Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21

Wink Erdha edhe unė

Ju pershendes te gjitheve Quhem Giti jam 19 vjec kam lindur ne Tirane per te cilen kam nje nostalgji te vecante se aty jam rritur dhe kam kaluar vitet me te bukura te jetes time por kam nje vit qe jetoj ne Usa me familjen. Ne tirane kam mbaruar shkollen e mesme kam pasur shume shoqeri gje qe me mungon shume ketu por shpresoj qe kur te filloj shkollen mund te krijoj shoqeri. Jam goce e vetme por kjo nuk do te thote qe jam e perkedhelur por faktikisht do te deshiroja qe te kisha nje moter ose vella dhe sidomos tani me shume se kurre sepse nuk eshte e lehte te jetosh larg vendit tend por perseri nuk duhet te merzitem se kam njerezit me te dashur dmth familjen se ka shume te tjere qe mund te jene vetem fare dhe nuk eshte e lehte. Fati me bashkoi ketu me shoqen time te ngushte qe e kam pasur qe kur isha femije dhe kjo nuk eshte gje e vogel te pakten keshtu me duket mua. Shumicen e kohes e kaloj ne chat sepse nuk di si ta mbush diten dhe me pelqen sepse edhe aty mund te krijosh shoqeri. Me pelqen shume muzika dhe me pelqen te kercej ndonje here kur merzitem kercej vete ne shtepi dhe ndihem me mire. Deshira ime e vetme eshte qe te kthehem ne tirane dhe shpresoj se do me realizohet. Kaq kisha per te thene shpresoj qe te jem e mirepritur nga te gjithe. Jeni te gjithe shume te mire.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Thumbs up Ja mile se na eleeeeeeeeeeeee

Ja mire se na rdhe giti !!! Ja kalofsh sa me mire midis nesh ... dhe shpresoj se ashtu do te jet ... ta siguroj un !!! E vertet kur largohesh nga memedheu ndihesh i vetem po kur ben shoqerira si ato qe mund te behen ne chat sikur te iken pak merzia ( them un ) e kam nga pervoja !!! Qe ta dish ti un jam mamuni logel sa nje gogel ...po ele ti e logel ēeke me duket e mil se lim bashk ne si fu... ele nuk melzitemi mil ?! Ika lal te pershendes dhe te puth fortttttttt muuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh si per mireseardhjen me te ngrohte !!!

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    Mire se erdhe ne forum!
    Ja kalofsh sa me mire midis nesh!
    Befsh qef...Nje dicka te vogel..ketu nuk eshte chat!
    Sinqerisht Toni
    "MAKE WAY FOR THE BAD GUY"

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

qyq qyq

qyq qyq sa te omel qe jeni mer jahu !!! si ma prisni shpirtin tim me kritikime ju kshu mer ???!! nccncncn o tono pse nuk qeka si chati mer lal me thuj ku o ndryshimi kick ha ,bann ha, kill ha ,akill ha ,aop merr ,sop merr, me proxy futesh ku o ndryshimi lale !!!pss nejse nejse ka lloj lloj menimesh !! gjithsesi shpirtin tim te logel mos ma ngacmoj njeri seeeeee heheeeeeeeeeeee e vdiqaaaaaaa !
    Hajd shpirt se chat o mos e vrit menien e bojm ne ca te dush ti chat e mesenxher po deshe !!! muuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh ylli ime

i/e regjistruar Maska e DEMION_21
    Anėtarėsuar
    07-08-2003
    Vendndodhja
    barking,united kingdom
    Postime
    17

mir se erdhe

mir se erdhe me xhan mir se erdhe

ja kalofsh gezuar
    the_white_wholf..............the_white_man_power

~*PlaYfuLl*~*Pr|nCeS*~ Maska e Vo|i
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Analulu:)
    Postime
    108
    Mire se erdhe Giti shpresoj tja kalosh sa me bukur ketu midis nesh.
    Te Dua Ty
    ndoshta eshte e kot
    Por si loti ne sy
    nuk te largoj dot
    Por do jete shume vone
    s'ke per te me takuar mua
    Edhe pse ende do te Dua.
    :^xhan

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869

Cool Sherri

MIRESERDHE GITI!
    MESA PASHE TE PASKA FOL DHE MAJMUNI_LOGEL(LLACIPACI-LLACIēERRI NE CHAT)

KY ESHTE NJI VOGELUSH KALAMO INT.KAFEJE QE LEN ORTE E MISMIT PER TE SHKUAR NE INT.KAFE TE LUJ PAK ME CS U CUDITA KUR E PASHE TE FLASI KSHU.
    EJ MOS I BESO SHUME FJALEVE TE MAJMUNIT SE DHE NICK TAMOM E KA GJET,SI MAJMUN ESHTE,KY THOTE QE KA EKSPERINCE E DI CA QEKA MALLI..
    CA DI TI MER DELE QE JE NE TIRANE!!
    KE PA 5 DITE GREQINE APO NONJI VEN TJETER TI DHE KUJTON SE E DI SE CA DO ME THANE TE RRISH PER ME SHUME SE 6 MUJ APO 6 VJET??
    MYLLE ATE GOJEN DHE MOS SHKRUJ BUDALLIQE

GITA JA KALOFSH MIRE KETU

Talking

Rrofshi te gjithe qe jeni kujtu me shkrujt nga i llaf po ne vecanti e kom me sherrin . Ca pate mo lal ene mamuni si te gjithe e tha i llaf e paske keq me mamunin me duket po o rrob persmari ja ku po ta them un se e njof pastaj me ka te vecante mu ai lal. Ec se shaka bo boj se jeni te gjithe te mire pacimmmmmmmmmmmmmmmmm

i/e regjistruar Maska e Dreamer
    Anėtarėsuar
    15-04-2004
    Vendndodhja
    TO
    Postime
    21
    pershendetje Giti, mire se erdhe

mos ki merrak se do ambjenohesh me shpejt se c'pret

btw ne ke qytet je ne amerike?

ciao

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Pershendetje mi goce
    Si cdo njeriut qe jeton jashte shtetit i mungon vendi i vet toka e memes me pak fjale ,por tani cte besh ky ishte fati yne qe te kalojme nje pjese te mire te jetes jashte shtetit
    Te uroj fat dhe lumturi ne te gjitha fushat e jetes dhe suksese ne shkolle

shendet
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •