Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    Ate artikullin qe thane me lart e kam lexuar edhe une.Te them te drejten u habita.
    Tani, te gjithe burrat shqiptare vdesin per nje cike ēun, por te arrish deri aty, eshte injorance.Thashe me vete : U beme dhe ne si Kina.
    Sido qe te jete, femra nuk duhet te lejoje qe te ndodhin gjera te tilla, pasi une nuk shoh ndonje ndryshim midis vajzes dhe djalit, pervec se vajzat jane me te dashura, ndihmojne me shume prinderit si ne shtepi dhe kur jane tek burri (varet nga burri sigurisht).
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anėtarėsuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga Qerim
    Kam degjuar se ne Shqiperi kohet e fundit disa prinder kur marrin vesh se femija ne bark eshte vajze e abortojne.Mua kjo gje me duket e tmerrshme.Cfare mund te jete ne mendjen e ketyre njerezve? A mund keta njerez te kene semundje nervore?
    Perderisa ky lajm eshte publikuar nga gojedhenat e perditshme,ketu ne virtualitet
    mendoj qe eshte marrezia me e madhe te diferencosh qe ne krijimin e femijes tend gjinine e tij-saj.

Krim ben dhe ajo grua qe aborton krijesen e saj!!!JO ABORTIT, perderisa femija eshte e burrit tend!
    Jo deshires se burrit qe thote Aborto Vajzen!!!Ai burre s`eshte burre por kafshe!!!
    Nje burre qe ben dallime gjinie ne krijesat e tij, duhet vrare me buke ne goje!!!!

Mjafton qe femija te linde shendosh e mire, -sepse si vajze apo si djale njesoj jane per prinderit normale.
    Me vjen cudi vetem fakti i te menduarit te kesisoj prinderish,
    Perse medoemos duhet te jete djale krijesa e tyre?!!!!
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    E kot nuk thone kush ka vajza boten ka...Po disa jane shume te cekte
    ta kuptojne...mjere ata per vete mjere.

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Une habitem me disa qe kete hidhesire e paskan kuptuar vetem tani.Do te thosha qe kjo eshte rrjedhim nga koha e lashte,te cilen e permend edhe Kurani duke i denuar ata mekatare qe foshnjat femra i varrosnin te gjalla.
    Sidoqofte,ia leme Zotit ti gjykoje edhepse ky krim eshte aq i shpifur vetem ta mendosh e lere me ta aplikosh...
    Une per vete me shume do te deshiroja te kisha nje foshnje vajze,i dua teper..
    ArsGothicė

neper drite Maska e mbreta
    Anėtarėsuar
    29-04-2004
    Postime
    297
    Athua nuk e dine bota mashkullore se ata jane ēelesi se a do te lind gruaja djale apo vajze?! Aq shume te ceket jane meshkujt? Ata duhet ditur nje gje se "QYSH ESHTE FARA, MBIN ARA".
    Le te vedijesohen njeher e pergjithmone meshkujt, e sidomos keta shqipetaret e gjore.
    What goes around, comes around

BUKURIA SHERRI I LUMTURIS Maska e koder kiss
    Anėtarėsuar
    03-03-2006
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    206
    kjo teme eshte me te vertete nje teme qe ka prekur shoqerine shqiptare
    une di nje kenge te petrit lulos qe thote;

te na rroje cupa e pare tjeter here me djale,,,,,,,,,

POR KA RASTE KUR EDHE HERET E TJERA VAZHDOJNE ME CUPA 1,2,3, PO TAni
    edhe keshtu nuk ban keto jane rastet qe keni degjuar ne shqiperi
    o qerim lakna
    po te kishe nja tre vajza ti per te pasur nje djale anuk do te beje gjithcka per te pasur 1 djale

dhe mos vlereso njerezit nezgjedhjet e tyre kur te dyja palet jane dakort a kur kjo eshte e imponuar nga mashkulli jam dakort me ty
    UNE DI SE NE 94 NE SHQIPERI KA ARDHUR NJE PLAN ( NGA JASHTE) QE QUHEJ

PLANIFIKIMI FAMILJARE DHE JEMI TRAJNUAR NGA EKSPERTE TE HUAJ
    PRA KJO KA ARDHUR NGA EVROPA DHE BOTA QE E DINI JU SHUME TE MIRE

MOS LEDONI NENAT SYRIN E PAGJUME"
    KULTURA , SJELLJA, EDUKATA ,ZBUKURON NJERIUN!!!!!!!!!!!!

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Nje djale e dua sa per te lare gojen, sa per te vazhduar mbiemrin e familjes (te pakten nga mua) me qe e kemi dhe te bukur, ose... sa per te mos me thene njerezia "shterpe" Pastaj gjithe 5 te tjeret o vajza o s'ka. Me shume s'ia kam ngene kalamajve se me shteron dhe dashuria per ta pastaj.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Lejla, nuk quhen shterpe grate qe nuk lindin djem por ato qe nuk lindin femije fare,qe jane sterile.

Besoj qe do jete afer koha ne te cilin ciftet e martuara te kene mundesine qe te planifikojne gjinine e femijes.Asgje nuk eshte jashte hartes gjenetike..

Ne realitet femija ne syte e prinderit eshte i vleresuar i dashur i shtrenjte cfare do qe te jete mashkull ose femer.Ashtu sic eshte e shtrenjte femija i pare femer qe lind ashtu eshte e dashur dhe e shtrenjte dhe e treta e katerta e me rradhe.Por problemi...eshte se prinderit tane dhe shume cifte te reja tani mendojne qe djali perfaqeson familjen,eshte nje krah ndihme,dhe trashegimtar i denje.Eshte e vertete por kjo nuk do te thote qe vajza nuk mund ta perfaqesoje me dinjitet nenen dhe babain.Madje mund te thuhet pa medyshje qe vajzat jane me te dhena mbas prinderve.Djemt martohen,vjehrrat vs nuset konflikt me i vjeter se Izrael-Palestine.Sot shumica e te martuarve jane te mendimit qe te mos jetojne ne nje shtepi me nenen dhe babain dmth nese plak e plake e shkrete detyrohen ti perballojne vetem ditet e trishta te pleqerise dhe jo ne gjirin e familjes djalit,atehere te rrofte trashegimtari,"shpetimtari" mashkull.Vajza u martua iku,prinderit mbeten vetem.Dhe i sigurte qe ne te tilla raste prinderit i viziton me shpesh vajza se djali.

Kam njohur femra me dinjitet punetore te martuara qe e nderonin dhe ndihmonin familjen e tyre dhe kam menduar shpesh qe nese kur te behem prind te kisha vajza te tilla do isha krenar,do e konsideroja veten me fat.

Hapesi i temes e ka egzagjeruar.Nuk i prishet kujt qejfi se i lindi vajze.Kush blasfemon ndaj femres ne pergjithesi per gjera te paqena nuk respekton nenen e tij.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Eh, s'e paske kapur fare shakane e "shterpes." E thashe me kuptimin se djemte quhen, kurse vajzat jo... te pakten ne syte e ca njerez te pafytyre. O te beni te perseritesh, o s'ka
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Nuk i paskam pare thonjezat

Ke kapur nje argument qe verteton qarte qe ne disa drejtime nuk ecim por calojme.Sinqerisht eshte problem..
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •