Te miren da deshirojm.
Te miren da deshirojm.
Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 06-12-2006 më 21:11
Njeriu eshte me i forte se qdo gje.Postuar më parë nga DEA27
Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 06-12-2006 më 21:10
Jeta eshte pushtet qe duhet te shikosh perpara edhe jo mbrapa por kete gje duhet t'ja leni kohes.Shume njerez jane detyruar te priten nga shoqeria nga puna etj.sepse eshte dobesia qe tregon ndonjehere njeriu.Do te ishte me mire te merreshit me dicka qe te harronit si puna,nje aktivizim etj.Kjo do ishte nje dicka me e mire per juve.Cdo gje t'ja lini kohes sepse koha shenon plaget.Postuar më parë nga maratonomak
Postuar më parë nga maratonomak
Dhe mua me ndodhte shpesh nje gje e tille,e kjo eshte pasoje e gjendjes tende shpirterore nuk e di cfare te ka ndodhur?Por me gjithate cfare do lloje gjeje qe te kesh perjetuar nuk eshte nje justifikim qe ju te mbyllen ne vetvete dhe te mendoni se ndiheni mire vetem kure jeni vetem.Une kam perjetuar te njeten situat per dy vjet e gjyse dhe vetem tani po filloje te dale nga kjo gjendje,dhe kete po e arije fale shoqeris time.Edhe pse hapin me te madhe e kam bere vete,nje dite u cova dhe i thashe vetes bolle ti je nje person qe meriton te mos vuash,i hapa zemren shoqeris dhe ata me dhuran ate cka kisha nevoje,me falen kurajo shume dashuri dhe me thane qe me konsideronin nje person vertet special.Qe nga ajo dite mundohem te mos ndihem me poshte se te tjeret te besoje tek vetja ime dhe tek cilesit qe kam si person dhe po funksionon,kam me shume autostime per veten time dhe ndihem me e qete.Keshilla ime eshte te flasesh me dike qe e konsideron mik ose mike dhe ti thuash ate cka ndihen,cka mendon dhe ne fund keshillat qe do te japin do te te bejne te kuptosh qe kishe humbure thjesht rrugen tende.Uroje qe ta kalosh sa me shpejte kete situat.Me respekt ANISA
Krijoni Kontakt