patjeter qe besoj![]()
Po
Jo
Nuk e di
Sigurisht qe besoj ne vet vete. Flmnd. faktit qe kam nje koshience.
Everything is PHYSICS! "TIME"- is the question mark
Ne Zote te besosh eshte nje gje e natyrshme,dhe kete e deshmon Qielli dhe Toka dhe ata qe nuk besojne nuk kane kurrfare fakte per mosbesimin e tyre.
Nuk besoj jam ateist, normale qe ju te mendoni por pse nuk beson ky djale..? nuk e di ndoshta nga qe jam i lumtur dhe jeta me duket shume e gjate mjaft, nuk me duket intersante jeta ne ferr(shume nxeht) apo ne parajse(pa pike asfalti) , ne familie te gjithe mundohen te me mbushin mendjen pervec dajes i cili eshte ateist si une. daja im(ishmysliman) nje dite po ngiste bicikleten i lodhur pas pune dhe po kalonte afer xhamise tek rruga kavajes, befas hoxha del ne minare dhe kendon, daja i ndodhur pak bosh trembet nga rima e hoxhes dhe perplaset me nje makine nejse qe nga ajo dit eshte topall dhe ateist i devotshem.
Money Makes Man act Funny
S'ka njeri qė sbeson nė zot, UNE BESOJ NĖ TĖ
Secili njeri qė ska lexuar asnji libėr tė shejtė tė ciliqoftė konfesioni e sidomos K'uranin e madh ai njeri vdes injorant.
La vie c'est une passage dans cette monde cruelle.
Paqja qoftė mbi ju![]()
:^Globi
Zoti,Atij i qofshim falė! ekziston! Vetėm kafshėt nuk besojnė nė zot,se nuk din me besue se janė kafsh.![]()
do te pergjigjesha me kenaqesi
por perpara se te pergjigjem kesaj pyetje te lutem me thuaj se si e kupton ti ekzistencen e zotit
dhe pastaj te them une a besoj apo jo ne zot.
zoti eshte nje dhe duet te besojme ne dicka besoj, sepse njerzit sot nuk besojne ne shume gjera kshu qe vetem zoti na ka mbetur......
Ah mar ma se Zoti eshte nje pallaver e jezusit qe perdorte metafora dhe sinonime....Ju qe lexoni bibla dhe kurane keni nevoje per doktora....Vazhdoni me farsen e shen palit dhe shen augustinit se mire e kini...
It used to be only death and taxes were inevitable.Now,of course,there`s shipping and handling too.
Po vella i dashur po si te mos besojme ne zote kurse ai na krijoi dhe na dhene te gjitha te mirat,Allahu thot ne kuranin famlarte ne qoftese ju mundoheni me i njeh begatit (nimetet) e mija nuk mundeni kur me injeh se ato jan shum. ne i besojme Allahut se shte nje dhe nuk ka zote tjeter vetem ai meriton te adhurohet dhe askush tjeter.vella por kur te ndodh diqka jo e mire kujt i kthehesh insjallah doti kthehesh Allahut se ai te ka krijue e krijesa i lutet krijuesit . edhe diqka zemrat tona Allahu i ka ne doren e tij i retullon kah do ai . lute Allhun qe te udhezoj ne rrug te drejte ne rrugen e Islamit feh e cila eshte e pranume te Allahu.dije se je ne kontrollen e Allhut te sheh qfar pune je tu e be te mire a po te keqe.nese eki be punen e mire dote shperblehesh te Allahu e nese e ki be punen mire do te denohesh por Allhu e ka meshiren e madhe .vella pendoju te Allahu e jo te njeriu ,pendoju te ai i cili krijoj shtat pal qille e tok ndrishoj naten prej dites e leshoj shi e bor ndrishoj ftohtin prej nxehtit ai eshte ALLAHU.XH.SH.
Jeto ne kete dynja sikur nje u dhetar dhe kalors.
Krijoni Kontakt