te bej nje nderhyrje:
nuk kerkohet vetem domaini "com". pyetja eshte pothuaj e ngjashme me ate te paren, vetem ne vend qe te shkruhen numri i kerkesave per secilin nga domainet(adresa e plote)
te shkruhet numri i kerkesave per secilin nga pjeset e fundit te adresave, dmth ne vend qe te shkruaje kerkesat per cdo adrese interneti[te plote] si:
129.22.41.254 - 2
143.54.2.55 - 2
PPP-180-16.bng.vsnl.net.in. - 1
a188-136.dialup.iol.cz. - 1
achab.tesnetwork.cz. - 2
c7.brno.mistral.cz. - 2
cw05.D1.srv.t-online.de. - 1
fs-qklub.quido.cz. - 1
pb3.pair.com. - 1
duhet te shkruaje dicka te tille: (po ta tregoj me paraqitje grafike, ndoshta eshte me e lehte)
.au - 12
.au - 12
.com - 48
.org - 23
.net - 33
me kupton,dmth e di qe perdoret ndarja ne tokens, e cila ne fakt eshte perdorur nje here, ne kodin fillestar te shruajtur nga edspace, per ndarjen e rrjeshtit ne 6 pjese, dhe si ndares eshte perdorur " " (space)!
mos ndoshta duhet te perdorur edhe nje here e njejta metode, per ndarjen e token te pare ne disa tokeen-a te tjere, ku si ndares eshte "."(dot)???
apo eshte e mundur te perdoret vetem nje here metoda, po me dy ndaresat njekohesisht? nuk do ishte nje cik si e ngaterrusar???
nuk e di, flas sepse ky program, mund te perdoret vetem perato file, qe kane te njejten strukture rreshti me ate te file-it qe kam treguar! apo e kam gabim?
nejse, ti po pate mundesi, shkruaje kodin! une do mundohem edhe vete!
shume rrofshi!![]()
Krijoni Kontakt