Shume ISP jane duke aplikuar disa filtra per uljen e trafikut te p2p duke i dhene me shume te drejt streaming web dhe voip...
Testi ka rezultuar me sukses ne Kine, kjo gje eshte rindermar nga nje grup pune te CISCO sitem.
Shume ISP jane duke aplikuar disa filtra per uljen e trafikut te p2p duke i dhene me shume te drejt streaming web dhe voip...
Testi ka rezultuar me sukses ne Kine, kjo gje eshte rindermar nga nje grup pune te CISCO sitem.
Te keshillosh packeteer nje personi normal me duket paksa e ekzagjeruar per cmimet qe ka, gjithsesi leket jane te tijat.
www.mikrotik.com per te gjitha
per portat qe do dhe jo vetem..Kodi:http://www.portforward.com/cports.htm
\m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/
Cudia me e madhe eshte se i jep njerezve alternativa identike pa paguar asnje lek por ata vazhdojne te jene kokeforte dhe duan te vjedhin!www.mikrotik.com per te gjitha
Hmmm se di si do ja bejen keta njerez kur tu ndalohet me ligj kjo gje?!
Ose ose mund te perdoresh nje Linux box me dy karta NIC si filter edhe me disa rregulla (rules) te mundesuara nga IPTables ose IPChains mund te besh filtrimin e trafikut te padeshiruar.
Never argue with an idiot, first he'll bring you down to his level, then he'll beat you with experience...
Po te kisha lutur te me ndihmosh mu se si behet kjo gje d.m.th si mund te blockohen programet si kazza , aresi etj. pasi une jom provajter.
Dhe ju kisha lutur se si ka mundesi te formoj nje router qka nevoitet edhe ku duhet konfigurar at.
Ore Dardan une nuk jam pro blookimeve. Kush do me u marre me kazza apo aresi heret a vone do te kete probleme ne kompiuter nga viruset apo spywaret.
Ne rastin tend po qe se ti je i vendosur ti bllokosh fillimisht bej nje kerkim dhe gjej cfare portash keto programe perdorin. Paskesaj shko ne router dhe bllokoji ato porta ne te dy drejtimet. Paskesaj kushdo qe eshte ne rrjetin tend edhe pse mund ta instaloje KAzzane apo Aresin do ta kete krejt te pamundur ta perdore.
Besoj se i pergjigjem pyetjes tende.
nuk e duroj dot i-ne pa pike.
ose mund te bejsh ndalimin e startimit te programit Kazaa !!! Sa here qe dikush te mundohet ta startoj , te mos startohet![]()
IceFus1on
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt