Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-04-2006
    Postime
    31
    fatkeqesisht njoh edhe une njerez te tille, qe pas dy vajzash nisem "me qellim" djalin dhe meqe ishte vajze e abortuan.......krim! E ne nje shtatzani tjeter gruja qe tuj lan kryt dmth qe duke vdekur, por shyqyr shpetoi. Tani e kane djalin......

Jam personalisht kunder abortit, sepse femija eshte nje peshqesh apo bekim i Zotit. Eshte dicka e mrekullueshme, kam fatin qe para tre mujve jam ba per here te pare nan, dhe dashnia per femijen qenka e paimagjinueshme.

(vajz e kam, (bukur ajo qe shqiptaret vdesin nje cik per djal!!! dhe burri kishte qejf djal, po kur e morri vesht qe a vajze nuk reagoi fort, e mas disa oreve ishte shume i lumtur e i gezuar, tashti qe ka lind vajza len kryt mas saj, e thot me 100 djem se nderroj, sidomos kur marroqja e vogel i qesh.

Por jam per legalizimin e abortit, pra qe cdo njeri mundet me vendos vete pra cdo grua ka te drejten me zgjedhe se ca me ba, sepse ka situata te ndryshme ne jete, e asht shume kollaj me fole pa ken ne vendin e dikujt tjeter.
    Une personalisht per asnje arsye nuk kisha zgjedh Abortin si zgjidhje por THEM, e nga "e thena ne te bere" thojn "eshte ne mes nje det i tere"..........e teorikisht eshte kollaj (=lehte) me fole.

Per mendimin tem asht shume mire nje program planifikimi familjar edhe ne shqiperi. Se duhet me i pas "mendt ne kry (= koke)" para.

Nejse kjo eshte teme pro e kontra abortit e ne po flasim pro e kontra djalit a vajzes.

Po te kem shume vajza normal qe do e doja edhe nje djale, jo per trashegimi, apo se po pres me me mbajt aj !!!! , po do doja vajza edhe djal.
    POR !!! nese kam tri vajza para se t`ja filloj per te katertin femije duhet ta marr mire parasysh qe "ISHALLA asht djale" POR MUND te jete edhe vajze" e jo si do IDIOTA, me falni po nuk mund ti justifikoj, e as te vehem ne poziten e tyne" - qe thojne: "po e provojme e po qe djale shyqyr, po qe vajze ne kosh plehnave e bajm prov prap................. - me lujt me jeten per BUDALLALLEK asht nje krim, e ne nuk kemi te drejte me vendos per jet apo vdekje aq LEHTE

ah po edhe shum e bukur ajo "si asht fara mbin ara"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shkodrashko : 16-08-2006 mė 17:57

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Kjo teme eshte nje teme me vertet shume e luhatur ne shoqerite shqiptare

Te kesh nje djale nuk do te thote te kesh parajsen.. por te kesh nje femi cfare do qofte .. ta edukosh sipas shijeve te tua.. te jete i perkushtuar me vone per ty dhe per familjen.. atehere po.. ke gjith parajsen kudo te jesh..

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Thumbs up

Vajze apo djale

--------------------------------------------------------------------------------

Kam degjuar se ne Shqiperi kohet e fundit disa prinder kur marrin vesh se femija ne bark eshte vajze e abortojne.Mua kjo gje me duket e tmerrshme.Cfare mund te jete ne mendjen e ketyre njerezve? A mund keta njerez te kene semundje nervore?
    une per vete njesoi i kam nese do me lindin vajze e jo djale vetem te lindi shendosh , imagjino te heqesh vajzen dhe te te lindi djali pas abordimit dhe te te lindi sakat kaq kisha une rrespekte per gjith rrespekte edhe per ty qe hape kete teme
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Postime
    34
    i dune bisex plako dhe me ashtu dhe me ashtu tjeter... do shkojme apo jo ne evrope?????

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •