Pershendetje.
Urime per forumin. Ju pergezoj vertet per punen qe keni bere jo vetem nga ana teknike por dhe pune e moderatoreve qe harxhojne goxha kohe duke edituar forumin. Ska dyshim qe forumet ne pergjithesi ishin nje revolucion dhe ky forum si disa te tjere e ka kryer funksionin dhe qellimin e tij.
Une kam vetem nje verejtje:
Zakonisht kur jepen te tilla konkluzioni i referohesh nje burimi qe ta kete nxjerre forumin si me te madhin dhe me prestigjiozin. Konkluzionet e nxjerra nga stafi i forumit nuk jane serioze dhe njerezit qe "i hyne thelle gjerave" nuk i marrin per baze. Mesa kam pare ne faqe te tjera(te huaja) kam vene re se konkluzione te tilla publikohen pasi eshte bere nje studim apo sondazh nga nje pale e trete. Numri i anetareve nuk verteton fjaline e cituar me siper pasi sa nga keta anetare jane aktive(jo thjesht se sa postime kane)?Sot forumi shqiptar eshte forumi me i madh dhe me prestigjoz shqiptar ne Internet qe vizitohet nga nje numer i madh shqiptaret nga cdo cep i botes
Ne mungese te nje burimi krahasues ndermjet forumeve apo faqesh per mua eshte mire qe te mos nxirren te tilla konkluzione te nxituara qe nxjerrin ne pah nje ane te karakterit te shqiptarit.
Une nuk desha te hedh poshte punen tuaj apo te bej tifozin e ndonje forumi pasi per fat nuk shpenzoj aq shume kohe ne internet(neper forume) sa te behem "tifoz" forumesh, prandaj mendoj se mendimi im eshte shume objektiv pasi nuk nisem nga ndonje inat personal apo ndonje arsye tjeter.
Krijoni Kontakt