Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 69 prej 69
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Nuk pata kohe te lexoj tere postimet, por mendimi im eshte JOOOOOO!
    Une e di qe mjaft nga shqiptaret jane ne hall per dokumenta, por ama kur nje person martohet per dokumenta dhe i shitet tjetrit se eshte ne dashuri, ky person e bazon kete lidhje ne nje genjeshter; a mund te jetoje ky person gjithe jeten me kete genjeshter mbi shipne?
    Por edhe nga ana e interesit: ku ka interes me te madh sesa te martohesh me nje njeri qe ta do zemra dhe keshtu vendos baza te shendosha per kete lidhje qe per mua eshte shume e rendesishme, vendimi me i rendesishem qe shumica jone marin ne jete.

Jeta eshte 1 Enderr...... Maska e stalion
    Anëtarësuar
    10-03-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    74
    askush nuk do donte me u martuar per dekumenta,por problemet qe kemi, une nuk i vej faj askujt.Duke e krahasuar me prostitucionin, kjo eshte mrekulli.... mua shyqyr qe nuk me ka vajtur puna deri aty,se direkt kam pas me u martuar dhe pik.

po ju them te gjithve kush nuk ka dekumenta dhe i vjen ndoj varjant ta shfritezoj.
    ka njerz qe japin nomin e parave,dhe nuk po gjejne.

sipas vendit bohet kuvendi....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-05-2004
    Postime
    19

Exclamation

ne te vertete dhe ne realitet per ne shqiptaret nuke dukete e drejte pore ne realitete e kohese sotme gjdo gje pranohete sepse ne jena shtetase te pa mrojture shume gjajna i kena mare ne shpine pa i bere

HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78
    nuk jam kondra nuk jam kondra por qe thoni ju halli te detyron te martohesh por me pare duhet te gjesh dhe njeriun se qellon ndonje sidomos keto anglezet apapapaaaaa larg mesa po shoh une nuk shtyhet me keto, tradita e bukur shqiptare burre e grua ka humbur fare megjithate ka dhe raste qe disa dhe kalojne mire prandaj nuk mund te japesh nje jooooo te prere ketyre gjerave,pershendetje te gjitheve dhe paci fat ne dashuri dhe ne jete........!!!!!!
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

ke te drejte

Citim Postuar më parë nga petriti07
    Per disa njerez martesa per pashaport esht mundsia e vetmedhe esht shum e lehte ti gjykosh kur nuk ndodhesh ne pozicionin e tyre,por megjithate varet nga situata dhe njeriu,une per vete nuk do ta beja,ju qe keni nder mend mendohuni per pasojat..
    Titi.
    Ashtu eshte petrit vellai ata qe kane ndermend te martohen te mendojne pasojat per me vone.......
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje pyetje te tille as do arrija te ja beja vetes.Cfare jane dokumentat?Nje cope leter qe nese nuk e ke sot,mund ta kesh neser por...arrin njeriu te heq nga vetja faktin qe ka dhene veten per nje cope leter?Ne nje forme apo ne nje tjeter do e quaja prostitucion.
    Ne Shqiperi kemi lindur dhe nese robi s'ka fat ne nje vend tjeter te rikthehet,por te pakten do jete me koke lart
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Shejtane Maska e Greta E
    Anëtarësuar
    28-05-2004
    Vendndodhja
    Japoni
    Postime
    52
    Elna me pelqeu postimi juaj
    Sa per veten time nuk e di ...ndoshta po ,ndoshta jo..

Shejtane Maska e Greta E
    Anëtarësuar
    28-05-2004
    Vendndodhja
    Japoni
    Postime
    52

Lightbulb

Me mire jo

MuSiC_Is_My_LaNgUaGe
    Anëtarësuar
    19-02-2003
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    1
    Pershendetje te gjitheve qe i lexojne keto komente ne kete teme; Uroj qe mos te me keqkuptoni por si shqiptar qe jam e di realitetin tone dhe te them te verteten mendoj se cdo njeri qe martohet per dokomente me nje te huaj/e, pse jo? Sikur te kete dhe dashuri ne te njejten kohe do ishte super fare, te pakten kur ndonje gje ndryshon ta thon cop po ne qe zot ma si jemi??? Se mos kemi ne ndonje gje qe humbim!!! Ne te humbur jemi.. Dhe me shqiptar/e te martohesh te rralle jane ata qe martohen ngaqe e duan njeri tjetrin po vecse martohen nga interesi. Gjithsesi secili zgjedh rrugen e jetes vete kshu qe ju uroj fat te gjitheve e ne te njejten kohe i uroj fat edhe vetes sime (hahaha). C yaaaaaaaaaaaaa.
    Jeta eshte e bukur te dishe ta jetosh sa mire eshte ne jete njerez te mire ta takosh.

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 11:38
  3. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35
  4. Pozita e femres ne Islam
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 17-01-2003, 14:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •