Pershendetje, JEPI ESTELLA ME SHTAT ZEMRA 1 PER VETE E GJASHTE PER FEMRA.......
Asnjehere s`kam pasur fat me femrat. Gjithnje ndodh qe budallalleku i tyre e kapercen dashurine time
Pershendetje, JEPI ESTELLA ME SHTAT ZEMRA 1 PER VETE E GJASHTE PER FEMRA.......
Asnjehere s`kam pasur fat me femrat. Gjithnje ndodh qe budallalleku i tyre e kapercen dashurine time
Jam dakord qe mashkulli eshte ai,i cili mbjell faren e jetes,por qe ai eshte qenia superiore dhe e karakterizuar me force,pushtet ,ketu do te thoja qe nuk jam dakord.
Dhe femra me kalimin e viteve sa vjen e nxjerr ne dukje shume veti e virtyte ,force ,fisnikerie etj,,megjithese keto virtyte femra i ka shfaqur qe ne lashtesi ,por megjithate dhe tani ajo eshte duke fituar nje vemendje dhe me te madhe ,besoj une.
Historine e Jean D'arc e dini te gjithe besoj,duke kaluar ne kohet me te vona Nene Tereza dhe tek Lady Diana,te cilat kane treguar mbare botes qe femra mund te beje shume mire dhe pa prezences e mashkullit,jo per shtimin e popullesise ,se kam fjalen ketu,por mund te jete nje politikane,nje bisnesmene e suksesshme,etj ,,,,,,,,etj.
Njekohesisht keto dy qenie njerezore jane te krijuara qe te kombinojne jetet e tyre me njeri-tjetrin ,dhe ia kane arritur qellimit shume mire.
E pra dhe mashkulli eshte ai frymezimi i femres duke i ushqyer asaj ,me pranine e tij siguri,lumturi dhe te ardhme.
E pra pa Mashkullin dhe ai pa ne nuk do te kishte asgje kuptim.
CFAREDO QE TE THONE KUNDERSHTARET,NJE FEMER E BUKUR KA MEGJITHATE NJE GJE TE PERBASHKET ME TE VERTETEN ,TE DYJA JAPIN ME SHUME KUR LUMTURI KUR DESHIROHEN SESA KUR ZOTEROHEN.............
Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............
Pershendetje femra, tani sa po e pash qe e kishti mbyll temen femrat na tregoni dicka nga bota e tyre....... ore nje cik te keni ne dore ju femrat e ta beni nje kemb ne varr e nje kemb labidare...... e doni edhe poste ju per presidence...... pse budallej na quni neve jumi..... ju nje tem e ta hiqni pale po te vi puna me tutje kushte di cfare te kepusin e ta hiqni......![]()
keni dal gjasht temes thote njona nga barcelona..... e kush eshte dalja jasht tems te thuash te vertet per femrat..... e veteta na qenka jasht teme....
![]()
sic e kisha permdur edhe tek bota juaj(qe shpresoje te keni nje....
) prisni se do tua tregojen vete femrat boten e tyre me llafet e me veprimet...... koha erdhi e gjerat u sjarruan...
![]()
zoti kur femren e krijoi e na i dhuroi me nje dore nga mallkoi me nje dore na bekoi.....po me duket se me ate doren e bekimit nuk na preku shume...![]()
![]()
me shume shume respekt
eda
Pershendetje, nga do qe te shkojem me ju do te perfundojem...... laftare po llaftare i pranushem e i durushem......
hajdmo po e bej zemren gurre..... po ta hedh edhe nje kothere.....![]()
![]()
po te ndihmoje se me dukesh vajze e pjekeme.....por nje cik si shume.... por ama jo e djegme po e pjekme e mireeeeeeeee.........
![]()
![]()
u know...
Burrat besojnë se bota është e krijuar vetëm për ta
www.reportazh.com
Në fshatin Lurë, aty ku ashtu si bukuria, as historinë nuk kanë fund, takuam një burrë që mezor shikonte. Eshtë 65-vjeç dhe quhet Ismail Cuku. “Që të kesh sukses me gratë, duhet t’ua mësosh sekretin. Unë i kam dy në shtëpi dhe jam gati të marr edhe të tretën”, kështu thotë ai dhe në të vërtetë ka dy gra e 4 fëmijë. Historia zë fill para 40 vjetëve, kur Cuku është martuar për herë të parë. Por, pas disa kohësh, ka mësuar se nusja e tij nuk lindte fëmijë. Dhe, nuk e ka ndarë, por ka marë një marrëveshje me të; që të merrte edhe një të dytë. Kjo ka ndodhur pas disa vitesh. Dhe, ka qenë vetë nusja e parë, e cila e ka ndihmuar bashkëshortin për të gjetur të dytën, 22 vjet më të re. “Me këtë kam 4 fëmijë. Por, të gjithë i thërrasin nënë nuses së parë. Ia kaloj shumë mirë me të dyja. Por, për këtë kla një sekret, t’ua bësh qejfin por pa e ditur për njëra- tjetrën. Sa herë e takoj njërën, i them në vesh se është më e bukura e të gjitha femrave të Lurës. Të njëjtën gjë ia them edhe tjetrës, por i porosis që të mos flasin me njëra-tjetrën”, tregon duke qeshur Cuku. “ Por, nuk do të vdes pa u martuar edhe një herë.
alumni,
gjithmone nxenes
pERSHENDETJE, FATH NE VESH....VLLEZER....KUJDES NGA FARMAKU OPPS FEMRAT...
Ja keshilla me e mire per nje njeri te arsyeshem: mos i zer bese nje gruaje, edhe kur ajo po te thote te verteten.
Cukut ja lejon feja ti beja 7 e jo 2 e 3.
.....por jo ne te njejten kohe. Vetem nese vdesin njera pas tjetres.
Nje burre mund ti knaqe dy gra vetem me genjeshtra siq shkruan me larte.
Nje mashkull qe nuk eshte i zoti per nje grua, nuk do te jete as per nje mije tjera.
Dalllimi me i madhi mes burrit dhe gruas vie nga brendia.
Perderisa grate mund ta kontrollojne veten, burrat mund te jene shume emocional, te prekshem, te nguteshem.
Kjo gjendje emocionale eshte shkaketar i shume luftave deri me tani. Une mendoj se femrat ne krye te shtetit, per nga vete natyra e tyre nuk do te nguteshin te vendosnin per qeshtje te rendesishme aqe shpejte sa burrat e shtetit. Grat e shtetit do ta analizonin, shqyrtonin, studjonin, rifillonin per te njejten qeshtje. Ne kete menyre gjaku ftohet e lufta nuk imponohet.
Me nderime,
Ndryshuar për herë të fundit nga Pelasgian : 24-07-2002 më 01:32
burrat.
nje burre vret, pret e shuan e ndez e jeton e vuan e vdes per femren.
me e shumta nje femer vret veten ose varet ne litar.
vdekje e vockel.(zakonisht qajne femrat, shume pak kjo per ta krehasuar me ate cfare ben nje burre per gruan)
une, as veten nuk e vras per nje burre, por ama vdes te shoh nje burre qe vret , pret, jeton e vdes , e shemb e nderton e dashuron e krijon per mua.
ku eshte ky lloji burri?
te jetoj tri here per te ,
tia ndez njemije zjarre njemije dashuri e nje mije forca per te jetuar njemije here brenda meje.
eh, burrat....krijuan gruan per te bere historine.
mendim i bere bindje ne heshtje....(plotesohemi)
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Meshkujt jane ata qe ruhen nga grate te mos u marrin vesh aventurat se po ua moren.... i mbushin poturet.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Krijoni Kontakt