Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    jeto i lire ose vdis Maska e shahisti
    Anëtarësuar
    28-09-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    122
    Citim Postuar më parë nga Jona
    Si Refugjate Qe Jemi, A Do Ishte E Drejte Qe Te Lidhim Jeten Per Nje Interes? Po Sikur Interesi Te Ishte Aq I Madh Sa Kuptimi I Jetes Te Varej Prej Tij?

pershendetje te gjitheve,kjo eshte nje teme shume e goditur per emigracionin.Kam 3 vjet ketu ne usa dhe jam pa dokumenta,kam pasur shume raste qe te martohesha me amerikane shqiptare apo greke qe jane shtetas amerikane per te bere keto te shkreta dokumenta,por kurre se si nuk me ka pelqyer kjo rruge.Sepse ka edhe menyra te tjera per te bere dokumentat,thote nje fjale sic e bene do ta bejne. Ne qofte se martohesh me mirkuptim per te bere dokumentat nuk besoj se ka ndonje gje te keqe,por ka raste qe keto martesat per dokumenta te kushtojne ndonje here sa frenku pulen,por ka raste te tjera ku shume veta qe vine nga shqiperia ketu ne usa mendoj se kan paguar nje shume te madhe dhe per te ardhur ketu kan shitur shtepi apo kan mare borxhe,dhe nuk u mbetet rruge tjeter vetem mertesa me te huaj per te ber keto dokumenta,dhe si mendoni ju do ishte krim me madhe qe keta te martoheshin per dokumenta apo te ktheheshin mbrapa ne shqiperi ku nuk kane as edhe nje prespektive dhe u duhet te paguajn edhe borxhet qe moren?E pra si kushe thote o le- le nena ime,por ka edhe raste ur ai/ajo nuk kan dokumenta dhe lidhen me njeri tjetrin per jete,por edhe ky rast nuk eshte mire qe mbas ca kohesh te peshperitet po te mos ishte cadra ime ti do ishe lagur.
    Nuk ka me qorre nga ai qe nuk do te shohi me syte e tija[/FONT][/COLOR]

Impossible is nothing! Maska e Cool_Durrsak
    Anëtarësuar
    29-03-2004
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    44
    plako,kte moton e paske klas fare! vetem motoja mjafton per te ilustruar gjithcka qe the me lart!
    I like ur pants around ur feet, I like the dirt that's on ur knees, I like the way u still say please while ur looking up at me, ur like my favorite damn disease...!!!

Impossible is nothing! Maska e Cool_Durrsak
    Anëtarësuar
    29-03-2004
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    44
    OK! do perpiqem ne menyre indirekte te jap menimin tim per temen duke vlersuar si me poshteeshtruesja-10 pike! spajkorrsin-4! elionen-4! bledin-9!
    ppl..problemi seshte vetem tek ajo te kthehesh ne alb/ me shit banane apo te rrish me dokumenta ne usa psh. a e dini se sa milione persona ne bote as qe dun me ardhe ktu ku jena ne! mire e tha shahisti..te jetosh ilir ose vdis! kjo eshte motoja qe ne kohen e gurit! kush esht ai qe ma mush menjen mu se per i pune interesi ia vle me u martu! ka dhe shkaqe te tjera per ta bo-kshu qe mos e ulni veten te pakten! fundja...what?ngelet tu bo jeten copa copa sa ne it e uk e usa. robt gjate ksaj kohe bojne jete! ok..thash qe tema eshte e komplikume dhe zorr se do gjejme gjuhe te perbashket por per cdo rast kjo eshte nje teme qe zduhet diskutut fare! pasi..hallal atyre qe se bojne ket pune dhe turp ato qe mund te lavdrohen se e kane bo ose qe perpiqen ti mushin menjen dikujt se eshte normale! njoni,smaj ment mire se kush ishte pati thene: JETA KALON PIKRISHT KUR NE BOJME PLANET PER TE ARDHMEN!apo dicka e ngjshme ishte..megjithse ideja eshte nji!
    I like ur pants around ur feet, I like the dirt that's on ur knees, I like the way u still say please while ur looking up at me, ur like my favorite damn disease...!!!

HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

none

A eshte e drejte? he,nuk eshte e drejte te martohesh per dokumenta,por shtohet pyetja a duhet po disa mendojne qe duhet.kam nje shok me iniciale A.B vdes i shkreti per tu martuar por s`po martohet dot i shkreti sic duket i nxjerr pengesa ajo anglezja qe ne fund te fundit eshte 3 vjet me e madhe ne moshe se ai,per mendimin tim kurre mos u marto per dokumenta eshte gabimi me i madh per nje njeri,pershendetje te gjitheve!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga CUFO : 20-04-2004 më 06:33 Arsyeja: gabim drejtshkrimi
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

Rrushi Maska e Linda9481
    Anëtarësuar
    10-07-2002
    Vendndodhja
    NJ/USA
    Postime
    15
    Citim Postuar më parë nga CUFO
    A eshte e drejte? he,nuk eshte e drejte te martohesh per dokumenta,por shtohet pyetja a duhet po disa mendojne qe duhet.kam nje shok me iniciale A.B vdes i shkreti per tu martuar por s`po martohet dot i shkreti sic duket i nxjerr pengesa ajo anglezja qe ne fund te fundit eshte 3 vjet me e madhe ne moshe se ai,per mendimin tim kurre mos u marto per dokumenta eshte gabimi me i madh per nje njeri,pershendetje te gjitheve!!!!!!
    Cufo,

Ke qene ndonjehere ne poziten e atij qe s'ka dokumenta? Nese te jap nje xhiro kepucet e mia (apo te kujtdo tjeter), mendon se mund te ecesh me to? Cdo njeri ben ate qe mendon se eshte me e drejte per jeten e saj/tij dhe familjen e saj/tij. Nganjehere jeta te ben ta futesh koken aty ku s'ta pret mendja. Por ja qe edhe sakrifica duhen bere dhe Zoti perpara e ne mbrapa, ishallah del me sukses.

Take care,
    The first time we kissed,
    I closed my eyes,
    You closed your eyes,
    and...... We missed!

Genius Maska e OP-POWER
    Anëtarësuar
    26-07-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga CUFO
    .kam nje shok me iniciale A.B vdes i shkreti per tu martuar por s`po martohet dot i shkreti sic duket i nxjerr pengesa ajo anglezja qe ne fund te fundit eshte 3 vjet me e madhe ne moshe se ai
    ahh dolen inicialet.. kujdes emrin
    Siggy Hijacked

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Cool_Durrsak
    OK! do perpiqem ne menyre indirekte te jap menimin tim per temen duke vlersuar si me poshteeshtruesja-10 pike! spajkorrsin-4! elionen-4! bledin-9!
    ppl..problemi seshte vetem tek ajo te kthehesh ne alb/ me shit banane apo te rrish me dokumenta ne usa psh. a e dini se sa milione persona ne bote as qe dun me ardhe ktu ku jena ne! mire e tha shahisti..te jetosh ilir ose vdis! kjo eshte motoja qe ne kohen e gurit! kush esht ai qe ma mush menjen mu se per i pune interesi ia vle me u martu! ka dhe shkaqe te tjera per ta bo-kshu qe mos e ulni veten te pakten! fundja...what?ngelet tu bo jeten copa copa sa ne it e uk e usa. robt gjate ksaj kohe bojne jete! ok..thash qe tema eshte e komplikume dhe zorr se do gjejme gjuhe te perbashket por per cdo rast kjo eshte nje teme qe zduhet diskutut fare! pasi..hallal atyre qe se bojne ket pune dhe turp ato qe mund te lavdrohen se e kane bo ose qe perpiqen ti mushin menjen dikujt se eshte normale! njoni,smaj ment mire se kush ishte pati thene: JETA KALON PIKRISHT KUR NE BOJME PLANET PER TE ARDHMEN!apo dicka e ngjshme ishte..megjithse ideja eshte nji!
    Durrsak mundesisht te shkruash fjaline e plote me pike (.) mbrapa qe te kuptojme pa e lexuar shkrimin dy here.
    Thua qe ste pelqeu c'fare shkruajta por nuk i jep asnje kundershtim fjaleve te mia.
    Nese e hodhe kot ne ere ke pelqeve dhe ke nuk pelqeve atehere qenka e kote qe une ta zgjas me teper.

Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

no problem

Citim Postuar më parë nga OP-POWER
    ahh dolen inicialet.. kujdes emrin
    have a guess op power por dergoje ne mesazh privat,ok c you next time!!!

Anëtarësuar
    21-08-2003
    Postime
    78

ok

Citim Postuar më parë nga Linda9481
    Cufo,

Ke qene ndonjehere ne poziten e atij qe s'ka dokumenta? Nese te jap nje xhiro kepucet e mia (apo te kujtdo tjeter), mendon se mund te ecesh me to? Cdo njeri ben ate qe mendon se eshte me e drejte per jeten e saj/tij dhe familjen e saj/tij. Nganjehere jeta te ben ta futesh koken aty ku s'ta pret mendja. Por ja qe edhe sakrifica duhen bere dhe Zoti perpara e ne mbrapa, ishallah del me sukses.

Take care,
    kur te thashe rastin e A.B,eshte nje fakt dhe sa per jeten ka te papritura por eshte ndryshe kur ti i zgjedh rrugen e gabuar vete,sa per sakrifica te besh por jo kur e di qe zoti te thote ruhu ti nje here te te ruaj une 3 here,megjithete uroj cdo njeri qe merr nje hap te tille suksese.
    Take care you too!!!!!!

Rrushi Maska e Linda9481
    Anëtarësuar
    10-07-2002
    Vendndodhja
    NJ/USA
    Postime
    15
    [QUOTE=CUFO]kur te thashe rastin e A.B,eshte nje fakt dhe sa per jeten ka te papritura por eshte ndryshe kur ti i zgjedh rrugen e gabuar vete

Cufo,

Pse mendon se sigurimi i jeteses eshte rruge e gabuar? Jeta na ka mesuar se eshte lufte per mbijetese. Por, nejse se s'kemi dale per leksione; mendoj se cdokush ben si mendon te drejte.

A.B.-se i uroj nje perfundim te shpejte te ketij kapitulli dhe hopefully del faqebardhe.
    The first time we kissed,
    I closed my eyes,
    You closed your eyes,
    and...... We missed!

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Perkthimi i librit "Jezusi ne Islam"
    Nga Maximus*_NY në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-09-2015, 02:49
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 11:38
  3. Martesa Gay - Gazeta shqiptare
    Nga katana në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 13-05-2003, 07:35
  4. Pozita e femres ne Islam
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 17-01-2003, 14:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •