Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ke te drejte Pogradecari ! Nje mentalitet fshataresk eshte ngulitur tek shqipot lodhur me kafshet. Shpresoj qe me kalimin e kohes te ndryshoje pak ky mentalitet. Edhe Deusin e kuptoj dhe i jape te drejte per reagimin e tij.
    Une ne Shqiperi kam nje qen rraca Labrador . E kam rrit brenda ne shtepi ne izolim te plote dhe mu be shume i eger dreqi. Si duket ngaqe nuk kish kontakt me njerezit . Mbaj mend qe kur ishte 2 muajsh , me kafshoi nje mik qe me kish ardh ne shtepi .Nuk kish faj , pasi miku qe kish ardh e kapi prej veshi ...dhe ai ia nguli dhembet .Shyqyr qe kish dhembe te vegjel...
    Nje rast tjeter Riki ishte 2 vjec e me thone ca shoke hajde ta mesojme
    te rrije ne kolibe. Per 2-3 dite i beme nje super kolibe te madhe dhe te bukur .Erdhi dhe dita e proves .Pasi i dhashe darken e lidha me dopio zinxhir tek kolibja . Kur ika filloi me te qare i shkreti se nuk ish mesuar pa mua. Po nejse...thashe keshtu do mesohet ..
    Te nesermen jam ngrit ne 6 mengjesit e me vrap kam shkuar tek ata shoket . Ca te shifja ! E kishte bere koliben cope-cope....Aq i inatosur ishte , ngaqe e kisha lene vetem...
    Nje keshille do i jepja te gjitheve. Mos e tradhetoni asnjehere mikun tuaj , se ai jep jeten per ju...

Ketu ne Itali kam marre nje rrace malteze , Miki e quajne ..Deri sa mbushi 1 vjec i kam bere te gjithe vaksinat.Ka edhe pasaporten dhe librezen e tij .Doja ta mesoja te flinte ne ''koliben'' e tij ..eh...aq shume e dua saqe me mua fle ...Historite e tij duhen faqe te tera ti tregosh...nje here tjeter...
    Ne foto Miki , rraca malteze..
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ja dhe nje foto tjeter e Mikit...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Ujko race te mire ke zgjedhur
    dhe ishalla e zgjidh sa me shpejt problemin e te mbajturit se vallahi eshte problem
    nuk e imagjinoj te humbasesh ate
    Kaltersi sikur lakuriq te me vije per vizite apo te me sillje ne mengjes Dunkin Donuts coffe apo edhe sikur petanik me fasule te me sjellesh une qente nuk do i shpija nga dhoma tjeter LOL
    Inter ai qeni ka kafshur por ishte vetem dy muaj dhe nuk e dinte se cbente jo se donte
    mosha e qenve eshte qeni nje vit njeriu 7 qeni 2 njeriu 14
    so i duhen 2-3 vjet qe te arije moshen e pjekurise
    nice poppy Miki
    Eliona nuk e mbaj JD me me ater por me sa duket tek ai e shpreh me shume por njesoj i dua
    megjithese Body is such a ass-hole ka big ego si i zoti dhe nuk ka qef ti thone cte beje por eshte shume i dashur

ja nje histori e vertete nuk e di sa e vertete se ne televizor e kam pare

ne Angli nje burre i vjeter ne moshe kishte nje qen
    si perfundim ai burri vdiq dhe kur po e varrosnin qeni ndiqte arkivolin me koke ulur
    dhe per 6-7 vjet ai qeni nuk levizi nga vendi ku ishte varosur i zoti me shume se 50 meter
    ne diell bore e shi ai rrinte atje
    komshinjte i shpinin per te ngrene dhe dikush e kishte mare ne video
    e pabesueshme i shpinin qen te tjere te luante apo te bente sex dhe ai nuk leviste qe nuk leviste nuk i bente asgje pershtypje dhe atje vdiq mbi varrin e te zotit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Kafshet shtepiake i dua shume por nuk kam me deshire ti mbaj apo 'get attached' sepse me kane ngordhur dy kur isha ne Shqiperi dhe koken ne jastek e kam mbajtur derisa filluan te me bertisnin prinderit pse beja keshtu per nje qenush te vogel, qe atehere u largova shume prej tyre dhe sadoqe i dua s'me pelqen me ti mbaj.
    Be yourself and you will always be in fashion.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari
    Kaltersi sikur lakuriq te me vije per vizite apo te me sillje ne mengjes Dunkin Donuts coffe apo edhe sikur petanik me fasule te me sjellesh une qente nuk do i shpija nga dhoma tjeter LOL
    [/b]
    LOL,
    nuk i shpie qente ne dhomen tjeter thot ky...e mo mire qente le te rrine aty atehere shkojne te tjeret ne dhomen tjeter...kesaj radhe jo me dunkin donuts por me starbucks coffe ne dore
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

Pogradecaro kur thua mund te jap dhe jeten per ta nuk e di po me duket ca e egzagjeruar

Mua me vjen gjynah per qente e rrugeve po dhe ne shqiperi sidomos se te vijne e te fusin i te kafshume e se cajne koken fare se sa te dhemb ty jan te paedukuar
    !!!

Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

Talking

Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    LOL,
    nuk i shpie qente ne dhomen tjeter thot ky...e mo mire qente le te rrine aty atehere shkojne te tjeret ne dhomen tjeter...kesaj radhe jo me dunkin donuts por me starbucks coffe ne dore

ajo dhoma tjeter eshte me zarar nuk ka drita fare vetem qirinj dhe as drita e diellit nuk hyn se jane perdet shume te erreta e te trasha
    e nuk lehohet kafeja atje only wine wine wine
    LOL

bebushe
    qente ne shqiperi kafshojne nga halli per te mbrojtur veten sepse cdokush mundohet ti futi ndonje shqelme
    ja dhe JD im tani qekur ndodhi ajo me ate gogocin (femijen shqiptar) nuk ju afrohet me njerezve

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar mė parė nga Pogradecari

ajo dhoma tjeter eshte me zarar nuk ka drita fare vetem qirinj dhe as drita e diellit nuk hyn se jane perdet shume te erreta e te trasha
    e nuk lehohet kafeja atje only wine wine wine
    LOL
    te thashe o byrazer, vetem kafshet qente kryesisht, me duken me zarar mua, pa erresira, qirinjte, vera e te tjerat nuk me paraqesin asnje lloj eksesi...thjeshte pune deshire
    po kot per kyltyre si i thone, c'vere behet fjale? jo se, me sa kam degjuar e pare ne televizor ne atmosfera te tilla vetem e kuqja zgjidhet apo jo?
    mgjth pa devijuar nga tema, une kafshet dhe kafshet mua nuk para-simpatizohemi shume...por kjo nuk eshte shume shqetesuese pasi ne realitet ka njerez qe nuk para simpatizohen shume me njerez te tjere dhe mos pelqimi kafsheve nuk me ben te ndjehem dhe aq e pezmatuar
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

SiLeNt_PlAyEr Maska e Lefter
    Anėtarėsuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    kendej pari...
    Postime
    87
    Une i kam 4 qene dhe jane shum te mire ,dhe sbesoj se dicka tjeter eshte me besnike se qeni,po kam problem me familjen se frikesohen keta te shtepis vetem une dhe babi kujdesemi per ta jane teper te mire,po jane kogja te medhenje menzi se i ushqej.
    because i love u!!!!
    and maybe i need u!!
    but of course i miss u
    and i don't even know you!!!

Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    te thashe o byrazer, vetem kafshet qente kryesisht, me duken me zarar mua, pa erresira, qirinjte, vera e te tjerat nuk me paraqesin asnje lloj eksesi...thjeshte pune deshire
    po kot per kyltyre si i thone, c'vere behet fjale? jo se, me sa kam degjuar e pare ne televizor ne atmosfera te tilla vetem e kuqja zgjidhet apo jo?
    mgjth pa devijuar nga tema, une kafshet dhe kafshet mua nuk para-simpatizohemi shume...por kjo nuk eshte shume shqetesuese pasi ne realitet ka njerez qe nuk para simpatizohen shume me njerez te tjere dhe mos pelqimi kafsheve nuk me ben te ndjehem dhe aq e pezmatuar
    nen driten e qiririt cdo gje duket e kuqe
    sa per kyltyre keshtu nuk ka rendesi ngjyra rendesi ka ku eshte prodhuar
    psh France or Itali por me shume rendesi ka cfare shkruan etiketa
    nqf se shkruan prodhimi i malesise ose i myzeqese nuk eshte gje sepse perfaqeson nje krahine te tere dmth eshte prodhuar ne fabrike
    po nqf se shkruan Pogradec ose ndonje emer fshati te vogel ajo eshte vere e mire
    vera eshte si puna e floririt sa me e vjeter te jete aq me e mire eshte

sa per kafshet sikur 2-3 min te shpenzoje me JD tim dhe te ndjeje nga afer si ta shpreh dashurine vetem duke te shikuar me ato syckat e mbrekullueshem qe ka ai besoj se do ndryshoje mendje per kafshet

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mirė se tė urdhėroni nė sofrėn e Dibrės sė madhe e tė vogėl
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 129
    Postimi i Fundit: 17-05-2010, 17:53
  2. Kush janė Dibranėt ?
    Nga biligoa nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:37
  3. Fjalet dhe shprehjet me te cilat njeriu komunikon me kafshet shtepiake
    Nga DYDRINAS nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 00:53
  4. Raporti Zyrtar, Ja masakrat serbe tė 1913 nė Dibėr
    Nga Apollyon nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 09:44
  5. Times prezanton dhjetė kafshėt mė tė pasura nė botė
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 20-11-2008, 11:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •