Mire se erdhe...pak me vonese une ..po hajt mo...Ia kalofsh sa me bukur ne forum edhe suksese kudo!!!
p.s. nje sugjerim kisha uneAte nick ne chat me mire ndryshoje ...veje llapallapa...hihihi...j/k mwah...
Mire se erdhe...pak me vonese une ..po hajt mo...Ia kalofsh sa me bukur ne forum edhe suksese kudo!!!
p.s. nje sugjerim kisha uneAte nick ne chat me mire ndryshoje ...veje llapallapa...hihihi...j/k mwah...
"Love cures people, both the ones who give it and the ones who receive it."
"Everything is funny as long as it is happening to somebody else."
"A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on."
strawberrygirl flm per mire pritje rrusho muahh back)
O Kami e di mi lal qe fol shum po jo qe te me dali emri ene ne forum per llpazon) j/k eeeeehhh ca ti bojm mos te jem un ktu vdiq forumi ( pfff sa meniemodh ky cuni loooooooooooool ) mwahhhhhhh back Kami !!!
jani te gjith njishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!![]()
Postuar më parë nga _mamuni_logel
Pesagjysho.. maje veten.. dhe mamuno mos u kacavirr shume se do thush qafen..Pacim
![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
O katragjyshe me shkop mi lla jom tu e majt veten cer me bo u plakem ... sa per mamunin nuk di gjo un ... po ai me duket se o i kulturum dreqi se ka jetu ne qytet ka ik ka kopshi zoologjik ene nuk i tako mu kacavjerr :P !!!
Ika pesagjyhse mwuah ke faqaikaaaaaaaaa !!!
mirese erdhe majmun
majmun te thencin ti qenke mizerje femije :-p
nga goje hehehehehehe piperke e paske te shkreten o byrazer
ja kalofsh mire ketu hun![]()
--------------------------
ja te me rroni o cuna o goca o roca o poca jeni te gjith njisha barbie girl rrofsh lal po e mor per kompliment ...!!! mire se ju gjeta te gjitheve ... jeni njishaaaaaaaaaa!!!!!![]()
![]()
![]()
Uaaaaaaaaaaaaa kush me ka ardhur ktuuuuuuuu mamuni imeeeeeeeeeeee. Mire se na erdhe mamuni dhe je i mirepritur vecanerisht nga mua. Ta dini ju kalamaja qe ky eshte mamuni ime i bal qe e kam shume xhan dhe mos tma ngacmoje njeri se ka pun me mu masanej. Pse se dishit ju kte gjo e kane mare vesh te gjith po ska gjo se ja e morret vesh me ne fund. Ene ju ftojm te gjithve ne dasem ene mos harroni eee se keni me u knoq. Ec pra mamunomuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ke buxaaaaaaaaaaaaaaaaa
O te vdes un per ty sa te mir qe te kom !!!
Shyqyr u kujtove o zemra ime me dal ktu ne forum se po pertoja me e nxjerr ne internet diten e dasmes ... tani do e marin vesh te gjith ... hajdeni mer qylsa hajdeni ene hani qyl ate dite looooooooooool !!! Shpirt shum flm mmmuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ke buxa jote too !!! je si shpirt![]()
Plasen dashurickat ketej. Mireserdhe mamuni i logel.
Ja kalofsh sa me mire.![]()
Don’t wantcha for the weekend - don’t wantcha for a night
I’m only interested if I can have you for life - yeah
Uh, I know I sound serious - and baby I am
You’re a fine piece of real estate, and I’m gonna get me some land
Oh, yeah
So, don’t try to run - honey, love can be fun
There’s no need to be alone - when you find that someone
Krijoni Kontakt