o morrison po i di un ata emra dhe disa nga ata me erdhen ne mendje kur pash pyetjen. Mos harro diskriminimin qe u behej grave ne kohen e ktyre kokave te medhaja. Dukesh dhe si djal i zgjuar, mos na i prish.![]()
o morrison po i di un ata emra dhe disa nga ata me erdhen ne mendje kur pash pyetjen. Mos harro diskriminimin qe u behej grave ne kohen e ktyre kokave te medhaja. Dukesh dhe si djal i zgjuar, mos na i prish.![]()
Flm per komplimentin por ti the qe meshkujt jane injorante, kurse une i thashe femres nene duke i ngritur femrat dhe per kete i hengra disa te shara nga telefoni, por paska patur te drejt.Postuar më parë nga FierAkja143
Postuar më parë nga morrison
hahahahahaha i shkreti ti cte gjeti deshe sdeshe e hengre..... Firake te keqen mos ma ngacmo me kete shokunmeqe je dhe femer dhe ne kete tem po flasim per Meshkujt
![]()
awww morrison skishe me argumente per shkenstaret e? ah ska gje te kuptoj
pastaj un nuk i thash te gjith meshkujt injoranter. Te till jan vetem ata qe mendojn se vetem fakti qe jan meshkuj i ben me te zgjuar. Angjelini psh. doli nga kjo kategori, ashtu sic del nga kjo kategori dhe cdo mashkull qe di te arsyetoj.
Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 28-01-2007 më 22:10
Une nuk dal nga kjo kategori sepse nuk jam futur gje. Por nqs mendon se e vendos ti se kush futet ne kte kategori...........kujdes se po futesh vet.Postuar më parë nga FierAkja143
Shqyrtoje dhe njehere cfar ke then dhe pastaj me thuaj ne ia vlen te ndihen meshkujt apo jo?Postuar më parë nga FierAkja143
ok besoj se e rregullovaNe kohen qe jetojm jan me te privilegjuar nga ne ne shume drejtime, vetem qe disa jan dhe pak injoranter sepse mendojn se fakti qe jan meshkuj i ben me te zgjuar automatikisht.
lol po pra un po mos te doja njerezit te mereshin me mua nuk beja deklarata te fuqishme si ajoAmannnnnn duhet me u marr dhe me ty![]()
respekti eshte reciprok.Ok Respekte.........!
Postuar më parë nga FierAkja143
Tani po ..... do ta shqyrtojme ktu![]()
Krijoni Kontakt