Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Anisela
    Me vjen keq,por jam e detyruar te te rekomandoj te kerkosh ndihme nga nje psykolog!!!Degjo zerin e shpirtit tend te vrare!!!Gjepura!!Ca domethenje luan feja kur shpirti te do dike???Tregohu i vendosur dhe respekto ndjenjat e tua!!!!Mos vuaj per dicka qe ske guxim ta besh realitet!!!Me beso,ajo femer ka fat qe nuk jeton me ty!!!Nuk e meriton ti ate me kete mendje!!!
    ti anisela nuk mumnd te me kuptosh dot kurre mua ; une shoqe e dashur jaM NJE FEMIJE I ZOTIT dhe si i tille me duhet te perkushtohem vec zotit tim JESUS; shiko ; une nuk dua te humbas jeten e perjetshme per nje vajze ;KJO JETE ESHTE E SAHKURTER DHE NUK KAM NDERMEND TE FITOJE JETEN TIME KETU SE DO HUMBAS NE JETEN E PERJETSHME POR NESE E HUMBAS KETE JETE TE SHKURTER KETU DO E FITOJE PER JETE TE PERJETSHME NE QIELL ; SI mund te mos degjoj zotin une ? AI ZOTI IM u kryqezua dhe e dha jeten time per mua dhe u ringjall ne te treten dite pikerisht per mua dhe une pse mos te jem ne gjendje te zbatoj ligjet e tij per te pasur nje jete te shenjte dhe pa bere mekat ; SIGURISHT QE ZOTI IM NUK ME THOOITE TE DASHUROJ , PERKUNDRAZI AI ZOTI DO QE UNE TE DASHUROJ TE MARTOHEM POR VE3C SIPAS RREGULLAVE DHE STANDARTEVE QE E KERKON NJE JETE E SHENJTE ; SEPSE E DASHUR UNE JAM I SENJTE SEPSE ZOTI IM ME SHENJTEROI ME GJAKUN E TIJ NE KRYQ ; SHIKO PAK ; KAM BERE SHUME TE KEQIJA PER TE CILAT JAM PENDUAR DHE KAM LUFTUAR SHUME TE GJEJE PAQEN E VERTETE DHE KETE E ARITA VEC ME PENDIMIN BESIMIN TE ZOTI IM DHE BRAKTISJEN E MEKATEVE ; NUK MUND TE FYEJE ZOTIN TIM SEPSE ME KA NDIHMUAR KAQ SHUME DHE NUK MUND TI LEJOJ VETES TE MBNART NJE MEKAT I CILI PAGA E TIJ MEKATOIT ESHTE FATKEQESI HALLE DHE VESHTIRESI NE JETE ; NUK DO KEM BEKIMIN E ZOTIT NESE MAR ATE VAJZE ; POR EKSISTON NJE MENYRE E CILA MUND TE BEHET PA U QUAJTUR MEKAT ; VETEM NESE ISH BURRI I SAJ VDES DHE VETEM ATERE AJO ESHTE E LIRE PER TU MARTUAR DHE VETEM KESHTU KJO MARTESE MUND TE JETE E bekuar ; nuk e di nese do mund te prese dicka te tile dhe nuk e di edhe nese vajza do mund te prese ; por di dicka ; di qe gjithmone me duhet ti permbahem shkrinmeve te shenjta dhe se duhet te jetoj sipas vullnetit tec zotit ; TI ANISELA NUK MUND TE ME KUPTOSH DOT KURRE MUA ; POR MERR MUNDIMIN TE LEXOSH PAK SHKRIMET BIBLEN ; UNE TE FALENDEROJ PER KESHILLAT ; PAQE E ZOTIT ME NE ;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Keshilla ime per ty eshte qe ta hedhesh trurin tend ne gjyq per mos-perkrahje.
    JO une duhet te hedh ne gjyq zemren time per mosperkrahje ; dhe jo trurin pasi truri eshte ne rreguill ; por te dish nje gje ; ghykohet zemra ime sipas mentalitetit te kesaj bote por e keqja ose e mira eshte se une nuk i perkas me kesaj bote por i perkas qiellit zotit dhje si i tille asnje ghyq nuk me denon por vec ghyqi i kesaj bote e cila nje dite do mbaroje dhe do mare funds por zoti qendron ne jete te jeteve dhe une e ndjek ate ; flm per keshillen ;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Greta E
    Maratonomak keshilla ime per ty. Degjo zemren dhe vendos.Mos i le kohet me te bukura te te ikin keshtu nga paragjykimet e te tjereve.
    hej greta une e kam jetuar jeten dhe kohet me te bukura te jetes sipas botes ; psh vajza pasuri mireqenie udhetime madje edhe gjera te keqija qemeritoja vdekjen per ato por nuk me mbushen shpirtin dhe nuk me treguan rrugen per te gezimi i vertete dhe tani i kam braktisur cdo gje nga ato ; MUA ME DUHET TE MOS DEGJOJ ZEMREN PASI ZEMRA E NJERIUT ESHTE SHUME GENJESHTARE DHE NDJENJAT QE LINDIN NA ZEMRA NUK QENDROJNE GJITHNJE TE NUJEJTA POR FJALA E ZOTIT ESHTE NJE DHE NUK NDRYSHON KURRE DHE VEC KJO TE CON NE PAQEN E VERTETE ; NUK JANE THJESHT PARAGJYKIME TE TE TJEREVE DHE NUK ME KANE BERE NJE BLLOKIM DHE MOHIM TE INTELIGJENCES TIME PRA NUK ME KANE BERE NJE ILISTRIM TRURI NGA PARAGHYKIMET E TE TJEREVE POR THJESHT KAM BERE NJE KRAHASIM TE SE VERTETES ME GENUJESHTREN DHE DOLI QE E VERTETA SIPAS ZOTIT QENDRON E VETME E MIRE PER JETEN TIME ; NEJSE TE FALENDEROJ DHE TY PER KESHILLAT ;

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Maratonomak!!!!Ne qoftese ekziston njeri ne kete bote qe te kupton ty,jam shume e sigurte qe ai person jam une!!!Do te thuash pse?Se une ndodhem ne te njejten gjendje qe ndodhesh ti,por meqe kemi besim te madh tek Zoti,them qe cdo perjetim ne kete jete e kemi dhurate nga Ai!!!Pra ajo/ai person qe na ben te vuajme eshte nje nga planet e zotit,pra sna i ka nzjerre kot para rrugeve te jetes sone!!!!M e beso,,vuaj me teper se ty!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Anisela
    Maratonomak!!!!Ne qoftese ekziston njeri ne kete bote qe te kupton ty,jam shume e sigurte qe ai person jam une!!!Do te thuash pse?Se une ndodhem ne te njejten gjendje qe ndodhesh ti,por meqe kemi besim te madh tek Zoti,them qe cdo perjetim ne kete jete e kemi dhurate nga Ai!!!Pra ajo/ai person qe na ben te vuajme eshte nje nga planet e zotit,pra sna i ka nzjerre kot para rrugeve te jetes sone!!!!M e beso,,vuaj me teper se ty!!
    ej une syte mar vesh fare ty ; pse /?sepse nje here ti me thua qe ajo vajza eshte me fat qe nuk jeton me ty dhe nje here me thua qe vec ti arin te me kuptosh ; nuk te kuptoj po do mundohem ; tani shume bukur e the ketu por avash ; ti thua qe cdo perjetim ne kete jete e kemi dhurate nga zoti dhe qe ai -ajo person qe na ben te vuajme eshte nje nga planet e zotit ; TANI A MOS DO TE THUASH QE TE TILLA PERJETIME VIJNE TE NE NGA ZOTI SEPSE AI ZOTI PROVON BESEN QE NE KEMI TE AI ? DHE MEQE UNE E DI QE ESHTE KJO DHE DUA TE DI NGA TY NESE ESHTE KJO RJEDHOJE E NJE SITUATE TE TILLE ;

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga maratonomak
    JO une duhet te hedh ne gjyq zemren time per mosperkrahje ; dhe jo trurin pasi truri eshte ne rreguill ; por te dish nje gje ; ghykohet zemra ime sipas mentalitetit te kesaj bote por e keqja ose e mira eshte se une nuk i perkas me kesaj bote por i perkas qiellit zotit dhje si i tille asnje ghyq nuk me denon por vec ghyqi i kesaj bote e cila nje dite do mbaroje dhe do mare funds por zoti qendron ne jete te jeteve dhe une e ndjek ate ; flm per keshillen ;
    E di qe te duket truri ne rregull, tamam fringo i ri... se s'e ke perdorur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 03-06-2004 më 22:04
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Nejse thjesht e thash sepse ne ca tema te mataronomakut...qe I ke shkruajtur, je drejtuar shume ashper ndaj matos, te kuptoj pse e ben, por nganjehere mendo per ndjenjat e personit qe I lendon, sadoqe ta shpifinin me pergjigjet qe japin.... Anyways your opinion you can keep belitteling him ose ti pergjigjesh ne nje menyre pa e ofenduar...
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Te ndjehesh i vetem...Strange feeling.Ndjenje qe nuk ia kisha deshiruar askujt.Nuk flas vetem per ndjenjen e vetmise ne dashuri po gjetiu.Eshte rende...
    Hupish kontrol mbi veten,hupish vetebesim...tmershem.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Nuk je i vetmi qe ne disa momente te jetes ndjehesh i vetem..edhe pse je i rrethuar me plot njerez/miq qe te duan edhe i do...thjeshte qenja njerezore eshte e atille...qe per disa minuta ndjehet e/i vetmuar...Cdo njeri ka arsyet e tija duke filluar nga 'frika...e mos besimi ne vetevete etj etj' por ama shum shpejt mundohesh te kuptoshe qe nuk je vetem...Cdo kuptimin ne jete ka vuatje edhe deshperim...(si ne kete rast vetmia eshte 1)
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-05-2004
    Postime
    19

Cool

Tegjithe njerzite kan momente qe ndjehene vtem, pore ti cilesoje.
    >nga shoqerija
    >nga dashurija
    >nga puna
    >apo je larguare tashi per her te pare nga shqipij e ndjene mungesene
    e gjith qkaje,anke se >ti sduhete te leshe vetene te bishe ne depresjon
    ece e beje diqk me vler a pa vler te kete peshe ne jetene tende.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si ndjehesh kur "vjedh" të dashurin/dashurën e dikujt tjetër?
    Nga pranvera bica në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 20-02-2010, 16:45
  2. Ndjehesh Ti si emigrant 100% SHQIPETAR?
    Nga Genna në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 15-07-2009, 15:15
  3. Ndjehesh I Lënduar? Ka Ngushëllim Për Ty!
    Nga daniel00 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 23:11
  4. Pëshpërimë...
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 624
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 06:01
  5. Poezi nga Diabolis
    Nga Diabolis në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 13-05-2004, 12:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •