pooooo perse jooooo
Po
Jo
Nuk e di
pooooo perse jooooo
ku mbaron ARSYEJA,fillon besimi te zoti..........
Attenzione!!!
il sistema non ha rilevato nessuna tastiera.
premere F1 per la guida
Edhe Une Per Vete Sbesoj Ne Zot !!! Kush Beson Ne Zot Ta Provoj Te Hudhet Nga 15 Katci Edhe Ti Fusi I Tgerthitme O Zot Te Lutem Me Shpeto ,,te Shofim A Do Shpetoje,po Ngeli Gjalle Atehere Edhe Mund Te Ndryshoj Menje Hahahahaaa Hajt Ja Kalofshi Mire
ne zot besojne, vetem ato qe nuk arsyetojne pa frike.
me nje cike mundim ai koncepti i zotit, tejkalohet fare lehte duke u nisur nga absurditeti i tij.
mbase dhe mund te perpiqeni per ate boten tjeter, po gjynah qe nuk do kemi 5 minuta me shume, qe te thoni.. "booo, sa gabim ! "
zgjohuni njerez. Nuk ka me cudira !
Besoj se me vullnetin e TIJ jam Krijura,dhe me vullnetin e TIJ do te vdes........Flenderimi i takon vetem TIJ...
PO besoj ne Zot.![]()
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
per mu feja esht politik po ne Zot besoj
i qofshim fale ati qe na ka falur ne ket bote
Nuk e dua jeten por jetoj per ty
Nuk e dua veten sa te dua Ty
KumanoWar
Unė pėr vete nuk besoj por respektoj besimet e tjerėve. Shumė njerėz kanė nevojė qė tė besojnė nė diēka tė tillė edhe pse nuk ka kurrfarė baze llogjike pėr tė besuar.
Sa pėr fe, tė gjitha janė njėsoj, asnjėra nuk ka ndonjė gjė mė tė mirė se tjetra, kėshtu qė tė gjithė besimtarėt duhet tė respektojnė besimet e tjerėve ashtu siē duan tu respektohet besimi i tyre. Poashtu besimtarėt duhet tė respektojnė mosbesimin e atyre qė nuk besojnė (sikur puna ime) sikur qė duan tu respektohet besimi i tyre. Pra, duhet tė kemi njė tolerancė dhe harmoni tė plotė besimesh dhe mosbesimesh fetare.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
POOOOO Besoj ne Zot
Nuk Mund Te Them Se Jam Shume I Dhene Pas Zotit Por kaq Sa Besoj Me Duket Se Mjafton Per Mua![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
bondjames te pershendes per sqarimin qe e ke
Krijoni Kontakt