Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28

Tema: Per Gocat?

VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100
    Citim Postuar mė parė nga BlEdIi
    Pale te kishin koken nga kan kembet sa te komplikuara do ishin j/k

.
    Asnje se di nese ai/ajo dikushi qe hodhi nje fjal,te ndenji mbrapa per muaj apo me shume eshte engjelli apo perfekti....nga fjalet te gjith jemi engjej e perfektat por fundi tregon te verteten se ca fshihej mbas atij/asaj engjelli apo perfektit/es.
    "ti se di se ca kam un ne mendje ashtu si un qe nuk se di se c'fsheh ti"
    O Bledo ti po i krahason njerzit si vetja me duket qe thua qe je kshtu e ashtu dhe nga mbrapa del tjeter kush!!! Jo o byrazer se sjan te gjith njelloj se esht nje femer k...v sjan te gjitha, se esht nje cun i keq sjan te gjith cunat te keqinj. Kshuqe me sa shoh un po i cilson te gjith djemt si vetja me kto qe the ne fund sme pelqyn fare.

denisi
    The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Deniso un nuk kisha asgje me ty ne ato fjal qe thash se as te njof e as me njef...dhe nuk kam sesi te flas per ty dicka qe se di.Thjesht thash mendimin tim.
    Ne te pelqen mir,po nuk te pelqen prap mir.

P.s: Se mbaj veten per cun te mir sa per djeni....dhe pse ne forum te gjith dukemi engjej
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga Live
    O degnis nga u frymezove keshtu ti me lal?? Je djeg me ndonje vend te keq me duket :P....
    hahaahahha edhe une me ty jam, jo do jete djeg po do jete pervelu fare....
    Pastaj cfare pyetje, dihet qe ne femrat jemi me sentimentale dhe prekemi me shpejt, e vuajme me shume se meshkujt nje ndarje. Eshte thjesht se jeni sex me i dobet.

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Kam njohur dhe ēuna te zhgenjyer,njesoj reagojne,dhe me keq fare.
    Sa per femrat e komplikuara qe duhet te mesojne,mire do ishte qe dhe ēunat si me te "zgjuar" te mesonin ti njihnin.Eshte me e thjeshte sesa duket.

^Elka^ Maska e korcarja_16
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    detroit-michigen
    Postime
    43
    po u dogje nje here nuk e perseris me ate gabim pastaj
    gjithmone meson nga gabimet e tua
    edhe tjetar eshte ajo qe thote Irisi qe ne jemi me te lendueshme se cunat e ndjejme me shume dashurine ndoshta (gjoja)
    When I First Saw You...
    I was Afraid To Meet You...
    When I First Met You...
    I was Afraid To Kiss You...
    When I First Kissed You...
    I was Afraid To Love You...
    But Now That I Love You...
    I'm Afraid To Lose You...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

vajzat jane nje mrekulli

Citim Postuar mė parė nga degnis
    Pse ju Gocat kur jeni te shkaterruara nga dashuria e vjeter, te lena ne balte, te torturuara, te vrara ne zemer, ne shpirt , te djeguar breda te trishtume te pangroura dhe doni te keni nje dashuri shum te mire, dhe te njihni nje djale te sinqert te mire djalin e endrrave tua, pse sa e gjeni e humbisni e sdini ta mbani friksoheni nga ai djal sikur ai te jete hasmi e jo jeta juaj engjelli juaj gjithcka qe do donit te keni ter jeten??????????

Ku di gjo un po ju femrat jeni kries shume kompliku, hajde me se me kalimin e kohes do msoni sdo ngelni kshu!!

deni
    ej miku im une te kuptoj fare mire , po eshte ashtu sic ke thene , vajzat frikesohen vajzat nuk jane te sigurta vajzat nuk dine [ ato qe jane zhgenjyer ne nje dashuri ] ; UNE THEM QE ; NJE DJALE DUHET TA DOJE SHUME NJE VAJZE DHE TA KUPTOJ PAK , POR NJE VAJZE DUHET TA DOJE PAK DHE TA KUPTOJ SHUME NJE DJALE ; per fat te keq nuk ndodh keshtu gjithmone ; cyte them , une e dua shume vajzen time por nuk mund ta kuptoj dot ate , une dua ta kuptoj shume ate , qe pse ajo nuk ndan sekretet e saj me mua [ se te gjithe e dime qe vajzat mbajne gjitnmone sekrete ] , pra pse ajo nuk sakrifikon me sume pse nuk nderton me shume , pse eshte kaq e frikesuar kaq e pasiguertew , sigurisht qe mund te jete zgenjyer dikur por kjo nuk do te thote qe te mos rezikoje pereseri , mua me duket sikur jam i vetem ne deashurine time per ate me atew , une po flas personalishyt i bazuar ne dashurine time , POR GJITHSESI VAJZAT DO ISHIN MA TE MIRA NESE TE ISHIN PO KAQ TE ZGJUARA SA CJANE DHE TE EMBLA ;

antar
    Anėtarėsuar
    19-01-2004
    Vendndodhja
    rrotull Dajtit
    Postime
    58
    Eshte edhe kjo qe nje vajze dashuron me gjith shpirt,kurse nje djale e nis si nje loje,aventure.
    Nuk mund te thuash se femra eshte krijes e komplikuar,ajo po qe e vuan nje ndarje me shume se nje mashkull,se di te dashuroj.

Degnis merre me shtruar vllai,cdo benit ju pa femren....di gje ti
    te pershendes
    [size]Ashtu kuptova se ne te vertet
    kisha arritur ne SHQIPERI
    nje vend me nje mije bukurira
    por i shkelur nga nje turme,e cila
    ushqen nje fare urrejtje kunder bukuris
    keshyu n.q.s ne SHQIPERI bukuria eshte e perbuzur dhe shkelmuar ska dyshim se fisnikeria nje nga
    virtytet e vjetra te kombit shqiptar
    eshte ende gjalle......
    FAIK KONICA[/size]

I CMENUN PER "VLLAZNIN"
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    N'DJEPIN E KULTURS,SPORTIT DHE HUMORIT "N'SHKODER"
    Postime
    29
    te flasesh per femrat duhet te kesh nje flet te madhe sa hapesira qiellore,
    por c'esht e verteta femrat jan pjella me delikate,zemra e tyre esht si nje got qelqi qe po u thye nuk ngjitet me.por jan pikerisht keto qe e cojn punen der ne thyejen e k'saj gote.sepse koheve te fundit iu ka hipur mendja e madhe pak si teper.mendojn se me daljen e tyre ne europ kan kapur qiellin me dor.
    por nuk jan te gjitha njesoj ka edhe nga ato qe jan shum te mira me karakter dhe me edukat familjare,por po ju betohem ne "ZOTIN E MADH" se keto femra jan shum te rralla
    para syve nje vazo qelqi
    nje lule brenda shtat leshon
    aromen e lules e marrt dreqi
    se,aroma jote me mungon

VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100
    Citim Postuar mė parė nga BlEdIi
    Deniso un nuk kisha asgje me ty ne ato fjal qe thash se as te njof e as me njef...dhe nuk kam sesi te flas per ty dicka qe se di.Thjesht thash mendimin tim.
    Ne te pelqen mir,po nuk te pelqen prap mir.

P.s: Se mbaj veten per cun te mir sa per djeni....dhe pse ne forum te gjith dukemi engjej

o dago isha i cike jo ne terezi mos ma ve re

VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100
    Citim Postuar mė parė nga Irisi
    hahaahahha edhe une me ty jam, jo do jete djeg po do jete pervelu fare....
    Pastaj cfare pyetje, dihet qe ne femrat jemi me sentimentale dhe prekemi me shpejt, e vuajme me shume se meshkujt nje ndarje. Eshte thjesht se jeni sex me i dobet.
    O Irisi, spo te uroj te djegesh si un se me vjen keq per ty qe te djegesh si un, jam djeg e jam pervluar sikur e thua dhe vete. Se di se cka per te qeshur, apo thjesht doni te provokoni nervrat e djemve. Po sa do faleminderit per postimin.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •