Para pak ditesh, ky emision i kanalit me te ndjekur TOP CHANEL, beri goxha koment per Forumin. Vajza qe diskutonte mesa duket eshte moderatore e forumit dhe foli per forumin me detaje. E falenderoj nga kjo teme
Para pak ditesh, ky emision i kanalit me te ndjekur TOP CHANEL, beri goxha koment per Forumin. Vajza qe diskutonte mesa duket eshte moderatore e forumit dhe foli per forumin me detaje. E falenderoj nga kjo teme
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
po mina e pash edhe un top-show ate nate dhe ishte per chatet me teper se sa te demshme/dobishme jan ato, apo jo?
po e degjova dhe ate gruan qe foli per forumin dhe me pelqeu.
...dhe une e ndoqa ate nate Top-Festin! Une i dija pasojat e virtualitetit qe para se te shikoja ate emisionin. Kam qene dhe une nje nder ato te semuret e chatit. Para 2 vjetesh kam kam ndejtur 24 fiks pa ngrene buk vetem ne chat pa dal offline fare.
Nje faze para 3-4 vjetesh me kapi keq qe sa vija nga shkolla direkt prane kompjuterit dhe rrija deri ne 3-4 te mengjesit.
Rash ne mesime....dhe me shume coroditesh perveten tende.
I bashkohem atij mendimi qe Chati/Forumi eshte droge.
..Tani vetem frekuentoj forume, dhe kur hyj ne chat ndonjeher ralle maksimumi eshte 30minuta 1 ore qe sa shof ose pres ndonje shok te vjeter te flas me te.
Ciao
Jam JETUS jo TREGUS!.
un hic fare
ma tregoni ca si ishte![]()
Me behet qefi lal qe ke dal nga ajo gje kaq e keqe, adictive dhe shum time consumingPostuar mė parė nga Pyes_Lotin
...dhe une e ndoqa ate nate Top-Festin! Une i dija pasojat e virtualitetit qe para se te shikoja ate emisionin. Kam qene dhe une nje nder ato te semuret e chatit. Para 2 vjetesh kam kam ndejtur 24 fiks pa ngrene buk vetem ne chat pa dal offline fare.
Nje faze para 3-4 vjetesh me kapi keq qe sa vija nga shkolla direkt prane kompjuterit dhe rrija deri ne 3-4 te mengjesit.
Rash ne mesime....dhe me shume coroditesh perveten tende.
I bashkohem atij mendimi qe Chati/Forumi eshte droge.
..Tani vetem frekuentoj forume, dhe kur hyj ne chat ndonjeher ralle maksimumi eshte 30minuta 1 ore qe sa shof ose pres ndonje shok te vjeter te flas me te.
Ciao
Nejse po ate cunin, ate pallen qe kishte ra n'dashni dhe ja kishte bo naften ajo sa e kishte pa. hahhahaha no wonder she did that se ai ishte merre me long se mishi o' maru hahahha
Hey, ca u fol me verte ne ate emision se jam e interesuar. Ndonje qe e ka pare te na infromoj me gjere pls...
flm
Krijoni Kontakt