fatkeqesisht njoh edhe une njerez te tille, qe pas dy vajzash nisem "me qellim" djalin dhe meqe ishte vajze e abortuan.......krim! E ne nje shtatzani tjeter gruja qe tuj lan kryt dmth qe duke vdekur, por shyqyr shpetoi. Tani e kane djalin......
Jam personalisht kunder abortit, sepse femija eshte nje peshqesh apo bekim i Zotit. Eshte dicka e mrekullueshme, kam fatin qe para tre mujve jam ba per here te pare nan, dhe dashnia per femijen qenka e paimagjinueshme.
(vajz e kam, (bukur ajo qe shqiptaret vdesin nje cik per djal!!! dhe burri kishte qejf djal, po kur e morri vesht qe a vajze nuk reagoi fort, e mas disa oreve ishte shume i lumtur e i gezuar, tashti qe ka lind vajza len kryt mas saj, e thot me 100 djem se nderroj, sidomos kur marroqja e vogel i qesh.
Por jam per legalizimin e abortit, pra qe cdo njeri mundet me vendos vete pra cdo grua ka te drejten me zgjedhe se ca me ba, sepse ka situata te ndryshme ne jete, e asht shume kollaj me fole pa ken ne vendin e dikujt tjeter.
Une personalisht per asnje arsye nuk kisha zgjedh Abortin si zgjidhje por THEM, e nga "e thena ne te bere" thojn "eshte ne mes nje det i tere"..........e teorikisht eshte kollaj (=lehte) me fole.
Per mendimin tem asht shume mire nje program planifikimi familjar edhe ne shqiperi. Se duhet me i pas "mendt ne kry (= koke)" para.
Nejse kjo eshte teme pro e kontra abortit e ne po flasim pro e kontra djalit a vajzes.
Po te kem shume vajza normal qe do e doja edhe nje djale, jo per trashegimi, apo se po pres me me mbajt aj !!!! , po do doja vajza edhe djal.
POR !!! nese kam tri vajza para se t`ja filloj per te katertin femije duhet ta marr mire parasysh qe "ISHALLA asht djale" POR MUND te jete edhe vajze" e jo si do IDIOTA, me falni po nuk mund ti justifikoj, e as te vehem ne poziten e tyne" - qe thojne: "po e provojme e po qe djale shyqyr, po qe vajze ne kosh plehnave e bajm prov prap................. - me lujt me jeten per BUDALLALLEK asht nje krim, e ne nuk kemi te drejte me vendos per jet apo vdekje aq LEHTE
ah po edhe shum e bukur ajo "si asht fara mbin ara"
Krijoni Kontakt