Postuar më parë nga Jona
pershendetje te gjitheve,kjo eshte nje teme shume e goditur per emigracionin.Kam 3 vjet ketu ne usa dhe jam pa dokumenta,kam pasur shume raste qe te martohesha me amerikane shqiptare apo greke qe jane shtetas amerikane per te bere keto te shkreta dokumenta,por kurre se si nuk me ka pelqyer kjo rruge.Sepse ka edhe menyra te tjera per te bere dokumentat,thote nje fjale sic e bene do ta bejne. Ne qofte se martohesh me mirkuptim per te bere dokumentat nuk besoj se ka ndonje gje te keqe,por ka raste qe keto martesat per dokumenta te kushtojne ndonje here sa frenku pulen,por ka raste te tjera ku shume veta qe vine nga shqiperia ketu ne usa mendoj se kan paguar nje shume te madhe dhe per te ardhur ketu kan shitur shtepi apo kan mare borxhe,dhe nuk u mbetet rruge tjeter vetem mertesa me te huaj per te ber keto dokumenta,dhe si mendoni ju do ishte krim me madhe qe keta te martoheshin per dokumenta apo te ktheheshin mbrapa ne shqiperi ku nuk kane as edhe nje prespektive dhe u duhet te paguajn edhe borxhet qe moren?E pra si kushe thote o le- le nena ime,por ka edhe raste ur ai/ajo nuk kan dokumenta dhe lidhen me njeri tjetrin per jete,por edhe ky rast nuk eshte mire qe mbas ca kohesh te peshperitet po te mos ishte cadra ime ti do ishe lagur.
Krijoni Kontakt