Opaaaa fierakja...................., deklarat bomb kjo, me duket se te gjith po meremi njeri-tjetrin..........................![]()
Opaaaa fierakja...................., deklarat bomb kjo, me duket se te gjith po meremi njeri-tjetrin..........................![]()
opaaaaaa
amaaaaaannnn
lol sa dukeni qe e flisni greqishten!
mos e mohoni tani e ndjeni veten pak inferior para meje, nje greke!![]()
Postuar më parë nga FierAkja143
edhe pse sdeshem e kaluam ne cit chat temenfirake mos fol ne shumes!
lol Po ku je moj Helen e Trojes.......... hahahahahahamos e mohoni tani e ndjeni veten pak inferior para meje, nje greke
do vij te te rrembej, se je shume e bukur, dhe to te coj ne troj. Po meso dhe pak turqisht se tani quhet turqi vendi atje.....hahahahaha![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 28-01-2007 më 23:34
morrison ca helene e trojes thua o vella i dashur? () Angjelini eshte mashkull tham!
nejse se ne te vertet u be chit chat kshu si padashje...so ja dhe nje konkluzion tjeter per meshkujt: u pelqen muhabeti!kshu si i thon jan llafazan...po dhe femrat nuk ven mbrapa ama!
![]()
Inati te ka erresur shikimin zemra lexoji mire citimet.......Postuar më parë nga FierAkja143
ore ti kur vajtem prap te inati ne? ca u be me respektin? haha
tani thash nje here un mos e kishe per mua ti...po mua nuk me quajn Elenh! mendova un me mendjen e gjinis femerore... pastaj un nuk jam as e bukur kshu qe u ngaterova pak...![]()
Fierakja gjithe te mirat, u argetuam pak, mirupafshim!
Ju te dyve ja u hapa nje tem futeni she diskutoni aty Cit Chat!!!!!!!!!!!!!! se ketu keni dal fare nga tema
Me RRespekt nga Une
Postuar më parë nga morrison
Une mendoj qe Zoti krijoi Femren e mashkullin qe ta shijon Jeten e te kujdesen per Boten
qka thu Morisson( ishe mashkull i menqur dhe te pyes a me ep te drejt me ket thenie ?)![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt