ēdo njeri ka nevoje qe te kete dike si riferim ,e kush mund ta beje kete me mire se Zoti ....
mendojeni veten pa asnje lloj pike fikse ne jeten tuaj .......
Po
Jo
Nuk e di
ēdo njeri ka nevoje qe te kete dike si riferim ,e kush mund ta beje kete me mire se Zoti ....
mendojeni veten pa asnje lloj pike fikse ne jeten tuaj .......
posso scrivere i versi pił tristi questa notte......................
Besoj ne Zot.Kam nevoje per besim ne te.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une votova per jo.
Nuk besoj ne zot, ne fakt, nuk me intereson ka apo jo, fare.
Cdo gje eshte relative...
Kur njė ditė vendosa tė bėj njė kėngė, ishte dita e Shėn Valentinit, unė isha vetėm nė shtėpi dhe nuk dia ēfarė tė bėja. Gjithėsesi, mė ra diēka ndėrmėnd, dhe nga ajo gjė u frymėzova. Bėra disa tinguj nė kitarrė dhe veglat e tjera me tasjerė nė PC dhe krijova njė kėngė. Ky ėshtė teksi i kėngės time tė parė:
Pėr Zotin
Ishte dhe do t'jet ky Zot
ai qė unė dua sot.
S'ėsht n'kishė e n'xhami
por n'botkuptim e n'njeri.
S'ėsht nė luftė apo paqe
por nė djell, tokė dhe erė.
(refreni)
Ky Zot do t'vij
Ky Zot do t'vij
kur ne t'kthejm krahėt drejt tij.
Ishte dhe do t'jet ky Zot
ai qė unė dua sot.
Ėshtė nė pikė e nė rreth
n'ēdo vėnd gjithėsin e pėrmbledh.
(mbyllje)
Ishte dhe do t'jet ky Zot...
Shkurt 2003
Montebello, CA.
Njeriu eshte ndertuar mbi idera abstrakte njera prej te cilave quhet besim ose feja, nuk jam kunder besimeve te cdo lloji, sepse mendoj qe vete besimet jane shkolla morali gje te cilen une e pelqej pra moralin, Nejse ajo cka une doja te thoja pra mendimi personal eshte se kane ardhur kohe te turbullta ku njeriu sdi ku te besoje pasi dhe fete po na genjejne nga pak. Si perfundim odeon beson ne moral, ideale, vullnet, dhe ajo me e ēmueshmja ne shkence.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
PO E DI SE NGA KAM RRJEDHUR, PORSI ZJARRI TURREM DIGJEM ME FURI, CDO GJE NGAS DRITE BEHET, POR QYMYR DHE HI LE UNE PAS, A S`ME THONI A S`JAM ZJARR.
kjo pyetje do ishte me a drejte nqs kerkonte a besojme ne nje fuqi te mbinatyrshme...
kur thua ne Zot une a kuptoj si Zoti i fese katolike ose te pakten kristiane. besoj se shumica qe jane pergjigjur PO e kane kuptuar fjalen ZOT si nje fuqi e mbinatyrshme.
megjithate une nuk besoj ne nje fuqi te mbinatyrshme por nuk jam ateist te them qe nuk egziston prandaj votova "Nuk e di". deri tani per mendimin tim ligjin e ben natyra. (nuk e kam fjalen per bimet dhe kafshet.)
ne fakt kur lexova kete teme mu kujtua historia e nje dijetari. nje dite prej ditesh e takon kete dijetar (musliman kuptohet) nje plake ne shtepine e tij. e habitur plaka pyet:"Cfare jane gjithe keto libra?" Dijetari i pergjigjet:"Keto jane libra te cilat vertetojne ekzistencen e Zotit." plaka e cuditur pyet:"Po pse a ka dyshim ne Zot?".................
ndersa une kuptohet besoj ne Zot.
Krijoni Kontakt