Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 100
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    amerike
    Postime
    20
    Shanon, tani qe do te sillesh ti si serioze, nuk te lene te tjere te jesh e tille.
    Fenomen i perhapur midis ne meshkujve shqiptare; nese nje femer guxon te jete e hapur e te beje shakara, ne e quajme 'dore' e i marrim krahet. Nese nje femer na sheh ne sy per 2 seconda (edhe sikur mos ta kete mendjen), ne kujtojme se na dashuron dhe kerkojme ta fusim ne krevat.
    Kam shume nese-ra, por ti jeton midis shqiptareve aty dhe duhet te dije si te silleshe ndryshe.

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205

Per Shanon

Je shume simpatike dhe me pelqejne mendimet e tua.
    Te kam rastisur dhe disa here ne chat e mendoj se je tip i pjekur.

Sa mire qe jetoke ne milano.
    Une atje kam prinderit e mi.
    Nuk i dihet dhe mbase takohena se une nje here ne muaj vij ne milano.Po te duash me kontakto.

Ciao dhe pergezime per fillimin e dipllomes se dyte.
    Te admiroj per kete.
    Une nuk e kisha ate guxim.

Gjithe te mirat ne jete dashuri e kudo te jesh
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

eshte mush

me filozofe ktu ne forum mer jahu. o klejdi ty ste kuptova une daje , si mer nqs nje vajze eshte e hapur i merrkemi krahet, nqs nje vajze eshte e hapur edhe e ēilter asnje ēuni qe e degjon nuk i shko menja 'anej' thjesht konsiderohet si nje shoqe e ngushte ok?
    Sa per shikimet e femnave, duhet me e provu mer klejd, se fundja ske naj humje, po te pa hudhja ene ti naj shikim hahahha se kushedi lol .
    o zot jepja atij qe rri kot
    se ai qe puno
    p... e s... fito
    Ngrije koken lart ne qiell
    se me dogji malli
    vinte gusha jote moj
    aroma portokalli

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Hej hej paska plasur sherri. Klejdi ju meshkujt apo dhe ti mund te perpiqeni te me merrni krahet po merrni ndonje shkelm ne prapanice nga mua dhe per kete mund te pyesesh shume mire ata qe me njohin live (te me falni per figuren e perdorur:P). sa per ate cfare mendojne meshkujt shqiptare me ne infischio se sme plas fare dhe ne jeten time deri me sot (te pakten qe kur kam filluar te kuptoj dicka nga jeta) nuk me ka interesuar kurre se cfare mendojne te tjeret dhe as ka per te me interesuar ndonjehere, madje kam nje teori sipas te ciles nuk ka aspak rendesi nese dikush mendon keq apo mire per ty. nese mendon keq do te thote qe qendron poshte teje dhe ka kohe e zili te shikoje per te folur keq nese mendon mire aq me mire por gjeja e vetme qe nuk duroj nga njerezit eshte te jene indiferente ndaj meje sepse ai qe eshte indiferent qendron shume me lart se ty. shpresoj te jem shprehur qarte.

(Ada faleminderit. per te kontoktuar mund te te le dhe email tim por po ta le ne privat. )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shanon : 10-06-2002 mė 08:57

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Per Shanon!

(Ada faleminderit. per te kontoktuar mund te te le dhe email tim por po ta le ne privat. ) [/B][/QUOTE]

Harrova te te them qe jemi moshatare dhe se viti 1977 paska nxjerre megjithmen njerez me klass!!

Per sa i perket asaj gjeje qe ste intereson se ca thone te tjeret jam shume dakord me ty se vdiqem t'u vujt prej opinionit.
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar Maska e Era_Estela
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne itali(studente)
    Postime
    10
    yll eshte,skeni ci thoni
    Tashi do ja bej qefin edhe me shume se do behemi kunata dhe hajt ta durosh kete,loooooooool.
    Te kam shume xhan shanon,dhe te them te drejten u lehtesova shume kur folem ate dite ne telefon.Ciao rrush.U r the best!
    Bej si une: Duaje cdo dite me shume se nje dite me pare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    7
    shanon!

Me duket se ka ardhur momenti, qe ti veme te gjithe dakort per "personazhin" tend.
    Do te te bej nje test, qe dikush ma beri dikur:
    1-cfare do te beje, po te gjendeshe ne nje pyll, te madh,me peme te larta dhe pa rrugedalje???(me kthe pergjigje)
    2-cilat kafshe te pelqejne me shume(vetem 2)???
    3-cfare do te beje po te gjendeshe perballe nje deti te qete, ne nje mbasdite te bukur????
    4-cfare do te beje,po te gjendeshe perballe nje muri te lashte, te larte dhe te pakapercyeshem??????

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Tani po te pergjigjem megjithate dua te kesh parasysh se une nuk jam personazh dhe nuk e mbaj veten per te tille, per kulture ama dhe kuriozitet po jap pergjigje sipas deshires

:1- do shtrihesha ne bar dhe do ia fusja nje gjumi per qejfin tim qe o nene o nene dhe derisa te vinte dikush sdo me dilte gjumi gjithmone duke pretenduar qe te zgjohesha nga "
    dikush" i kendshem ama dhe pastaj ne fresk e bar ... e kupton vete ti se je shume i zgjuar.

2-cilat kafshe me pelqejne me shume? e ke fjalen per kafshet me instikte si pune e njerezve apo per kafshet kafshe? po sikur mua te mos me pelqeje asnje kafshe por shpend? atehere me pelqejne me shume Luaneshat (jo luani se eshte mendjemadh dhe ngrefet shume:P) si dhe zebrat se e kane qafen paksa me te gjate se mua (duhet te dish se e kam qafen shume te gjate dhe te holle):P

3- per pyetjen e trete muret e lashta shume bien si therrmija buke, dhe do kacavirresha me thonj e me putra e do ngjitesha. deri me sot ne jeten time sjam gjendur akoma ne nje pozite kur te mos dfi se cfare te bej sepse gjithmone kam kaq shume kurajo dhe kokefortesi tia dal mbane cdo gjeje.

te pelqyen pergjigjet? pune e madhe dhe nese jo
    tani me thuaj ti rezultatin lol

i/e regjistruar Maska e SyKaLtRa
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    30

uppsss harroi nji kjoja

po Pyetjen e 4**mi ku e cove ...apo po e beje pyetjen e 4 ** ne ato momente .....hihihihihi
    shtremba pergjigju pyetjes te 4** se te vdiqa ciao
    Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    hahaha lol shtremba.

ishte pyetja e trete ajo qe me ka shpetuar pa u pergjigjur. ca do beja po te isha ne breg te detit? do shkruaja poezi, sepse mua aty me hipen frymezimi, do ulesha ne breg dhe do mendoja e mendoja e mendoja. nese eshte nate ama ndryshon puna se do i hyja detit me not e zhveshur nudo :PPP se ashtu nuk do me shikonte njeri lol

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 17 janar - Shėn Andoni i Madh - nga Athanasi i Madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2025, 13:33
  2. Kryqėzohet njė murgeshė e pushtuar nga djalli
    Nga RTP nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 178
    Postimi i Fundit: 01-12-2007, 03:07
  3. A eshte jezusi Zot ?
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-09-2007, 06:15
  4. Te poseduar nga djalli...
    Nga Mina nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-06-2003, 22:52
  5. Mė keq se djalli!
    Nga Pellazgu nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-10-2002, 00:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •