënyrë demokratike duke sjellur argumentat tuaja në lidhje me këtë çështje dhe shprehur mendimet tuaja lirshëm.

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar Maska e thorgal
    Anëtarësuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Citim Postuar më parë nga bond james
    Duke lexuar disa shkrime të disave që pretendojnë të flasin apo mendojnë mirë e drejt edhe në emër të atyre që nuk i përkasin besimit të tyre e sidomos disa byt.. shitur sikurse dodoni apo thorgel/apo thurgel/ me habit fakti se këta njerëz ndryshimin e fesë të tyre dhe disa shokëve të tyre në fenë kaure dhe që për fat të keq asnji fe se nderrojn dhe rrespektojn bile edhe skanë lidhje me besimin tek Zoti por e kanë shitur b..... bile as që dinë se cilin e kan prind sikur dodoni që shitet patriot e më duket si nji debil me të meta mendore apo me nji sëmundje trizomike 21 siç shifet në foto, mundet të na tregoje përralla që edhe nji fëmijes i duken qesharake.
    O zotërij ju që e qeshni turqinë apo edhe disa vende që janë në çdo aspekti kulturor, ekonomik apo edhe sociale e që janë shtete myslimane shumë para shqipërisë juve nikolla gage-at edhe janullatosat ja u kanë turbullue kokat. Po shikoni Dubain, Kuvajtin, Turqia a ke shkuar ndonjiher ti dodon se me siguri n'amerikën tënde ka shum ma shum fukarrallëk dhe pisllëke dhe padrejtësi se sa atje, e se feja mvaret se si respektohet, jo vetëm feja muslimane po a ske sy në ballë ore për krishterizmin mafioz dhe denigrand në tërë amerikën jugore pse ama i mirë qenka kjo fe tyre a?, apo edhe i gjithë pedofilizmi që është zhvilluar me shekuj me at fenë tënde oooo lol o lol?!!!!
    Ju disa të rrij si ti që as që je shqiptarë po ndonji HIBRID i PËRGJYSMUAR ASHKALIJ, GREK, ROM, VLLEH APO EDHE NDONJI FARE SERBE.
    Të lutem sikurse ti edhe ai tjetri para se të flitni mateni pak atë çflitni se sjeni aspak në rregull dhe mos na shitni pallavra të qelbura se ende skeni dalur nga leckat ore çuna.
    Nanon e muar vesht gjithë bota nëse me të vërtetë ka thënë e bërë at që shkruan Nikoll Lesi atëhere lum ne lum at njeri duhet asgjësuar sikurse kemi ba edhe me tjerë njerëz përpara në historin tonë.
    Ju që shiteni se bota perendimore është parajsë dhe që ke dalë me nji veturë të vjedhur apo edhe poubel në foto sot n¨4 mes të zvicrës ka vende që njerëzit skanë banjo o zotëri e ka mjekrë 50 cm pa larë nëpër ato male e fshatra të zvicrës kur shef nji të huaj rrënkon si i egër bile as që ka ndëgjuar për banjo e edhe krishter me vërtytet e tuaja, në mes të brykselit po ata të krishterë si ty ende lahen me përceka skan banjo edhe pse shesin mend se janë të krishterë.
    Për fat të keq ka ende tipa si ju që për pak pare e keni shitur idealin e nji populli shqiptarë i cili zduheshte të miret me kësilloj temash por të ecte përpara me nji energji të frskët e puntore por jo tadhtare te xhinsit të vet.
    Beso në çka të duash, por zoti është nji
    dakort ti qenke nje nga rotat e k.... qe thone une jam mysluman dhe ti po thua se une e ndryshova fene time
    ok ja po te sjell ketu ate qe kam shkruar tek portali i forumit tema a besoni ne zot
    "une per vete besoj se po te kishte nje zot atehere ai duhet te jete nje krijese super perverse se me tere ato qe kane ndodhur ne shekuj e ne mijevjecare nuk dij se si ta quaj ndryshe "
    sa per informacion feja ime e vetme eshte Shqiptaria

ti gjithashtu do te na tregosh se ca eshte europa ca eshte zvicra ca eshte kuvajti
    apo ca eshte turqia
    kujt i plasi se ca jane keto ti ne radhe te pare a je i sigurt se e di kush je, nga vjen, kush jane prinderit gjysherit e tu ? respekto me pare te paret e tu e hiq dore nga feja e armiqve te tyre pastaj hajde ketu te te mesojme se cfare eshte zvicra e cfare eshte kuvajti

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga krokodili_73
    Lejeni nuhon cuna se asht xhehit dibre. Nuh, moj je nga ato qe lidh nuska ti, na idh nje per forumin me na i largue xhindet me na e bo rrugen disheze.

Fol ship, se s'te marr vesh!

flm
    albanish by nature

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  2. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •