Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Angry Ndihme Ne Dashuri.

Eshte shum e veshtire ne ditet e sotme te kesh siguri ne dashuri. Shum cifte dyshojne tek njeri tjetri me friken se nje dite do humbasin njeri-tjetrin. Frika e mashtrimit dhe genjeshtres ndodhet kudo. Ne kete teme ju mund te nxirrni hapur emrin e personit qe dashuroni, dhe te kerkoni informacione mbi te, te shikoni nqs ai/ajo eshte person in dyfishte ne te cilen shfrytezon ndjenjat e dy apo me shum personave te tjere. Pyesni njeri-tjetrin nqs dashuria juaj eshte tradhtare, jepni emrat e te dashurave/dashurve tuaj dhe shikoni nqs dikush tjeter do pergjigjet dhe e njef te njejtin person. Ndoshta do j'u ndihmoje te nxirrni ne drite shum gjera. Nqs nuk kuptoni se si kjo teme mund t'ju ndihmoje, me shkruani...
    Paci Fat.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Eh sa pasoja ka lene ajo koha e monizmit mer jahu !
    Shife mer paj Zotin se cfare temash hapen

E mire pra , po ja nis une :

E dashura ime quhet Recipeta Areola
    Kam kohe qe jam i lidhur me te dhe dyshoj qe me tradheton me Ushkur Brekun
    Nuk jam shume i sigurte prandaj po kerkoj ndihmen tuaj.
    Nese po vaki i shikoni bashke noihere ju lutem te me coni fjale.
    Reci ( Recipeta Areola ) eshte e gjate , e gjere dhe elegante.
    Ushkur Breku eshte i bardhe me nje pulle te verdhe perpara dhe me nje njolle kafe te erret mbrapa.

Eshte e tmerrshme kur dikush luan me ndjenjat , besimin dhe tolerancen tende.
    Ndjehem si merhum para shokeve te cilet me akuzojne qe nuk ja boj hyzmetin tamam ne krevat , prandaj gjasme shko me Ushkurin ajo.
    Une nuk jam dakort.

Si mendoni ju ?!

Ju lutem te me ndihmoni ne kete hall te modh qe kam.
    E dashura me tradheton , keshtu qe nese e kapni , silleni ketu ne shesh te burrave , grave , zonjave dhe ulkonjave dhe ta poshterojme fare.

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Ar...... eshte emir i tij. Thefsh qafen ishallah (Zot me fal), degjofsha vetem fjale te keqija per ty , TE DUA SHUME.
    uNE.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

ecchime..... Maska e Pidocchio
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Vendndodhja
    Venezia (IT)
    Postime
    220

Thumbs down

''tradheti'' pa siguri'' mos besim'' genjeshtra''

une besoj se ajo ndjenje qe ka keto te dhena s'eshte dashuri

Ps: besoj se s'eshte mire te perflasesh per tjetrin\en dhe sidomos ne nje website
    :jSorridi alla vita la vita ti sorride....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Po arriti puna qe te kerkosh ndihme e forumit per te marre vesh nese ta dredh apo jo puna ka vajtur shume keqqqqqqqqqqqqqqqqq

Get a clue people!

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga DeuS
    Eh sa pasoja ka lene ajo koha e monizmit mer jahu !
    Shife mer paj Zotin se cfare temash hapen

E mire pra , po ja nis une :

E dashura ime quhet Recipeta Areola
    Kam kohe qe jam i lidhur me te dhe dyshoj qe me tradheton me Ushkur Brekun
    Nuk jam shume i sigurte prandaj po kerkoj ndihmen tuaj.
    Nese po vaki i shikoni bashke noihere ju lutem te me coni fjale.
    Reci ( Recipeta Areola ) eshte e gjate , e gjere dhe elegante.
    Ushkur Breku eshte i bardhe me nje pulle te verdhe perpara dhe me nje njolle kafe te erret mbrapa.

Eshte e tmerrshme kur dikush luan me ndjenjat , besimin dhe tolerancen tende.
    Ndjehem si merhum para shokeve te cilet me akuzojne qe nuk ja boj hyzmetin tamam ne krevat , prandaj gjasme shko me Ushkurin ajo.
    Une nuk jam dakort.

Si mendoni ju ?!

Ju lutem te me ndihmoni ne kete hall te modh qe kam.
    E dashura me tradheton , keshtu qe nese e kapni , silleni ketu ne shesh te burrave , grave , zonjave dhe ulkonjave dhe ta poshterojme fare.

O DeuS te rafte pika ishalla nga te shkon menja. Nice though.

Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga EndlessDreams66
    Eshte shum e veshtire ne ditet e sotme te kesh siguri ne dashuri. Shum cifte dyshojne tek njeri tjetri me friken se nje dite do humbasin njeri-tjetrin. Frika e mashtrimit dhe genjeshtres ndodhet kudo. Ne kete teme ju mund te nxirrni hapur emrin e personit qe dashuroni, dhe te kerkoni informacione mbi te, te shikoni nqs ai/ajo eshte person in dyfishte ne te cilen shfrytezon ndjenjat e dy apo me shum personave te tjere. Pyesni njeri-tjetrin nqs dashuria juaj eshte tradhtare, jepni emrat e te dashurave/dashurve tuaj dhe shikoni nqs dikush tjeter do pergjigjet dhe e njef te njejtin person. Ndoshta do j'u ndihmoje te nxirrni ne drite shum gjera. Nqs nuk kuptoni se si kjo teme mund t'ju ndihmoje, me shkruani...
    Paci Fat.
    Po mire mo ti qe paske hapur temen nuk do icik ndihme per veten tate. He pra hidhu ti i pari... Pastaj mos punon gje ne gjendjen civile ti qe te kesh informacion per te gjithe te dashuruarit. Se dija qe paska dale business i ri...Pastaj kot qe lidhesh dhe thua qe ke te dhashur kur nuk ke besim ne njeri-tjetri.

Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Paci Fat.
    Po mire mo ti qe paske hapur temen nuk do icik ndihme per veten tate. He pra hidhu ti i pari... Pastaj mos punon gje ne gjendjen civile ti qe te kesh informacion per te gjithe te dashuruarit. Se dija qe paska dale business i ri...Pastaj kot qe lidhesh dhe thua qe ke te dashur kur nuk ka besim te njeri-tjetri.

Kurt-Cobain Maska e ComeAsYouAre
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Vendndodhja
    Play Boy
    Postime
    280
    Hajde tem Hajde
    Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
    Po ti me thua;
    -- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Paci Fat.
    kesaj i thone tradhtiiiiiiiiiiii tamom, me e mor vesh se dikush qe dua mbo provokime te tilla, ta harroj emrin tim edhe qe kam ekzistuar ndoj here.
    mos besimin e kom shum inat nuk e duroj fare.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Net Isveizi
    Nga Fiori nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 17-10-2011, 18:00
  2. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  3. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  4. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •