Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Citim Postuar mė parė nga rremujxhie
    kush te tha se ke dhon per here kronika te zeza. masanej ato qe i ke dhon pse i moho?
    un i kom lexu vet, dhe plus disa tjera qe ke qene ne nje gjygj, e perdhonuan nje prositut, ai i hoqi pantollet dhe un ecja shkalleve dhe ai po me ndiqte pas
    pse me dal kjo kronik e zeze ne UK ,se te ishte ne shqiperi eshte tjeter gje.
    dhe shum e shum te tjera, dhe te jesh i sigurt se ajo femer qe ka qene serjoze dhe ka ec drejte nuk e ka perdhuno kush.
    por kur i han verra me nder me thon, dhe masanej ne momentin e fundit thot jo, ai tjetri e con punen ne fund.
    eshte dicka qe femra e ka kerku vet, kur i bjen ne mend se cfare po ben eshte pak si vone.

masanej kush u mundua te ngjesi balt tek ty, un jo nje her. biles te thash ne fund se skisha as gje personale, por kur te djeg ty un skam cte bej.

edhe Balten kur ta ngjesim ne qe ma thu ne emer shumes si psh bashkforumista i vejme dhe cemento siper qe ta ngulim mire.
    O Ela
    Me perqeu nje pergjigje pak me pare.
    Kur te behesh gazetare athere do te me japesh te drejte per shkrimet e mija ne gjykate me breke dhe pa breke.
    Nuk dua te debatoj me hollesi se e di qe nuk do me kuptosh.
    Jo aspak nuk e mohoj qe shkruaj rreth kronikes se zeze. Per mua ajo ngjarje qe ke marre ti persiper perben lajm. Nese nuk do te isha do te ishte dikushi tjeter qe do ta shkruante keshtu qe prape se prape ai lajm do tu bente publik
    Studime te mbara per gazetari, pasi disa miq te mij nga Tropoja ne Tirane kane dale gazetare te mire. Keshtu nje tropojane si ti gazetare nuk do te ishte keq.

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    I nderuar gazetar une nuk kame debate me ty,nuk te kam kerku per debate e nuk te kerkoj.

Shiko punet e tua.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kristal : 21-05-2004 mė 20:43
    Edhe pak gjak aortal.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Postime
    5
    E ndersa une qe fatemiresisht jam me prejardhje nga origjina e Konices, Bilal Xhaerrit etj dhe jam krenar te vazhdoj ne gjurmet e tyre me besnikeri.

Them se kaq mjafton.[/QUOTE]

O sa po na bon me qesh,se kame frike se do ngrihet lugat Fishta e ko me pyet se kush po e vazhdon rrugen time, e po ta marre vesh se do te ishte nje si puna e jote,kishte per ta fshire emrin e vet nga librat e nga shkrimet per shqipetaret, mos sa po e perdhuno emrin te madhit Fishte,se ti shkrun shkel e shko,ma shkurt shpatinave,eh se fishta nuk ka lone kopila qe shkruajne per te zezen e shqipetareve,ku flitet per fatin drejt gremines se shqiptarizmit, me fjale qe nuk kane aspak etike morale,gazetar i ardhur nga fryma e kafeve,pa asnje pergatije apo njohuri gazetari.

tung

gjelberimi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gjelberimi : 23-05-2004 mė 14:22

Lieutenant Maska e tom pullings
    Anėtarėsuar
    20-05-2004
    Vendndodhja
    H.M.S. Surprise
    Postime
    152
    [FONT=Arial]

tung

gjelberimi[/QUOTE]

"tung" nuk eshte shqip. nuk do thote asgje. shpikjet e malokeve ne gjuhen e Nolit me duken ofendime.

Tungjatjeta gjelberim.
    IGNOSCE MI DOMINE, QUIA DALMATA SUM!

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778
    Citim Postuar mė parė nga gjelberimi
    E ndersa une qe fatemiresisht jam me prejardhje nga origjina e Konices, Bilal Xhaerrit etj dhe jam krenar te vazhdoj ne gjurmet e tyre me besnikeri.

Them se kaq mjafton.

O sa po na bon me qesh,se kame frike se do ngrihet lugat Fishta e ko me pyet se kush po e vazhdon rrugen time, e po ta marre vesh se do te ishte nje si puna e jote,kishte per ta fshire emrin e vet nga librat e nga shkrimet per shqipetaret, mos sa po e perdhuno emrin te madhit Fishte,se ti shkrun shkel e shko,ma shkurt shpatinave,eh se fishta nuk ka lone kopila qe shkruajne per te zezen e shqipetareve,ku flitet per fatin drejt gremines se shqiptarizmit, me fjale qe nuk kane aspak etike morale,gazetar i ardhur nga fryma e kafeve,pa asnje pergatije apo njohuri gazetari.

tung

gjelberimi[/QUOTE]

O gjelberim po na del shume patriot bre burre me ka dale i cike. sa per etike morale te deklaroj se ajo e imja eshte me e larte se sa e tere etika juaj marre sebashku me 100 veta te tjere si puna jote.
    Per sa i perket gazetarise eshte viti i 5 qe merrem me kete zanat dhe nuk ardhur fryma e kafeve sic thua zoterote por nga deshira per kete profesion.Pyet dhe pastaj fol per karieren time ne gazetari.
    Dhe se fundmi sapo kam mbaruar vitin e pare per gazetari ne Middlesex University dhe per momentin po kryej edhe nje kurs 1 mujor prane Reuters.
    pac nje gjelberim te mbare se me ato qe thua nuk mund te konstatoj tjeter vecse nje gje "kalbezim" te vehtes tuaj.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Shijaksi-London
    O Ela
    Me perqeu nje pergjigje pak me pare.
    Kur te behesh gazetare athere do te me japesh te drejte per shkrimet e mija ne gjykate me breke dhe pa breke.
    Nuk dua te debatoj me hollesi se e di qe nuk do me kuptosh.
    Jo aspak nuk e mohoj qe shkruaj rreth kronikes se zeze. Per mua ajo ngjarje qe ke marre ti persiper perben lajm. Nese nuk do te isha do te ishte dikushi tjeter qe do ta shkruante keshtu qe prape se prape ai lajm do tu bente publik
    Studime te mbara per gazetari, pasi disa miq te mij nga Tropoja ne Tirane kane dale gazetare te mire. Keshtu nje tropojane si ti gazetare nuk do te ishte keq.
    e di qe miqt e tu kan dal gazetar tamom dhe jan te zotet ket mund ta kesh kuptuar dhe ti der me tani. dhe pse jo behemi dhe ne ashu, sigurisht me ndihmen e juaj e pak timen shaka

eshte ndryshe te jete ne shqiperi gje qe duhet ta bej nje gazetar se zben, por jo ne londer, per te treguar te zezat e shqiptarve.

un e kuptoj poziten qe ka nje gazetar por dhe gazetari duhet ta kuptoj se ktu jemi ne emigracion dhe skan lezet kto gjera.

dhe nuk mendoj se ka qene aq e rendesishme ajo Case vetem qe keni desh te mbushni faqen e gazetes. dhe nuk mendoj se kjo eshte e drejte.
    te pakten meru me dicka me pozitive.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ^AngeL^ : 24-05-2004 mė 06:17
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Mirembrema

O popull po sikur keni dale pak nga tema apo me duket mua???????
    Nejse........
    Sa per kete teme jam i mendimit se ai miku nga londra ja keput po.dhes kot,ai kerkon sipas mendimit tim publicitet dhe ne shqiperi dhe mesa duket siku po ja arin sadopak qellimit me kete interviste.
    Deklarata e tij qe ka dhe miq ne shqiperi nuk eshte asgje tjeter vetem genjeshter,po nje genjeshter e cila na tregon me gisht ne sy te mbare botes qe ja dhe shqiptaret jane terrorista,kjo gje nuk duhet te pranohet nga asnjeri,ai qe moi intervisten,ai gazetari i famshem duhej t kerkonte emrat ose lidhjet qe ka a ne shqiperi qe ta zeje mat,po tani thuaj dhe gazetari ka pasur qellimet e tija,duke me kete interviste kijon nje imazh te gazetari te afte.nejse.............
    Ne shqiperi nuk ekzistojne tipa si Hamzai apo si dreqin e ka emrin,dhe gazetari yne duhej te kembengulte ne kete aspekt,po thuaj qe edhe atij i duhej pak publicitet gje qe mund ta kete arritur.nejse...........

Tani sa per sherrin bjerin se i bini me,po te pakten mos na boni reklama mor se ku keni mbaruar shkollen apo cfare kursesh ndiqni,se e morem vesh se jeni bere intelektuale te afte
    .........................

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Miki ro

po mire ne qe dolem jasht teme po ti vlla, mke bo me qesh per zotin.

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Me behet qefi lali,se vallaij nga ato qe lexova une,kam qesh ma shume me duket,po nejse.......

Rremujaxhije tani nqs te kam ba me qesh asht mire se kishte plas keq ene thashe ene une me leco ndonji brockull si ato qe lexova me siper
    .........................

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga miki_ro

Me behet qefi lali,se vallaij nga ato qe lexova une,kam qesh ma shume me duket,po nejse.......

Rremujaxhije tani nqs te kam ba me qesh asht mire se kishte plas keq ene thashe ene une me leco ndonji brockull si ato qe lexova me siper
    qesh qesh kur te vij Shijaksi London se me ne e ke kollaj

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •