Pershendetje Studentve ne UK!![]()
O studenta si po ja kaloni?
Suksese te gjitheve!!!
nga Tony
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
pershendetje te gjithe studenteve ne londer!!
Me quajne Edmond, dhe kete vite do vazhdoj te studjoj ne London Metropolitan university per International Economic and Finance. nese ka ndonje njeri qe studjon ne kete universitet le te lere nje postim tek kjo teme. Ju uroj te gjitheve suksese ne jete.
nese doni nje shoke te vertet,ne fillim ju duheni te jeni shok i vertet
WOMEN ARE THE CHIEF REASONS FOR FAILURE IN A MAN'S CAREER.
IT'S DIFFICULT TO LOVE A WOMAN AND DO ANYTHING!
Una sapo jam futur ne kete forum, dmth jam e re ketu. Edhe une jam ne universitet ketu ne londer, dhe kete vit po bej praktike per Software Engineering. Vitin e pare te shkolles nuk kisha asnje shqiptar aty, dhe me jishte marre malli qe te flisja shqip aty, por vitin e dyte u mblodhen goxha, po ce do qe nuk ishim paralel. Megjithate it is better than nothing.
Suksese te gjithe studenteve shqiptar ne londer, keep up the good work and make albania proud.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pyes_Lotin : 22-09-2004 mė 09:03
suksese te gjithe studenteve ne angli!
nese doni nje shoke te vertet,ne fillim ju duheni te jeni shok i vertet
WOMEN ARE THE CHIEF REASONS FOR FAILURE IN A MAN'S CAREER.
IT'S DIFFICULT TO LOVE A WOMAN AND DO ANYTHING!
Pershendetje cuna goca kudo qe ndodheni ne UK !!! Ju uroj te gjithve ne vit te mbar dhe shum suksese x x x
Mire se erdhe Sy Kaltra..Postuar mė parė nga Sykaltra_UK
Shpresoj te gjesh nje pune sa me te mire kur te mbarosh praktiken.
Saper studentet Shqiptare ka plot ne shume universitete ne Londer kryesisht por cuditerisht kur pyet ndonje qe njef atje thone qe nuk e japin veten per Shqiptar.
Sad really but true..!
Mire u lexofshim...
Jam JETUS jo TREGUS!.
Nje urim dhe nga mua per te gjithe studentet Shqiptare ne Angli !!
Stina- Nga behesh? Na thave syte...
Jam JETUS jo TREGUS!.
Roza long time no seen, ckemi mire?
Sy Kaltra mire se na erdhe..edhe suksese verdalle!
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
hello hello te tereve studentat ne UK!
Hajt nje vit i mbar dhe me suksese te gjitheve!une per vete mezi po pres te filloje vitin e dyte nga java tjeter....
![]()
p.s aty prisni se me keni edhe mua aty ne londer nga nga fundi i vitit te dyte per placement year....kismet kismet....nuk e di akoma por do ZOTI!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Krijoni Kontakt