Meshkujt kane nje menyre gjykimi interesante!
Meshkujt kane nje menyre gjykimi interesante!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Ne nje maredhenie me femrat meshkujt duan pak distance per njefare kohe qe te jene affectionate perseri. Nganjehere jane si nje llastike.... sa me larg te terhiqen aq me i forte eshte bashkimi ose rikthimi, aq me affectionate. Sa me e vogel te jete distanca e fazes se terheqjes aq me i vaket eshte ritakimi.
Por nganjehere duhet bere edhe kujdes sepse mund te terhiqet llastika aq larg sa keputet fare dhe pastaj s'ndodh me ribashkimi. Keshtu qe duhet gjetur ndonje llastike elastike.
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Te hengsha metaforat (ti tjetra siper)!![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 02-05-2005 më 22:17 Arsyeja: "er..." mmmmm...
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
me specifike pyetja, s'ka kuptim "cmendoni per meshkujt???'
Never for the sake of peace and quiet deny your convictions
well per sa kohe me pelqejne s'kam c'te them :P
Nuk kam ndonje definicion te posacem, por edhe ata jane njerez sikurse ne femrat!...![]()
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
Une qe jam vajze i dua mashkujt shumeeeeeeeeee, amo ka mashkull te mire edhe te keq, pe dhem per peronsalitit.
meshkujt mire qe kane femrat, se te mos kete femra qe te mbajne rregull edhe pasterti ne shtepi, do kishte rene kolera....edhe do ishin shuar gjithe meshkujt ne bote
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
mina o lal po un e di qe pjell qeni?????Postuar më parë nga Mina
gruja lind me duket
Krijoni Kontakt