Ishte thjesht nje slogan romantik, fundja fundit asgje nuk eshte e percaktuar fiks ne kte bot, prandaj dhe bota eshte terheqese, sepse cdokush mund te krijoj nje bote te tijen te vogel ne kte bote te madhe.Postuar më parë nga Dorontina
Ishte thjesht nje slogan romantik, fundja fundit asgje nuk eshte e percaktuar fiks ne kte bot, prandaj dhe bota eshte terheqese, sepse cdokush mund te krijoj nje bote te tijen te vogel ne kte bote te madhe.Postuar më parë nga Dorontina
shum bukur morisson
Jeta eshte e bukur, vec duhet te dish ta jetosh.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
e lezetshmeIn your dreams making you happy
[ndoshta ne enderrQUOTE=Seminarist]Une kam lindur te jem mbret
pritem
cfar pesimizmi!!qe do ish vec nje leckurine
]
kjo eshte vetem teori
[/QUOTE]Kaq per sot, neser me me proze...
shifemi neser....
Cfare do bente mashkulli pa femren?????????????????
DO ZBUSTE NDONJE KAFSHE TJETER
ha ha ha
ME MIRE NJE VEZE SOT
SE NJE PULE NESER
**************Postuar më parë nga G....
Si mund te jetoje lulja pa diellin.. ?!
Feel the pump √
Sa na kan shajt kto vajzat ne mer pse kshu mi goca ? çar ju kemi ba ju lam pa buk pa uje qe na shani kaq shum apapapaapap turp te keni goca. se ne sjemi engjull njerez te dvekshem jemi sdo na gjini me ne as nje vend![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 29-01-2007 më 22:47
Postuar më parë nga Estella
Kur e hape kete teme kishe pire?
Estella , Burri jote mos i ve gje linas femijeve ? dhe po ja vuri i lumte dhe po ja pat içik iden nga ushqimi per femite i lumte. Estella ti do nai burre qe sja ka iden fare nga punet e shpise ?
qenka ba kjo tema ktu si tem kanuni su fliska dote ,jemi ne demokraci Estella po ste pelqyen burrat ka dhe goca![]()
cte thosh kujt si pelqen djemt tashme ka shum % qe ven vajza me vajza :P te vesh nje xhiro ne lokal i shikon
ndersa sa per cduan vajzat nga meshjukt duandashuri mbrojte se ato pa ne srin dot ne pa ato srim dot
Partizoni
Krijoni Kontakt