Kur lexon disa nga shkrimet ne forum, s'ke si mos i japesh te drejte Hamzait.
Kur lexon disa nga shkrimet ne forum, s'ke si mos i japesh te drejte Hamzait.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Postuar mė parė nga Shijaksi-London
Nuk e dija qe je kaq trim i madh qe shan, e ofendon kaq hapur por gjithesesi,do ta shikoj seriozisht kete punen tende,mos u merzit shijaks.
Jeta eshte e gjate e bota me e madhe se ne,u takofshim per te mire.
kristal
Edhe pak gjak aortal.
kjo dmth se ishte me interesantja ahahahahahahha se kom qesh me ze te lart biles.Postuar mė parė nga kristal
por ska nevoj per ofendime ore i uruar, se ai e din vet cfare eshte dhe sa i ndyer eshte.
masanej sdo te thot qe te jemi te pershtatshem per cdo lloj tipi apo jo.
me gjithse Muamed Veliu jap perhere kronika te zeza per shqiptaret e kam vene re shum ket, por me duket se eshte shqiptar me origjine Greke se me qene turke i vje pak inat me shkru te tilla.
shaka bona se skam gje me as njerin.
vetem mendoj se duhet te respektojme mendimet e te tjerve.
Kristal nuk e dija se ben presjon tiDD
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Pa dyshim qe jam trim te mbroj te drejten time te fjales.Me duket qe ishe ti i pari qe e hape kete debat duke me ofenduar.Postuar mė parė nga kristal
Kur te duash dhe ku te duash mund te takohemi.
Ta kam thene edhe nje here debatin me mua e ke te humbur.
O GjelberiPostuar mė parė nga gjelberimi
nuk kane lind akoma ata burra te me thyejne turite.
Me duket se derim me sot nuk ja kame borxh njeriu, pasi kam shkruar gjithmone te verteten per ngjarjet, gje e cila eshte arma ime me e mire per tu mbrojtur.
Nuk eshte nevoja te me tregosh boten ku jetojme.Personalisht i kam dale per zot kesaj pune, dhe kercenimet apo llafe boshe te shume personave nuk me dekurajojne ne punen time, por me bejne krenar per ate qe bej dhe me japin me shume fuqi te shkruaj rreth atyre ngjarjeve qe disa persona nuk duan ti lexojne, pasi nese ne forume na flasin per demagogji dhe atdhetari dhe na japin mend per shume ceshtje, darkave pine kafe dhe birra me trafikantet.
Ky eshte realiteti.
Sa ironike qe kerkon te behesh mi Ela.Postuar mė parė nga rremujxhie
Megjithate pamvaresisht qe thua se Muhamed Veliu jep perhere kronika te zeza, qe nuk eshte e vertete dua te them se behu nje cike me serioze.Kur permend emra mos ja fut kot si disa bashkeforumista.
Kush ka qene ai i cili ka shkruar per deportimet dhe problemet e emigranteve shqiptare ne Britanine e Madhe? Amnistine Blankett?
Se si me dhjetra vajza shqiptare po shesin trupin e tyre per llogari te shfrytezuesve te tyre?
Se si u ofendua himni ne BBC dhe me pas Muhamed Veliu arrin ta sensibilizoje ceshtjen ne te gjithe mediat shqiptare madje dhe ne vete Evening Standart.
Kush e intervistoi Inva Mulen, apo Oriola Islamin balerinen qe po terbon skenat amerikane?
Per tranferimin e Rudi Vates nga japonija ne Skoci?
e shume e shume shkrime te tjera qe nuk jane kronike e zeze.
Balta qe mundohet ndonjeri te hedhi mbi mua dhe ti ndoshta pa vetedije i ndjek nga pas, eshte nje balte e cila do te kthehet mbrapsh tek ata te cilet e kane gatuar, pasi nuk mund te ngjis tek une.
Po kush na qenke ty miku jone, Badigardi i Xhaxhi fatosit,apo gazetari qe ben qimen tra, e traun ke vendosur ta besh hu,po na tregon ato burrrat e mocem te xhaxhi envelit,qe nuk kane tute as prej topit se mbulohen nen jorganin e xhandareve......
Rrofshin sa malet trimat si puna e jote o shijaks se na ke nderuar,e nganjehere degjeneru fjalorin e te modhit Fishte.
Se po te kishte dhane zoti me kone gjalle Fishta a Konica e me degju se dikush po na shkruan ne londer shkel e pordh,do te te kishte fut ne fund te grave,shijaks,shijaks,shijaks.
Lutju zotit nate e dite mos me lind ndonja tjeter si dy keto burra si i permenda ma siper.
gjelberimi.
ta mbeshtes mendimin se Kristali e hapi sherrin i pari dhe ai duhet te kerkoj falje.Postuar mė parė nga Shijaksi-London
DDD
Gjrlberimi kur te bohem un gazetaredmth ska shonce me me bo presjon njeri se direkt e coj ke veni i qenit mos me qef me dhun, kshu e kemi ne shqiptart.
ai qe lyp dajakun e gjen pa tjeter.
gazetaret kan te drejte te japin kronika te ndryshme, der ne ate pik qe ato sa do pak jan reale.
Postuar mė parė nga Shijaksi-London
kush te tha se ke dhon per here kronika te zeza. masanej ato qe i ke dhon pse i moho?
un i kom lexu vet, dhe plus disa tjera qe ke qene ne nje gjygj, e perdhonuan nje prositut, ai i hoqi pantollet dhe un ecja shkalleve dhe ai po me ndiqte pas
pse me dal kjo kronik e zeze ne UK ,se te ishte ne shqiperi eshte tjeter gje.
dhe shum e shum te tjera, dhe te jesh i sigurt se ajo femer qe ka qene serjoze dhe ka ec drejte nuk e ka perdhuno kush.
por kur i han verra me nder me thon, dhe masanej ne momentin e fundit thot jo, ai tjetri e con punen ne fund.
eshte dicka qe femra e ka kerku vet, kur i bjen ne mend se cfare po ben eshte pak si vone.
masanej kush u mundua te ngjesi balt tek ty, un jo nje her. biles te thash ne fund se skisha as gje personale, por kur te djeg ty un skam cte bej.
edhe Balten kur ta ngjesim ne qe ma thu ne emer shumes si psh bashkforumista i vejme dhe cemento siper qe ta ngulim mire.![]()
Sa per dijeni une nuk kam nevoje as pwr miq dhe as per bodigarde.Postuar mė parė nga gjelberimi
Arma me e forte e imja si gazetar eshte te raportoj te verteten dhe as qe me behet vone shume qe disa persona qe gjelberin e tyre e kane shterp nuk i pelqejne.
Nuk eshte nevoja te kishte qene gjalle Konica ai ka pasardhesit e tij, disa gazetare te deshtuar qe kane marre persiper vazhdimin e vepres se tij.Keshtu ata mund te me bejne opozite shkrimeve te mija me gjith ty.
E ndersa une qe fatemiresisht jam me prejardhje nga origjina e Konices, Bilal Xhaerrit etj dhe jam krenar te vazhdoj ne gjurmet e tyre me besnikeri.
Them se kaq mjafton.
Krijoni Kontakt