Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Jane dy programe nje eshte Alfa dhe nje eshte Financa 4
    Financa 4 eshte shume i mire dhe i sakte per ata qe kane shume magazina kurse alfa per flete kontabel dhe raporte financiare.
    Grupi qe ka bere financa 4 ka punuar dhe nje financa 2000 ne windows dhe e ka testuar.
    Nese do te duhen nr telefoni mund te te ndihmoj per te dy rastet .
    Por qe te te ndihmoj me shume me shkruaj pak me shume konkretisht per ē'fare duhet sepse mund te te ndihmoj qe te te them se kush eshte me i pershtatshem.
    Une kam punuar me te dy.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar Maska e by_durrsaku
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    112
    pershendetje Era.meqe njihesh mire me keto lloj programesh ndoshta me ndihmon,kerkoj program per bar restorant dhe butik.ne shqip ose anglisht ska problem.vetem te jete i mire
    SPIRIT OF ALBANIAN(asd)

ADMIN
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    10
    Per te hackuar ALFA
    Alfa eshte i bazuar ne serial number te HDD
    nqs kini nje kopje te ALFA dhe nje serial te asaj CD te regjistruar ju duhet dhe nr serial i HDD te atij Pc qe eshte regjistruar.
    Cd duhet te jete e njejta pasi ka ndryshime nga CD

Sbesoj se eshte shume e veshtire!

Nr. 1 Maska e marius
    Anėtarėsuar
    21-08-2005
    Vendndodhja
    Diku afer ferrit...
    Postime
    43
    e provova ate menyre qe thot gsm-decode por jo, nuk funksionoi.Me vjen keq

Nr. 1 Maska e marius
    Anėtarėsuar
    21-08-2005
    Vendndodhja
    Diku afer ferrit...
    Postime
    43

Exclamation Alpha Kontabilitet

Shiko si eshte puna: Kam blere Alpha kontabilitetin dhe e regjistrova ne njerin kompjuter.E ruajta serial number por kur bej ta instaloj te nje kompjuter tjeter,aty thote qe kodi i punes eshte i gabuar.Ju lutem mund te me thoni ndonje menyre si ta gjej kete kod pune sepse me duhet ky program.Provova te kerkoj ne internet por pa rezultat.

GEZUAR VITIN E RI DHE PACI NJE VIT SA ME TE MBARE!

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Mund tju them qe crack per Alpha ka por nuk gjendet ne internet.
    Menyra per te cilen ka folur gsm-decode ka te beje me nderimin e nje gjeneratori kodesh , sepse serialin e hardiskut nuk e ndryshon dot.

Gjithsesi une nuk kam ndermend ta postoj crackun. Te tjere qe mund ta kene te bejne c'te duan.

Per nje ekonomist cmimi i atij programi nuk eshte shume!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2006
    Postime
    5

KONTABILITETI alpha&financa 5

miredita
    me perpara pashe nje teme mbi kontabilitetin dhe financa 5 ,,tani ajo eshte fshire nuk e di jam ilegal apo jo por do te doja disa informacione me teper mbi keto programe .une kam alpha 5 dhe me duhet ti gjej nje krak (ju lutem kush ka dhe e jep) gjithashtu kush eshte i interesuar kam edhe financa 5 qe me duhet gjithashtu nje krak..nuk e mbaj mend mire por personi il don interesoheshe per financa 5 dhe po te kete mundesi te dergoje krak apo cdo njeri qe te kete informacione ..une i bej upload ne rapid por nuk e di sa zgjat...
    i falem edhe njehere moderatove nese jam gabim si teme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    109

Cool Pergjigje

Po ju them sa me shkurt. Ne qofte se jeni te interesuar per nje crack ose nje menyre tjeter per te punuar (ne menyre te plote me programin Kontabiliteti Alpha 5.0) une mund tju them e di menyren, por me pare duhet te vendosni ne ndonje server (Rapidshare ose Megaupload) te dyja programet si Kontabilitetin Alpha ashtu dhe Financa 4 dhe 5 ne menyre qe une tju them menyren e thyerjes se Kontabilitetit Alpha 5.0. Por me duhet dhe Financa 4 dhe 5 ne menyre qe ti thyej.

Ju faleminderit.

Me njoftoni per linkun per ti downloaduar me ane te e-mailit: njishi@gmail.com
    ose po ketu ne menyre qe ta marr programin per ta testuar.

Jam ne pritje te pergjigjeve.

Edhe nje here faleminderit te gjitheve dhe deshiroj qe ky forum te ece perhere e me perpara.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    5
    kujt i duhet ky program ka disa linke qe mund ti gjeni te www.program-site.net

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    109
    A ka mundesi ndokush qe ta nxjerre ne serverat e megaupload ose Rapidshare, sepse adresa www.program-site.net ose nuk eshte e rregullt ose eshte mbyllur.
    Me duhen programet Financa 4 dhe 5 ne menyre qe te mundohem qe ti thyej.

Me respekte.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •