Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

oboboboooo

[QUOTE=Linda9481]
    Citim Postuar më parë nga CUFO
    kur te thashe rastin e A.B,eshte nje fakt dhe sa per jeten ka te papritura por eshte ndryshe kur ti i zgjedh rrugen e gabuar vete

Cufo,

Pse mendon se sigurimi i jeteses eshte rruge e gabuar? Jeta na ka mesuar se eshte lufte per mbijetese. Por, nejse se s'kemi dale per leksione; mendoj se cdokush ben si mendon te drejte.

A.B.-se i uroj nje perfundim te shpejte te ketij kapitulli dhe hopefully del faqebardhe.
    A e di cfare ka ndodhur ai qe donte te bente martese me ate aglezen ka patur nje ftese nga ajo oboboobooooooooo.......po qe se do ta dish se cfare ftese me thoj qe ta dergoj me mesazh privat(ah Memi memi)po ta kesh pare ate teatrin..see you soon!!
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

Rrushi Maska e Linda9481
    Anëtarësuar
    10-07-2002
    Vendndodhja
    NJ/USA
    Postime
    15
    Citim Postuar më parë nga CUFO
    A e di cfare ka ndodhur ai qe donte te bente martese me ate aglezen ka patur nje ftese nga ajo oboboobooooooooo.......po qe se do ta dish se cfare ftese me thoj qe ta dergoj me mesazh privat(ah Memi memi)po ta kesh pare ate teatrin..see you soon!!

Feel free to IM me dear. Very curious about the outcome.
    As usual curiosity killed the cat.
    The first time we kissed,
    I closed my eyes,
    You closed your eyes,
    and...... We missed!

Impossible is nothing! Maska e Cool_Durrsak
    Anëtarësuar
    29-03-2004
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    44
    Citim Postuar më parë nga Eliona
    Durrsak mundesisht te shkruash fjaline e plote me pike (.) mbrapa qe te kuptojme pa e lexuar shkrimin dy here.
    Thua qe ste pelqeu c'fare shkruajta por nuk i jep asnje kundershtim fjaleve te mia.
    Nese e hodhe kot ne ere ke pelqeve dhe ke nuk pelqeve atehere qenka e kote qe une ta zgjas me teper.
    Eliona..vete vlersimi qe te bona tregon se ca pershtypje kam per komentin tat..mendoja se zdo e kesh te veshtire qe ta kuptosh,. ndersa sa per ate ne do e zgjsesh apo jo me teper kte ta lej ty,por eshte fakt qe "qenka e kote"!
    P.S me vjen keq qe zdike as rensine e ktyre pikcuditseve ne fund te fjalise(!)!(shifjuhe shqipe 5)
    I like ur pants around ur feet, I like the dirt that's on ur knees, I like the way u still say please while ur looking up at me, ur like my favorite damn disease...!!!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    lool kurse mua me vjen keq qe mora mundesine te bisedoja me ty.
    Gjithe te mirat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 26-04-2004 më 14:09

Impossible is nothing! Maska e Cool_Durrsak
    Anëtarësuar
    29-03-2004
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    44
    Gjithe te mirat.
    Eliona,mos qaj amon se muabet po bojme)
    I like ur pants around ur feet, I like the dirt that's on ur knees, I like the way u still say please while ur looking up at me, ur like my favorite damn disease...!!!

Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

Thumbs up dont argue

Gjithe te mirat.
    ORE po ckini qe ziheni ju te tjeret martohen ju deheni me raki po cbeni keshtu pa jepini nje zgjidhje ketyre problemeve pastaj zihuni ok gjithe te mirat po nuk ka lezet o te shkreten hajde bye bye
    Ndryshuar për herë të fundit nga CUFO : 30-04-2004 më 06:18 Arsyeja: gabim

Mendimtari Maska e Telis
    Anëtarësuar
    31-03-2004
    Postime
    10
    [QUOTE=studentja]Une kam te fresket nje rast tjeter.
    Nje e njohura ime gjermane ra ne dashuri me nje boshnjak dhe u martua me te. Rreth 2 vjet mbas martese dhe pasi kishin edhe nje femije, gjithcka u permbys, boshnjaku u tjetersua. Pasi mori letrat gjermane ai u shnderrua ne nje maço (patriarkal?) te vertete. Megjithse jetonin vetem me nje rroge, ai i dergonte te holla familjes se tij ne bosnje qe atyre te mos u mungonte gje. Shkonte cdo 6 muaj ne bosnje megjithse nuk i kishin kushtet ekonomike per gjera te tilla. Nese me perpara nuk kishte shfaqur kurre shenja fanatizmi, papritur gruaja e tij s'duhej te shkonte me ne universitet sepse aty kishte djem. Dikur e njohura ime nuk duroi dot me dhe kerkoi divorcin. Tashme ajo eshte me nje vajze 3 vjece vetem per te cilen boshnjaku sdo t'ja dije fare. Boshnjaku tashme ka marre nje arabe me shami ne koke e cila i bindet lepe peqe.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kur flitet per dokumenta flitet per shqiptaret ndaj shqiptarve dhe jo shqiptaret ndaj te huajve . Shqiptaret me boshnjaket ndryshojne si nata me diten.

i/e regjistruar Maska e casanovaUK
    Anëtarësuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    36
    Citim Postuar më parë nga Jona
    Si Refugjate Qe Jemi, A Do Ishte E Drejte Qe Te Lidhim Jeten Per Nje Interes? Po Sikur Interesi Te Ishte Aq I Madh Sa Kuptimi I Jetes Te Varej Prej Tij?
    por nuk do rrime gjithmone rrefugjate se njerze jemi dhe duhet te dalim e te shetisim, veshtire eshte te shkosh ne shtrate me nje qe nuk e do me te vertete, por si i thone nje fjale

"cover the face and f.ck the base"

deri sa ta marresh pashaporten.
    nese doni nje shoke te vertet,ne fillim ju duheni te jeni shok i vertet

WOMEN ARE THE CHIEF REASONS FOR FAILURE IN A MAN'S CAREER.
    IT'S DIFFICULT TO LOVE A WOMAN AND DO ANYTHING!

Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78
    ------------------------------------------------------------- Kur flitet per dokumenta flitet per shqiptaret ndaj shqiptarve dhe jo shqiptaret ndaj te huajve . Shqiptaret me boshnjaket ndryshojne si nata me diten.[/QUOTE]

Po une nuk shoh ndonje ndryshim ketu se shume shqiptare qe martohen per dokumenta ne fillim jane te mire dhe pastaj ndryshojne ketu ne angli ke shume raste,,,...te pakten ata qe njoh une keshtu thone dhe bejne. Take care!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga CUFO : 12-05-2004 më 08:21 Arsyeja: gabim

i/e regjistruar Maska e petriti07
    Anëtarësuar
    09-05-2003
    Vendndodhja
    angli
    Postime
    33
    Per disa njerez martesa per pashaport esht mundsia e vetmedhe esht shum e lehte ti gjykosh kur nuk ndodhesh ne pozicionin e tyre,por megjithate varet nga situata dhe njeriu,une per vete nuk do ta beja,ju qe keni nder mend mendohuni per pasojat..
    Titi.
    Krenar te jem shqiptar !

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 11:38
  3. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35
  4. Pozita e femres ne Islam
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 17-01-2003, 14:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •