Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    ...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678

Kujtime nga fëmijëria!!!

Cfar kujtimesh keni nga femijeria juaj qe nuk i harroni kurr...??

Un nje sharroj asnjeher, kur isha ne cerdhe edhe mami qe ma kujton por edhe e mbaj mend vet, qe kurr nuk fleja me cercafet e cerdhes sepse kishin ato stampat ne te, dhe u dukshin sikur ndryshk o zoti e di cfar, edhe cdo dit qe shkoja ne cerdhe merja cercafa dhe kllufin e jastikut nga shpija :P loool
    Me e keqja qe cdo dit te njejten gje edhe doja te ishin cercafat e nderuar, i thoja mamit, dua te paster sepse ato qe kisha dje e kan prekur kervatin e atyre. :P
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Ate cerdhen une e mora inat kur isha 4 vjec, dhe me dha mami icik pastice me vete. Kur erdhi orari i drekes edukatorja e keqe me hengri nje pjese te madhe mua, E mola çume inat une ate pasaj ! lol

Mbaj mend njehere kur vajta tek kushuriri im, atje kisha qejf te shkoja une se mbante zogj gjithmon ai. Sa shkoja une lozja me zogjte ne kafaz. Nuk e di cmu tek nje dite dhe e hapa kafazin e mora zogun ne dore dhe po lozja. "Shpejt"- tha mami se do ikim." Kur po mundohesha ta fusja prap me iku nga dora, dhe ka fluturuar aq shpejt sa une u tremba, per zotin. Kur hyra brenda po shikoja si e hutuar. "cke" me thane. Une, si pule e lagur me ze te ulet thash "iku, ai... ai... ai zogu". Sishte as i joni. Mbaj mend kur me kapi mami per veshi, bobobo, tani jo se me kapi shume, po e dini ju sa turp eshte te kapi mami per veshi para kushurinjeve, sa turp....
    (Do shkruaj prap kur te me kujtohet ndonje gje, dhe heres tjeter ndonjegje te bukur)
    PS. Teme e lezetshem angel, urime
    Cuteness !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol sa te lezecme tregimet
    Ok mbaj mend kur isha e vogel pothuajse 4-5 vjece isha shume kokeforte, mistrece dhe spoiled. Nje dite kur po lozja me shoqet jashte, vin mami nga pazari, dhe un me shpejt vrapoj tek ajo. "Ca ke blere?" e pyes mamin duke e perqafuar nga kembet. Mami nxjer nje karrote dhe me thot, "ja merr kete dhe ajde brenda ta lajm." Un e marr dhe pastaj e shikoj dhe i them, "nuk e dua kete. E dua me te madhe!!"
    "Mos e tepro Anisa, dhe ha ate qe te dhash."
    "Se dua!! Dua me te madhe!"
    "S'kam me te madhe moj, ha ate qe te thash dhe mos bej llafe."
    "Do ta hedh posht!"
    "E mire hidhe, po do ta ndreq une qejfin pastaj."
    Fiuu un e hedh karroten pa çare koken fare. Me kap mami nga nje krahe dhe me thot, "pa ajde brenda ti," dhe un e friksuar i lutesha, "me fal motla me fal" lol i thoja mamit motra . Me dha nje dack por pastaj filloj te qeshte dhe me tha "e mire shko loz jashte, ja merr dy karrota," una nga inati i them "jo s'kam urri" :P
    heren tjeter kur berra te njejten gje, kur hodha nga dritarja kepucet e motres per nje gje qe ajo me provokoj, atehere me dha me shume se nje dack mami
    shyqyr qe kam ndryshuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 19-04-2004 më 09:20
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    doje karrote me te madhe ti he??
    oo cte qeshur kam bere...............
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Hahahahah Ana e ti je e forte (ti ja beke si un icik sme shko e imja en vend edhe bej dicka )

Moj po karroten pse e doje me te madhe psss goca 4 vjece
    Ato dy karrotat tj te mdhaja ishin e qe skishe uri :P
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga KaLTerSi
    doje karrote me te madhe ti he??
    oo cte qeshur kam bere...............
    eh moj mos qesh shume se do te bihen protezat....
    Ps: se mos guxo ti pyetesh reines c'fare kam thene kur isha e vogel, i have a reputation and i don't want to ruin it

Hahahahah Ana e ti je e forte (ti ja beke si un icik sme shko e imja en vend edhe bej dicka )

Moj po karroten pse e doje me te madhe psss goca 4 vjece
    moj ca do te thuash goca kater vjece, ku te vete mendja moj e djallzuar

Ato dy karrotat tj te mdhaja ishin e qe skishe uri :P
    kisha urri por nuk pranova nga inati :P thash meqe s'me dha me perpara kur po ngulja kemb, ci dua tani, i would lose the game lol

E Lirë! Maska e KaLTerSi
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    eh moj mos qesh shume se do te bihen protezat....
    Ps: se mos guxo ti pyetesh reines ca kam thene kur isha e vogel, i have a reputation and i don't want to ruin it
    e di ti, as qe kisha ndermend ta pyesja Aleaten mbi perversitetin tend te hershem, megjithate njeriu ka tendence te beje pikerisht ate qe i ndalohet...keshtu qe ti dhe reputacioni yt i shenjte shall soon be parting
    Toleranca, eleksiri i lirisë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol perverse thot kjo, pu pu ca thua jo une!!! :P
    ajde kalto na thuaj nje per veten tende, permbahu temes, se lemsh i ben te tera.

I liked it thats all
    !!!

...........
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Kur isha nja 3-4 vjece, sa her qe me bente mami per te ngrene por ishte ndonje gje qe pelqeja jashtmase lool saher qe haja ja beja mamit e babit " A ka eve per nesher" looool e deri sot hala nuk rin pa ma kujtu lool
    Ja ben babi ti hala skishe filluar duke e ngren e kerkoje edhe per neser lool....Llupse :P loool

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Vedat Kokona
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 30-09-2023, 17:55
  2. Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 20-03-2014, 07:01
  3. Alfred Moisiu: Kujtimet e familjes sime
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-07-2009, 13:40
  4. Mitro Çela, kujtime..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:26
  5. Kujtime ....
    Nga e-v0gela në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 15-05-2008, 13:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •