Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 168
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

re

Citim Postuar më parë nga bija_e_detit
    meshkujt mire qe kane femrat, se te mos kete femra qe te mbajne rregull edhe pasterti ne shtepi, do kishte rene kolera.... edhe do ishin shuar gjithe meshkujt ne bote
    ah me te lumte dole aty ku desha un .
    shyqyr qe ju kemi lal se imagjino me ble makin per larje robash ose enesh .aspirator me mar pluhurat .guzhinier kishim dal difiçit ne meshkujt .
    shyqyr qe ju kemi se ju reheni me pak seks ne dark dhe disa fjal te ombla te thona me gjys zoni .
    lollllllllll ishalla sjan terbu feministet pas kesaj qe shkrujta hahahhhhha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-10-2004
    Postime
    349

hahahaha

Jemi Njesha.

peace :)
    Anëtarësuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    po ata qe jane beqare dhe jetojne vetem si ia bejne?
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Citim Postuar më parë nga bruxelles
    mina o lal po un e di qe pjell qeni?????
    gruja lind me duket
    E vertete por populli thote keshtu. Kjo nuk perben ofendim per gruan.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

peace :)
    Anëtarësuar
    07-05-2005
    Vendndodhja
    US
    Postime
    55
    Citim Postuar më parë nga Mina
    E vertete por populli thote keshtu. Kjo nuk perben ofendim per gruan.
    perben shume ofendim per gruan!!!!!!!!!!
    Never for the sake of peace and quiet deny your convictions

i/e larguar
    Anëtarësuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    the female needs a reason, male needs a place...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Kursesi mashkujt nuk jan superior nga femnat edhe pse kan me teper se ne 200 gr sugjuk !
    mashkujt bajn luften, femnat rujn shtepin dhe femijt, dhe sherojn qdo plagê !
    femrat edukojn mashkujt !mashkulli ka forcen e vertet Zoti e krijoi te till per te mbrojt femnen te dashuren e vet , mashkulli te mbron me fuqin e tij femra te ep dashuri .
    Sot po studiohet qe femra ben qdo zanat qe burri ben , qdo zanat,ato sot studiojn me mashkuj dhe kan pa qe femna asht me e fort dhe me e zgjut se mashkulli dhe ende nuk bertet jam me superior edhe pse ka ne vete trekendeshin a art te zjart qe mashkujt per te edhe kryt e lajn !
    Po te mos ishin femnat mashkujt do luanin ne mal cili po pshurr ma largê Femna asht ftyra e mashkullit .
    Mashkulli gjykon shum gabim !
    mashkilli duhet ti ben dy gjera mir e punon dhe te don femren ! tjerat i ka te sigurueme nga femrat...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 24-01-2007 më 14:48
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Mashkulli nese mund te qendroj ne kufinjet e arsyes, eshte vertete superiore.
    Kete ja mundeson edhe natyra. I ka te gjitha , forcen, durimin, zotesine , respektin, krenarine, vizionet etj etj.
    Por nje keshille per gjithe kete force: Uthulla e forte e shkaterron shishen e vete.
    Nese nje mashkull, ka zotesi te e menagjoje veten e tije, dmth. te jete ne mesin e asaj qe eshte e progresive, apo larg veprimeve ekstreme, atehere eshte aje mashkulli qe enderroje te gjithe.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Mendoj Qe Meshkujt Nuk Eshte I Lehte Ti Njohesh Dhe Ti Kuptosh....
    Ashtu Sic Nuk Mund Te Jete Edhe Per Femren...
    Mashkullin Nuk Mund Ta Quaj Superior Me Femren....per Mua Jane Te Dy Njelloj Ne Te Njejten Shkalle..

Respekte
    "Carpe Diem"

Your Soul Is Mine!! Maska e Gregorian
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32

hahahahaha

Citim Postuar më parë nga Dorontina
    Kursesi mashkujt nuk jan superior nga femnat edhe pse kan me teper se ne 200 gr sugjuk !
    mashkujt bajn luften, femnat rujn shtepin dhe femijt, dhe sherojn qdo plagê !
    femrat edukojn mashkujt !mashkulli ka forcen e vertet Zoti e krijoi te till per te mbrojt femnen te dashuren e vet , mashkulli te mbron me fuqin e tij femra te ep dashuri .
    Sot po studiohet qe femra ben qdo zanat qe burri ben , qdo zanat,ato sot studiojn me mashkuj dhe kan pa qe femna asht me e fort dhe me e zgjut se mashkulli dhe ende nuk bertet jam me superior edhe pse ka ne vete trekendeshin a art te zjart qe mashkujt per te edhe kryt e lajn !
    Po te mos ishin femnat mashkujt do luanin ne mal cili po pshurr ma largê Femna asht ftyra e mashkullit .
    Mashkulli gjykon shum gabim !
    mashkilli duhet ti ben dy gjera mir e punon dhe te don femren ! tjerat i ka te sigurueme nga femrat...
    hahah e bukur kjo..

kurresi mos te te shkoje mendja qe nje femer eshte me superiore nga nje mashkull!!
    mos beni kot si heroina tani se ju kemi pare ne te gjitha hemisferat e jetes ...ajo femer qe pershkuan ti eshte ideale...mos velle ti je njera prej tyre??? i dont think so..
    le lidhje me te bertiturat te tregoj disa femra une ty qe e kane zerin 7 oktave thyjene xhamat kur flasin me ze normale...
    kurse per sa i perket atij trekendeshit lumineshent...te ma falje moj nuk do ta pranoja me kete sjellje arrogante qe ke jo me tete laja kryet
    pa mashkullin femra eshte e humbur shpirt...te meso qe ta pranosh mashkullin tend me te mira dhe te kqiat qe ai ka..dhe jo te fillosh e te besh moral ne forum..
    ose?? ik klnohu behu me prodhim vetaseksual dhe ske ci do meshkujt
    Gregorian!!

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •