LoL hoxha nuk jemi po t'pakten e kemi icik at besiminPostuar mė parė nga CLAY_MORE
LeNNoN !
Po
Jo
Nuk e di
LoL hoxha nuk jemi po t'pakten e kemi icik at besiminPostuar mė parė nga CLAY_MORE
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
po besoj shume ne ZOT
![]()
[COLOR=Magenta]No Needs 2 Teach An Eagle 2 Fly....Anima_Libera[/COLOR]
po besoj shume tek zoti si qenje supreme dhe absolute qe drejton gjithshka ne bote dhe ne jete
plutarku nje historian i madh thote se
duke shetitur ne gjithe boten pashe shtete pa shkolla , pa institucione, pa biblioteka, pa spitale , etj,etj
por...
nuk pashe kurre nje qytet ku te mos gjeje te ngritur nje faltore per tju lutur dhe per tju falur zotit
Patjeter qe besoj nė zot, ai ėshtė qe me dhuroi jetėn dhe ai ėshtė qe do te mė marrė jetėn!
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Po besoj.
I vetmi qe kam besuar, besoj dhe gjithmon do besoj ne te, cdo gje qe te ndodh.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Qe nga momenti qe kam deshmu ske ska zot tjeter pos Allahut dhe se Muhamedi eshte i dergumi i tij.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Po Besoj..
Por mjaftohem, me Besimin brenda vetes sime dhe nuk jam e dhene shume, mbase Kishave.
Kjo gje me pelqen,(pra vajtja ne Kishe) sidomos ne raste festash..
Me pelqen te lutem dhe te permned fjalen Zot,ne vetmine time, duke mu krijuar pershtypja, se ne ato momente Ai (Zoti) ,me degjon vetem mua...
Nuk eshte turp te lindesh injorant,
te vdesesh i tille s“durohet...(Remark)
Ne emer te Allahut bemiresit te perjithshem meshiruesit
Une besoje allahun.
Melaqet( engjujt) e tij,
kitabet (librat) e tije
ne diten e kiametit
ne diten e gjykimit
dhe c'do gje qe ndodhe,
ndodhe vetem me urdher te tij.
Shkoza nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
po sigurisht qe besoj tek zoti....Megjithese ne Shqiperi kemi fe te ndryshme me menyren e tyre shqiptaret e tregojne perkushtimin e tyre ndaj zotit...kete gje e tregon qarte dhe sondazhi...
Une Besoj Shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Krijoni Kontakt