Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    CDo njeri ka nevoje per pak vetmi....per nje kohe per te reflektuar per jeten e vet dhe vendimet qe ka marr. Dhe kjo deshire mund te ndodhi dhe kur jemi te shoqeruar.

Shpesh ne njerezit hutohemi nga rryma e lumit dhe rrokullisemi si zare pa menduar ndonjehere se ku po na con

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Une ja kisha preferuar atij ose asaj qe e ka hapur kete tem nje kenge.
    Andain-Beutiful things.
    Ndjenjat vijne e shkojne,eshte krejt normale te ndjehesh i vetem.Ashtu e ka jeta.
    Peace
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    flm te gjitheve ; me te vertete me keni ndihmuar me fjalet tuaja ; kjo do te thote qe gjithmone keni kohe te degjoni dhe te kuptoni dike qe vuan ; vetmia eshte pjese e jetes dhe nuk shmanget por kur kjo vetmi ushqehet cdo dite dhe arin te perfshije cdo pjese te jetes atere me te vertete ky njeri eshte ne hall te madhjh ; ndoshta shkaktohet nga nje fatkeqesi zhgenjim a ku di une ; a thoni qe vetmia eshte thjesht nje ndjenje ? nuk ka te beje fare me materialen me boten e jashtme ? eshte ndjenje dhe ndjenjat ikin dhew vijne por ato nuk ikin nonjehere kur ato ndjenjat ushjqehen dhe qendrojne aty per shklak se vete problemi qe shkaktopn kete ndjenje esahte aty dhe asgje dhe askush ne bote nuk mund te ndihmoj te largosh kete ndjenje te pakten per pak ;

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Shpeshhere vetmia reflekton ne njohjen e vetvetes .

Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

i/e regjistruar Maska e inspektori
    Anëtarësuar
    28-12-2003
    Vendndodhja
    korce
    Postime
    79
    eshte fatkeqesi.....................
    me ben te mendoj mendimi,ne me mendon ti sa te mendoj dhe une...

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    eshte natyrale qe ne disa momente te ndjehesh vetem, sikur ekziston nje mur i padukshem midis teje dhe njerzve te tjere te pranishem
    ne keto caste introversive njeriu mbase reflekton ne dicka qe te tjeret nuk e verejne dot duke u larguar keshtu momentalisht prej realitetit

ka disa njerez qe preferojen te jene ashtu pasi nuk duan te Draw attention duan qe te tjeret te mos dine shume per ta dhe cfare bejne ata ... It becomes like a second nature
    !!!

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    njerzit qe e preferojne vetmine nuk e konsiderojen asnjehere veten te vetmuar. por me sa kuptoj nga mesazhi ti je i vetmuar, dhe fatkeqsisht te pretendosh se ndiehesh i vetmuar do te thote te degjosh klithmen e shpirtit qe ka nevoje te gjej its soul mate. ndoshta miku im ke kohe qe e ke humbur dhe kjo eshte arsyeja qe ndiehesh kaq i perhumbur edhe pse rethohesh me njerez ka shume mundesi grupi me te cilen shoqerohesh te jete shume larg nivelit tend............

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar më parë nga ALBA
    Shpeshhere vetmia reflekton ne njohjen e vetvetes .

Alba
    Kete do kisha thene edhe une.
    Kjo teme shkon paralel me temen "Sa e njohim vetveten" dhe mendimi im eshte se nje njeri sa me teper e njef veten aq me teper ndjehet i vetmuar.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga DEA27
    njerzit qe e preferojne vetmine nuk e konsiderojen asnjehere veten te vetmuar. por me sa kuptoj nga mesazhi ti je i vetmuar, dhe fatkeqsisht te pretendosh se ndiehesh i vetmuar do te thote te degjosh klithmen e shpirtit qe ka nevoje te gjej its soul mate. ndoshta miku im ke kohe qe e ke humbur dhe kjo eshte arsyeja qe ndiehesh kaq i perhumbur edhe pse rethohesh me njerez ka shume mundesi grupi me te cilen shoqerohesh te jete shume larg nivelit tend............
    njerezit me te cilet shoqerohem jane te nivelit tim dhe nuk jane as te shtreses se ulet e as te shtreses se larte . une gjithmone kam qene mjaft [ i gatshem ] ta bej jeten time sa me te lumtur dhe ia kam dale mbane por qe kur u ndava dhe u detyrova ta mendoj jeten time me gjysmen time te jetes [ vajzen time ] e pashe qe kisha dorezuar tashme gjysmen e jetes dhe nga kjo jam bere dembel dhe i pafuqishem te mund te jetoj pa ndjesine e hidhet te vetmise . dhimbja e shpirtit eshte shkaterusese .

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?
    Nga pranvera bica në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 20-02-2010, 16:45
  2. Ndjehesh Ti si emigrant 100% SHQIPETAR?
    Nga Genna në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 15-07-2009, 15:15
  3. Ndjehesh I Lënduar? Ka Ngushëllim Për Ty!
    Nga daniel00 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 23:11
  4. Pëshpërimë...
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 624
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 06:01
  5. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •