Femres i ka bere Zoti privilegj. Nga statistikat, ne cdo sekonde lind nje femer.... dhe vdes nje mashkull.
Femres i ka bere Zoti privilegj. Nga statistikat, ne cdo sekonde lind nje femer.... dhe vdes nje mashkull.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Per maskilistet: Femra eshte figura legjendare qe sheron plage. Ajo ngre dhe te vdekurin nga varri! Mashkulli te le targen.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Kacaku jam dakort me ty kur thua qe burrat jane kryesisht per te bere pune fizike.... se per pak harrova...dhe per te drejtuar shtetin me shpatullat e tyre dhe me mendjen e grave... pas cdo drejtuesi shteti te jesh i sigurte qe qendron nje femer.
Eh, nuk thon kot "mendje femer"![]()
Kush eshte burre le te hidhet e te thote ketu qe mund t'e beje pa femrat, ose qe nuk eshte ndikuar te pakten njehere nga mendimet ose veprimet e saj.
meshkujt sa te "forte" e dine veten aq te dobet jane
Nuk eshte ceshtje zilie nqse femrat mbrojne veten e tyre, sepse ne kete bote ka edhe meshkuj pa kulture, te pasjellshem, te pafuqishem edhe injorante. (shame si per seks superior qe e heqin veten).
Kacak, shume ekstremist me dukesh
"Gruaja eshte qafa qe rrotullon koken".
Pse te luftojme per barazi kur jemi te sigurta se meshkujt e dine rendesine, pavaresisht se nuk e thone sheshit.
Bashkimi ben fuqine.
Marli po he mor ku ishe ti dreq. kam nje muaj te tere qe u them ketyre forumistave se burrat ne te vertete e dine rendesine e gruas por bejne sikurse nuk e dine.
me kete e ke vulos
me boten sundon burri
po me burrin sundon gruaja
cka mbetet me tutje .................!
besoj se e kuptoni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Che Guevara, kujtoja se kishe humbur per pak.........por ja edhe tek forumi i temave shoqerore paske ardhur.
C'fare tjeter do te na shtoje per meshkujt?
Burri i martuar është me fat, i cili e kupton çdo fjalë që
gruaja e vete nuk e ka thënë?
FEMRAT:
Femra nuk i tregon ngjenjat edhe kur ka shumë
Ngjenjat i amortizon për t`ja aritur qëllimi
------------------------------
une erdha po ju Estella ku jeni valle jua kam haruar fjalet per bese.
![]()
![]()
![]()
![]()
. Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.
![]()
, por ishte femra ajo qe e futi djallin ne shishe.
![]()
Pershendetje,
Anngi
No guts, no glory.
Djemte ne pergjithesi duan te jene dhe e ndiejne veten me superiore ndaj femrave dhe per mendimin tim ky eshte nje nga ligjet e natyres sepse qe ne lashtesi egzistonte pabarazia ndermjet burrit dhe gruas.
Krijoni Kontakt