Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahahah lol jaso, pse nuk thua qe ne kemi qen njesoj . Ne vit te ri, kur isha 5-6 vjece... po hanim mish me patate, (qe me pelqente shume) dhe Anabelaa me thot, do ta hash mishin tim, se s'me haet. Pa ngren timen akoma, e ha. Pastaj motra tjeter Dolcecandy me thot, do hash edhe timen? Ja ha dhe te asja, me thot motra tjeter e madhe, ma ha dhe timen te lutem. Un e ngopur i htem "hmm jo jo smundem"
    Esperanca: po te atyre pse ja hengre...
    Rexhina: hmm e mire nema...
    Kur vete te ha timen, isha gopur aq shume, se e lash pjaten time te pa prekur lol. Dhe prinderit ore minute ma permendin kete, dhe ca stories te tjera.
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 23-04-2004 më 09:22
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    hahahah lol jaso, pse nuk thua qe ne kemi qen njesoj . Ne vit te ri, kur isha 5-6 vjece... po hanim mish me patate, (qe me pelqente shume) dhe Anabelaa me thot, do ta hash mishin tim, se s'me haet. Pa ngren timen akoma, e ha. Pastaj motra tjeter Dolcecandy me thot, do hash edhe timen? Ja ha dhe te asja, me thot motra tjeter e madhe, ma ha dhe timen te lutem. Un e ngopur i htem "hmm jo jo smundem"
    Esperanca: po te atyre pse ja hengre...
    Rexhina: hmm e mire nema...
    Kur vete te ha timen, isha gopur aq shume, se e lash pjaten time te pa prekur lol. Dhe prinderit ore minute ma permendin kete, dhe ca stories te tjera.

Looool ehh ca ben nepsi loool llupse ana :P
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anëtarësuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Kur kam qen i vogel un 3-4 vjec i ngrija fundin gocave dhe i shikoja bleket
    LINDI EDHE "ANDREA"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    kujtimet me fantastike i kam pas kur shkoja ne cerrik tek gjyshja, muajt e veres.
    atje bashkoheshim te gjith kushurinjte, e benim qyfyre si kalamoj qe ishim.
    ne cunat mblidheshim vec dh ebenim makina me kutia shkrepsesh, karroca me kutia boje (bojat e kepuceve qe kan qene), shkoshim laheshim neper kanale(beheshim me lluc thuj i turreshim karrucave me kuaj ng ambrapa, vithshim misra neper tokat e te tjereve dhe i piqshim rruges se ne shpi sna e majte 5lekshja me i cu se vlonte dajaku, lol
    e gjith ato gjera te bukura qe kemi ber

kujtim te hidhur une per vete kam 33 kafshimet nga nje shoqe kopshti..........bo si me ka pas bere! Si mace e eger eshte dhe sot, lol!

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    lol LIV dhe mua me rrihnin kur kam qene ne kopesht, e ke parasysh ti Gorane hesapi frikacake dhe, e di kush me bente zbor? Alma D. prandaj dhe nuk shkoja ne kopesht me dreke se kushedi si do me mavijoste, lol.
    e nderkohe qe ne gjimnaz u beme mikesha shume te mira, dhe me thoshte o goc te kam pas rraf se te doja loolool
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

Citim Postuar më parë nga KaLTerSi
    lol LIV dhe mua me rrihnin kur kam qene ne kopesht, e ke parasysh ti Gorane hesapi frikacake dhe, e di kush me bente zbor? Alma D. prandaj dhe nuk shkoja ne kopesht me dreke se kushedi si do me mavijoste, lol.
    e nderkohe qe ne gjimnaz u beme mikesha shume te mira, dhe me thoshte o goc te kam pas rraf se te doja loolool

kurse ajo imja ishte A. Doci, syjeshilja lol

Duken ne turinj kto hahahaaaaaa te paska ardh hakut dhe ty mire fare!

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

great grandmother

Me kujtohet kur kam qen shume e vogel (ndoshta rreth moshes 2/3) dhe me duket se kishte ndodhur nje vaki dhe ishin mbledhur disa gra (plaka) te shtepija jone. Kur ishin shtrire per te fjetur ato, te tera e kishin mbuluar koken me carcaf. Une shkoja te se cila dhe ja ngrija carcafin duke kerkuar gjyshen e babit. Ja ngrija njeres, sishte ajo, ja ulja perseri. E ky proces vazhdoj deri sa gjeta gjyshen e babit dhe vajta u shtriva te ajo.

Skam per ta harruar kurre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar më parë nga Veshtrusja
    Me kujtohet kur kam qen shume e vogel (ndoshta rreth moshes 2/3) dhe me duket se kishte ndodhur nje vaki dhe ishin mbledhur disa gra (plaka) te shtepija jone. Kur ishin shtrire per te fjetur ato, te tera e kishin mbuluar koken me carcaf. Une shkoja te se cila dhe ja ngrija carcafin duke kerkuar gjyshen e babit. Ja ngrija njeres, sishte ajo, ja ulja perseri. E ky proces vazhdoj deri sa gjeta gjyshen e babit dhe vajta u shtriva te ajo.

Skam per ta harruar kurre.
    veshtruse hesapi, lol
    sa paske vujt ej goc, ul e ngri ato carcafa!

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Citim Postuar më parë nga white_snake
    veshtruse hesapi, lol
    sa paske vujt ej goc, ul e ngri ato carcafa!
    dashuri per stergjyshen hesapi

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vedat Kokona
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-09-2023, 17:55
  2. Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 07:01
  3. Alfred Moisiu: Kujtimet e familjes sime
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-07-2009, 13:40
  4. Mitro Çela, kujtime..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:26
  5. Kujtime ....
    Nga e-v0gela në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 15-05-2008, 13:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •