Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    BluEyEsS * AnGel Maska e KoTeLja_VL
    Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683

Proze

Ēast...

Kjo mbramje erdhi serish e ftohte...nje ere e acarte pushtoj gjithe qenen time kendej nga nordi... Ti sigurisht diku andej po mbledh gjerat e nevojshme per tu afruar per nga dera qe pas e mbyll me marak...per vete rendesine e sigurise qe ajo duhet te kete...!
    Mendimesh po mbydhem une kendej sonte, duke te imagjinue ashtu virtytshem me gjithesine tande... Ti serish kujtohesh per mue e ndersa koha me ngjesh ne kete strofke-shtrat si nje pulbardhe qe ne nje shkume dallge ulet dhe mundohet disi me i ngroh puplat ne kete dimer...
    Mos harro te me kujtosh andej kur te sidhesh me ftyre prej Hanet...thuaj tre here naten e mire...qe te me marre lemza e pas mesnates!
    Ndoshta cingerima e ndonje gastareje ne shpirtin e brishte ka me te kujtue per mue sonte...!
    Harro se ke merzi te tjera ne ēastin kur vetem je dhe po loton per largesine tone, per fatin tone te ēuditshem...
    Une serish te thrras zemer, shpirt si me pare…
    Gjithe diten edhe pse lodhshem kam respirue ne hapsinat pa fund ku rreshqitshem me shkoj ky ortek i shpirtit tuj u rrezue mallesh e kujtimesh per ty...
    Tikataket e zemres ndjellin kohen e kalueme qe te me hape kujtimet dhe njekohesisht i thrrasin se rese qe te me hape anen e kumtrit te vet per me ra diku...ne ate qoshe te shpirtit ku mbytemi andrrash e deshirash, mallesh e zhgenjimesh pa fund as krye...
    Serish due me te thane sonte naten e mire! E di se ti do te me thuash ma shume...por ah, ani, le te mos mundesh ti sonte, le te dendi ai gjume i rande qe tashma te ka mberthye dhe gerhames se fytit shkon tuj ra lugjeve te verdha...
    Une te avitem ne ate bjeshke te shpirtit dhe lehte pa ta prishe qetesine...te preku ajrin qe ti e nxjerr kur frymon thelle e jashte e leshon serish...ashtu pra po me duket se u puthem imagjinates tone edhe sonte...
    Naten e mire, te fala andej nga vetmija nese je ndokund tuj e pa...une per vedi kam kohe qe kam humbun asaj shkretnie qe me dridh emocionesh e merzie pa fund...
    Shpresoj qe gjumi yt te jete i mbare edhe mas andrres qe ke nise me pa...
    Po dal per dritarjet si nje i arratisun qe qiellin ka marre fluturim per mos me u kthye ma kurre ne orbiten qe per rreth diellit shkon pa za...
    Edhe me por edhe pa castin nuk mundete te lindete bota kurre e jo ma une e ti, apo ata e ne, apo apo ajo dhe ai...
    Neser miremengjes kur te cohesh, e di se ti pret nje rafaelo per te embelsuar shpirtin...por ne mungese, ndoshta ne mungese, lexoj keto rreshta te mije per ty mua dhe castin e tanishem, ku te kujtohemi ku ishim, ku jemi dhe ku do shkojme...

Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Kalaja e Krujes, pikturuar nga Llemadeo
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e LLemadeo
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Postime
    72

Smile Pershendetje Kotelja_VL

Pershendetjet Kotelja_VL

Ju pershendes perzemersisht per hedhjen e krijimeve te mia ne kete faqe!

Ju falenderoj nga zemra per kujdesin tuaj per ti bere sa me publike ato krijime te shpirtit tim!

Gjithe te mirat

Nga Llemadeo
    Ska fuqi me te madhe se Menēuria !
    Ska arme me te forte se Durimi !
    Po dite qe ti mbash, te shkojne qe te dyja !
    Dhe do te shquhesh si me i miri !
    LLEMADEO

Anėtarėsuar
    26-08-2003
    Vendndodhja
    nel mio piccolo mondo
    Postime
    683
    Asgje kenaqesia ime .....
    I gjeta diku ne nje web edhe me pelqyhen prandaj
    edhe i postova ketu.
    Te pershendes

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Krijime kushtuar ndjenjės fisnike tė dashurisė
    Nga fjollita nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 10:42
  2. Krijime tė ndaluara
    Nga Fiori nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 05-09-2005, 12:19
  3. Krijime # 3
    Nga Prototype nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-02-2004, 17:32
  4. Mbledhėsi i Folklorit: Nė '96 regjistrova 38 krijime
    Nga Beqari002 nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-07-2003, 12:16
  5. Cilat krijime shqiptare ju kane pelqyer me shume? Lista!
    Nga Benni nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 06:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •