hej sot eshte nje prilli
a keni genjyre njeri sot ?ke ,kur si etj
hej sot eshte nje prilli
a keni genjyre njeri sot ?ke ,kur si etj
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
nuk jom nshku ne oren e par ne nshkoll e i kom thon i shokit thuj mka shkel kerri hahaha
Jo, pertoj dhe te genjej sot.
Feelings change - memories don't.
Sot, pjesa me e madhe e zyres morem ne tel bosin qe ne pike te mengjesit se gjoja nuk do vinim ne pune se ishim semure. Vijme ne zyre dhe i themi boses se tij dhe ajo vazhdon lojen. Kur vjen ky ne zyre, e merr ne tel kjo dhe gjoja e merzitur dhe e inatosur i thote se duhet qe ky te paraqitet menjehere ne zyren e saj sepse kjo qe ka ndodhur sot eshte e papranueshme. Kur shkon te zyra e saj ky, i thote ajo akoma e vrejtur ne fytyre, qe ec se dua te te flas ne conference room. Kur futen aty, ne jemi gati per meeting te ulur neper karrige me kafe dhe donuts ne dore dhe i themi ketij: "It is absolutely unacceptable that our boss is late for the meeting". Good Morning and thanks for honoring us with your presence.
![]()
nuk shoh asgje zbavitese tek te thenit genjeshtra. Nuk i them per 1 prill dhe preferoj te mos mi thone. Genjeshtra thuhet ne rast nevoje dhe jo per qef.
Po Te Pakten Perktheje Ne Shqip Se Anglisht Sdim ne"It is absolutely unacceptable that our boss is late for the meeting ". Good Morning and thanks for honoring us with your presence.
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
sot asnje genjeshter
kam genjyer vjet ,thashe nje genjeshter pak te rende saqe mu desh kohe ta sqaroja personin qe nuk eshte e vertet . Se dija qe isha mjeshter ne te genjyer
qe athere nuk bej me genjeshtra per qef ,por per hall![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Sot kam derguar nje email ne mailing list te departamentit, ku u shprehja ngushellimet familjes se drejtuesit te departamentit me rastin e vdekjes se tij. E hengren nje nga nje - madje me ben dhe paralajmerim per perjashtim.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
tallu me drejtorin ti tallu, perdor racionalitetin djalo dhe mos bej me gafa te tilla![]()
Cerek ideja ime per zbulimin e mozaikut me te vjeter ne bote![]()
Krijoni Kontakt