Ketu mund te degjoni kengen qe do te perfaqesoje Shqiperine (po hyme kuptohet).
Ketu mund te degjoni kengen qe do te perfaqesoje Shqiperine (po hyme kuptohet).
Trimi i mirė me shoqe shumė
Ai website, ishte per te bere parashikime, jo per te votuar.
Qetesi!
Shoket lexojne!
Tani duhet te pohoj qe vota ime ju dhurua "Shqiperise" por kurre Anjezes!
Sapo degjova kengen tek linku qe ka sjelle Jonian dhe sinqerisht qe nuk me pelqeu "fare".
Teksti , muzika , refreni ...dobet!
Mund ta degjoni kengen ne ate link dhe jam i sigurte qe do dilni ne te njejtin konkluzion si une.
Anjeza , ty te uroj suksese ne karrieren tende brenda Shqiperise , ama ne kete kompeticion te them me keqardhje qe as nuk afrohesh tek burimi , pale te pish uje !
Hajt pra sic na do Partia te votojme per Anjezen.
Une votova ,per hyrjen e saj ne EV,por nuk do merrja mundimin te votoja edhe kengen e saj per fitimin e ndonje cmimi.
Kemi te bejme me festival kenge jo patriotizmi.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
si gjithnji me urdhera ne, ndjehuni te detyruar thot tjetri....nuk dua he?
pooorr ok ok se do votoj meqe ka votuar Aleatja ime![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Besim te tille as nga burri nuk e kam fituar. Ah si me ngroh zemren..Postuar mė parė nga KaLTerSi
![]()
Kengen e Anjezes nuk po harrij ta degjoj dot.
Be yourself and you will always be in fashion.
ndersa une po degjoj albumin e ardit gjebrese o Aleate, sh sh sh sh kenge te bukura te tera
Aleate te pershendes me Ja Ku Jam
harrova, urime Anjeza te na nderosh e mos mer kot ne skene
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Kėnga ėshtė mė e mirė se ajo greke vetėm me "shake it, shake it", qė "e prefrojnė" mė tė shumtit. Duket sheshit kush ėshtė Nacionalist nga europianėt e kush jo.
wrong verb
po kjo anjeza nga na doli perfaqsuese?![]()
ajo kenga e anglise si kenge kaubojsash nga midwesti i USA-s me te qara ...
rithem kishte spanjolli Ramon dhe titulli ja vlete: "Para Llenarme De Ti" ("To Be Filled By You")
ai francezi hiq e mos keput..e degjuat zene qe kishte ajo qipritoja, marshallah jo keq eh edhe ajo Denmark ishte shume e kendshme "Shame On You" the English version of "Sig Det Loegn" nga Tomas Thordarson (*megjithese perkthimi le per te deshiruar)
grekja si kenge arixhishj![]()
dini gje ku mund te degjojme fituesit e meparshem?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 08-04-2004 mė 19:43
Kenga e shqiperise eshte shume shume e bukur....do mari vend me te mire se grekja te pakten...kjo me mjafton mua...![]()
I degjova dje te 2-ja dhe me pelqevi me shume Shqiptarja...se kuptoj pse cave ketu sju pelqen...duket qe se kan iden nga muzika FARE...dhe me vjen keq per ata j/k
Anjeza ka per te ber karier te madhe ne Shqiperi dhe do mari vend te mire ne eurovizion...degjoheni ca zeri ka nje here...seriozisht se prisja keshtu kengen e Shqiperise...bravo ju qoft
GOOD LUCK Albania!!!!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 18-04-2004 mė 20:30
Krijoni Kontakt